Страница 28 от 57 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 842
Like Tree10Одобрявам

Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2008

Re:Медиаплеер - Popcorn Hour C-200

Ясно. За съжаление съм с лаптоп, а PC-то е старичко и май не е със sata диск. Батакът е пълен! Сега трябва да купувам друг диск и да търся вариант да му прехвърля данните, за да форматирам този.
    P.S. Dobri, сигурно затова няма нови коментари по темата. То нали знаеш: "За ........ или добро или нищо"
    Сега някой пак ще ме упрекне, че мрънкам, ама "пуканките не са това което са..." Реално могат да се ползват не повече от 50% от качествата, които им се приписват, та предлагам и цената им така...

2.  

3. Тук е от
    Jun 2008

Стана още по-интересно - вече не ми вади през spidf звук, ако е dts или качествен wav (независисмо филм или музика). Преди поне съскане излизаше.
    Преинсталирах софтуера (уж успешно...) но не става. NMT приложенията не мога да ги преинсталирам, защото иска да форматира. Все пак не би трябвало да зависи от тях, понеже говоря за файлове на харда на пуканката. Струва ми се, че скоро ще се ходи на сервиз...

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Нищо чудно експериментирането ти с CSI да е прецакало нещо.
    По твоята логика трябва да заклеймим е всички компютри. Досега съм оправял един омазан компютър, на който са омазали софтуера. Плеъра също е компютър. Крашнало се е нещо и плаче за преинсталиране.

5. Тук е от
    Jun 2008

Може би си прав, но нали това е идеята - всеки да си го направи по свой вкус. И без това има бая за доизкусуряване по софтуера.
    Това, което ме притеснява е, че от 2-3 дни нищо не бях пипал и онзи ден всичко си беше ок, имах си сървъри и си влизах спокойно от лаптопа.
    Вчера просто като я пуснах и исках да прехвърля малко музика установих, че нямам nmt приложения в настройките. Иначе самата пуканка се свързва в мрежа и може да се достъпи компютъра през нея, но нейните у-ва (na myiHome и samba-та) не ги открива мрежата. Впоследствие по случайност открих, че вече не пуска dts i wav по оптиката, а само mp3 (респ. dolby digital за филми). Сигурен съм, че преди не беше така. Преинсталирах новия софт от флашка, и показа успешна инсталация, но не ми даде да преинсталирам приложенията, а и не се оправи нищо. Пробвах и методът, описан в manual-a: How do I fix the EXT2/EXT3 filesystem in the Popcorn Hour C-200 NMT if it is corrupted?, но не става.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

И на мен ми се е случвало 2 пъти това /за 3 години/. Единия път се оправи с този fix, но другия се наложи преформатиране.
    Доста е досадно като операция наистина. От тогава обаче избягвам слагането на допълнителен софтуер - само скина и друг торент клиент. Вече повече от година не е пипан, работи по 24 часа, сийдва, сваля нонстоп. Просто е нужно време да си изчистят софтуера, което отнема време явно.

7. Тук е от
    Jun 2008

Предполагам, че си прав, май и аз така ще действам занапред.
    Мерси за съветите!

8.  

9. Тук е от
    Jun 2008

Може ли да се свързва външен usb диск към пуканката и как? Идеята ми е, ако може да инсталирам nmt приложенията на него, за да мога отново да достъпя у-вото през компютъра и да откопирам данните от разформатирания хард, за да го форматирам отново. Иначе ще ми е трудно да намеря, къде да извадя датата...

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Закачаш външния диск и от самия плеър може да копираш информацията между дисковете. Ползваш бутон File Mode, маркираш всички папки и после ги копираш на новия външен диск.

11. Тук е от
    Jun 2008

Имаш предвид, ползвайки телевизора за монитор и само с дистанционно?...
    А новия диск как трябва да е форматиран, като старият е под линукс?

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Примерно NTFS. Само да не е FAT32, че тогава няма да може да записваш файлове над 4GB,

13. Тук е от
    Jun 2008

Мерси, ще пробвам довечера.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2008

Успях !!! Методът е следният:
    Взех си външен хард wd 320 GB и от пуканката си прехвърлих медия файловете на него. След това извадих sata-та и в офиса му изтрихме всички партишъни. Не сме го преформатирали. След това nmt приложенията се инсталираха безпроблемно и вече виждам устройствата на пуканката през лаптопа. Все още не мога да плейвам lossless музика - dts, flac, hd wav. Мисля, че в характеристиките пишеше, че ги плейва, ама нейсе...

16. Тук е от
    Nov 2003

Цитат Първоначално публикувано от jezoff
    Все още не мога да плейвам lossless музика - dts, flac, hd wav. Мисля, че в характеристиките пишеше, че ги плейва, ама нейсе...
    Колега, flac и dts се плейват без проблем. Това hd wav не съм го срещал. Не мога да плейвам ape формат.

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ape формата го плейват много малко плеъри , но всичко зависи от феновете и е въпрос на софтуер ! След време може и да се появи с новия фирм !

18. Тук е от
    Nov 2003

къде да намеря нещо във формат hd wav?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 57 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 11:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе