Някой успял ли е да пусне българско интернет радио като Z-Rock например?
Някой успял ли е да пусне българско интернет радио като Z-Rock например?
Ето този файл съдържа всички БГ радиа.
http://tranz.it/load.php?id=pdxK52W8WPpiLxHn513563
Поне при А-110 работи.
Заслугата е на ethernall.
Файла го няма на това място! Някъде другаде да го сложиш или на E-mail?Първоначално публикувано от lazarus18
Не става! Превърта хубави картинки и щом започне да тегли радиото веднага спира! Аз този резултат съм го постигал чрез Web приложение, изглежда че този .ogg формат не може да тръгне.Първоначално публикувано от lazarus18
Dobri, да не би нещо нета да е проблемен? Не бях пускал отдавна радиото на ethernall, но за проба го направих и тръгна веднага. Пробвах с Z-Rock, буферира за около 20 сек. и тръгна, а на Tangra му трябваха 5,6.
Всичките не тръгват! Същото става и на компютъра - предлага ми да отворя или запазя файла, нещо не разбира че това е онлайн съдържание. Дали не трябва да пусна някой сървър още на пуканката?
Тангра тръгна - показва мр1 поток. OGG не тръгват.
На пуканката ли го пускаш?Първоначално публикувано от kaloman
Колеги, не знам за хард диска какво е важно, защото аз си взех пуканката с поставен 1ТБ WD, дето уж е много compatible, ама от компютъра прехвърлям с не повече от 4.5 МБ/с, торентите почти не ги свалям, защото забива перманентно освен ако не са супер ограничени скорост и брой пиъри. Пробвах и да подкарам Planet Earth 1080p директно от диска на пуканката, само дето се усеща леко накъсване на мащабните пейзажи.
Дотук вече от личен опит мога да кажа, че не съм доволен от това, което получих за 1000 лв. На хартия всичко е перфектно, а на практика - голям зор.
Оказа се, че диска е важен! Моя е WD 320 GB 7200 rpm и трансфера стана ето така:
А в добавка едновременно с това слушам и интернет радио на пуканката!
Сега пуснах да се сваля този Planet Earth 1080P - 48.1 GB, очаква се да е готов след 7 часа. Ще пробвам за насичане.
Впрочем сега се сещам, че в началото имах проблеми с насичане. Оказа се, че не съм си форматирал харда ПЪЛНО (както пише във форума за инсталиране на диск) на компютъра. След форматиране всичко заспа!
jezoff, ти не беше ли писал, че си с безжичен адаптер?
Скоростите, които поито е показал Dobri са по кабел. Няма как да ги постигнеш.
Насичането на Planet Earth ти е най-вероятно от настройките на видео резолюцията и по-скоро на честота.
Включил ли си Framerate Sync докато си го гледал?