Страница 25 от 57 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 842
Like Tree10Одобрявам

Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2008

Re:Медиаплеер - Popcorn Hour C-200

За съжаление аз съм доста нов в областта и не мога да коментирам, но и аз от компютъра към пуканката и обратно прехвърлям със средна скорост <4 мб/с, като всички у-ва уж поддържат "n"-wireless стандарт. При мен също забива при прехвърляне. За сравнение ми се е случвало същия този компютър и рутер да свалят безжично торент с над 9мб/с. Според мен или картата за wireless на пуканката е гола вода, или не се погаждат достатъчно с другия хардуер, или просто е намесен в ограничението процесорът, който определено е жалък...
    Доколкото разбирам от коментара ти, ти имаш мишка, закачена за пуканката?...

2.  

3. Тук е от
    Nov 2003

Мишката не съм я пробвал - браузера се крашвал и не съм го пускал, а тя май само там може да се ползва.

4. Тук е от
    Jun 2008

Дали няма да е добре да се сложи вентилаторче на решетката отзад? Мислите ли, че може да се подобри работата на nmt-то?
    Ако е така, препоръчайте нещо.

5. Тук е от
    Jun 2008

Имам следното питане: В спецификациите пише, че пуканката поддържа DTS. Това само за филми ли се отнася или и за музика? Ако един диск е с формат DTS, ще го просвири ли, при положение, че има свързано четящо у-во и ако няма BD/DVD ROM, как и в какъв формат да екстрактнем файловете за да запазим DTS?

Между другото пуканката сваля торенти сравнително стабилно при ограничение 20 пиъри и даун 1000-ъп 500. Проблемът е, че скоростта е силно колебаеща се и трябва да върви само 1 торент. Не видях опция да се пускат автоматично един след друг, което означава, че няма как да се остави да сваля през нощта например. При това положение, пуканката не става за даунлоуд на торенти.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз имам доста DTS албуми с музика и ги чете. Някои са като .wav, други като .dts файлове.
    Интересното е, че с някои не тръгва - чува се само шум.
    Екстрактването зависи от какъв източник искаш да го свалиш и в интернет има много гайдове с описания.

7. Тук е от
    Jun 2008

И аз това имам предвид - някои не се разкодират. Дръпнах "Metallica - Black Album" от замунда. Там беше .nrg image. Маунтнах го с daemon tools и го записах. Форматът е .cda - ясно, ще свири само от диск, но в какъв формат е най.добре да ги преобразувам, за да ги плейвам от харда, като запазя качеството? Използвах Power2Go на вистата и ги извадих wav, после ги пуснах от пуканката през optical в дом. кино. Като резултат - приличен звук, но ако пусна записания диск директно на дом. кино - друга бира!

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Отдавна не съм се занимавал с подобни гимнастики. Потърси в нета някой гайд.
    Нали си задал в плеъра на DTS - Digital RAW?

10. Тук е от
    Jun 2008

Пробвах всякак. Ще поровя по темата...

11. Тук е от
    Nov 2003

Оказа се, че е много важен диска с приложенията! Бях сложил стар (3 г.) 2.5" 120ГБ Samsung диск от ноутбук Toshiba. Смених го WD 320GB 7200 rpm и трансфера по мрежата м/у пуканката и компа стана почто 9МБ/сек.! И нова скорост на торентите:
    [img width=800 height=590]http://ganzmd.hit.bg/NewSpeed.png[/img]

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

С какъв рутер си?

13. Тук е от
    Nov 2003

WRT54GL на Linksys с Linux софтуера и процесора е на 250 MHz.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2003

Някой ако може да помага! Купих от колега Harmony 525. Трепач е! Но имам малък гаден проблем - в базата на Logitech има профил за ИР за С200 но липсва командата Source. Много неприятен момент! За А200 тази команда я има но липсват почти всички специални като Subtitles, Audio и т.н. Двете дистанционни са еднакви. Как да си прехвърля командата от едното на другото? Забравих да кажа, че нямам оригиналното дистанционно - не могат да ми го доставят още, ама и аз вече не го искам! Намерих останал накрайник от една видеоплатака nVidia, която имаше дистанционно, и от него свалих приемника, запоих му жак и то взе че стана, само трябваше да намеря правилното разположение на +5V и данните.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Искаш да кажеш, че няма в базата данни изобщо Source ли? Понякога не го изкарва директно, а трябва да го добавиш в Customize.

17. Тук е от
    Nov 2003

Ако избера С-200 го няма никъде. С малко подръчни средства и много акъл (IQ) се оправих. Избрах А-200 - там има Source, но липсват командите от долната част на дистанционнот. Обучих един бутон на дистанционното на Ямахата, след това избрах С-200 и добавих нова команда, която въведох с дистанционното на Пмахата. Стана супер!

18. Тук е от
    Nov 2003

А сега си слушам Интернет Радио и се радвам на скоростта с която се свалят торентите!

[img width=604 height=600]http://ganzmd.hit.bg/Speed1.png[/img]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 57 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 11:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе