Страница 30 от 57 ПърваПърва ... 20282930313240 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 842
Like Tree10Одобрявам

Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2003

Re:Медиаплеер - Popcorn Hour C-200

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Някой ще опита ли как се държи неговата пуканка с този DVD филм: http://nanoset.net/torrent/14/14/161...20the%20Jackal
    При мен на компютъра няма проблеми, картината е чиста, субтитрите са ОК. Но на пуканката в момента в който има показване на субтитри - картината силно се замъглява, така че нищо не се вижда. Без значение дали са БГ субтитрите или на други езици. И се питам - проблема е във филма, в моята пуканка или във всички пуканки?
    Знам че при DVD филмите субтитрите са в някакъв image layer и са нещо като рисувани, на прозрачен фон на този layer за да се вижда картината на видеото. И се получава все едно този layer не е прозрачен в случая, при пуканката.
    Филма върви идеално. Но не ми го разпъва на целия екран и субтитрите са ужасно грозни - бели и зъбати!

2.  

3. Тук е от
    Nov 2003

Цитат Първоначално публикувано от ermenkov
    И от Arena е същата работа! Засича на 7та секунда.
    Двата торента са еднакви! Next на първия надпис и ще върви.

4. Novice
    Тук е от
    Mar 2010

5. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Хайде да го видим!

6. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Сложих новия Firmware и С-200 продължи да работи :-) . Има промени, но явно аз не го ръчкам толкова, че да ги видя.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Промяната, която ми харесва е, че помни настройките на субтитрите след рестарт. Нещото, което не ми харесва е, че не мога да пусна Avatar - BD. Сега ще го боря пък да видим.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Знаете ли дали ако си взема нова HD видеокамера, която снима в този AVCHD формат - това ще върви без спънки на пуканката? Или ще трябва да се конвертира в други видео формати?

10. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Преборих се ! След преинсталиране на фирмуера всичко заспа .
    Мсля, че няма да се плейват. Скоро пробвах от нормална (720х480) камера с карти за памет и не тръгна. По-добре пробвай преди да купуваш.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Със А-110 върви с камери на Сони, снимаща в AVCHD. Даваш Play и тръгват всичките клипове един след друг. Понеже те при всяко спиране на камерата завършват файла и на следващото пускане правят нов се получават десетки на брой клипове и малко досадно при преминаването от един на друг. Единственото, което можеше да правиш е да си ги събираш в един файл, без никаква преработка.

12. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

На А-200 пуснах клипове AVC 720р, снимани с камера Практика и вървят без проблем, но звукът (AAC) излиза само през аналоговия изход, а уж е DD (всичко съм го настройл да е RAW) ... Това да е кусура

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Звука ААС излиза къето си го настроил. Ако ресийвъра ти няма такъв декодер трябва плеъра да декодира и изкарва аналогов звук.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Сиабас , производителя на Попкорн , обмисля да въведе 3D технологията в своите продукти ! Но това в близко бъдеще !

" The CEO at Syabas, the company who brings us the PopCorn Hour models we are so familiar with, has announced next to the flash interface, we should expect to get 3D support on both the C-200 and A-200 models after the company has acquired the necessary licenses. Also the popbox will be fitted with 3D capabilities although few things are uncertain and kept in the dark like HDMI 1.4 being fitted on the popbox or not and whether 3D support will be limited or not by not including the official 3D Blu-Ray specifications. "

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Благодаря ви за отговора за AVCHD! Това ме освободи от колебанията и онзи ден след като бях направил проучвания точно какъв модел ми трябва - се замъкнах до Технополис Варна, защото там го имаше този модел на SONY - HDR-CX505VE.

Да, колкото и необичайно да е за камера - има си GPS с карта и отбелязва на картата всеки клип или снимка къде са направени. При преглед на PC-то картата е от Google maps. За първи път снимах на вълнолома на Морска гара във Варна и на картата съвсем точно бяха отбелязани различните места където съм снимал. Няколко крачки и е вече друга позицията. Датата, точният час и дали е лятно часово време е също от сателитите.

Основното е, че снима AVCHD клипове с 1920x1080 резолюция с битрейт 16 mbit/sec и с C-200 се вижда идеално - и като цветове и детайли и като гладкост на движенията. Снимките са по 12 Mp и също се виждат чудно с пуканката. Звука е 5.1 Dolby Digital и ресивъра си го разпознава. Така че не само че AVCHD не е проблем за C-200, ами просто и няма по добро средство от C-200 за AVCHD.

Едно нещо ме озадачи - при гледане на клиповете на PC-то няма дата и час на клипа (аз не го и искам), а с C-200 си излизат в малък черен правоъгълник на ТВ-то. Ще го проверя това дали е така, но към всеки видео файл има още 2 файла. Може би единият е за GPS позицията, другият е за времето. Остава да ги махна и сигурно няма да се показват датата и часа.

17. Member
    Тук е от
    Jan 2010

От днес си имам в Пуканката WD20EADS WD 2TB SATAII Caviar Green max 7200rpm 32MB ! И съм мнооооого доволен . На него само BD заглавия ще записвам.

18. Тук е от
    Nov 2007

здравейте, и аз имам фул хд. видеокамера sony hdr -sr10e а предишната ми камера беше пак на сони но по-обикновенна. имам и пуканка с-200 от няколко дена. въпрос: видеоклипчетата от фул хд камерата кой ги "лепи" , пуканката или аз на компа с програма трябва да ги "залепя" и така направения файл да го пусна на пуканката за да вървят като едно цяло. питам защото преди да имам пуканката и камерата правех едни двд дискаве и ги пусках на двд плеара. беше изключително глупаво. ако има програмки за залепване а то има много препоръчайте нещо по-ефикасно. на едно снимане на рожден ден например има по 50-60 клипчета а при екскурзия в чужбина например са около 500клипчета и 20гигабаита нагоре запис. Очаквам и приемам съвети.
    За отговорите предварително благодаря.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 57 ПърваПърва ... 20282930313240 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 21:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 11:41
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 17:33
  4. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 20:26
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 10:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе