Аз съм със същия фирм и не мога да видя плеара от компа,иначе обратното работи.Аз си прехвърлям всичко през юсб.
Аз съм със същия фирм и не мога да видя плеара от компа,иначе обратното работи.Аз си прехвърлям всичко през юсб.
Здравейте изчетох всиките 93 страници,но никъде не срщнах точен отговор на един въпрос който беше зададен:Може ли от компа да се управлява Дивата какво да плейва(става дума за аудио файлове),примерно Дивата да ми стане нещо като УинАмп и аз от компа да я управлявам и да си пускам каквото искам както е в истинския случай с инасталиран УинАмп на компа.
Ако ДА как и по какъв на4ин може да се постигне това,Благодаря предварително
Искам да купя Дива най-вече заради аудиоплейването,но от прочетеното разбирам 4е в тази насока има какво да изкусуряват производителите.....ивсе пак с интерес ще следя темата
Дивата когато е в дом. мрежа се вижда и от компа и от нея можеш да си плейваш каквото искаш . Това обаче можеш да го постигнеш и с външен HDD или флашка. Тя все пак е плеър с чудесни възможности и е редно Дивата да плейва от компа,а не обратното.
Човека иска да го управлява дистанционно без да е пред него и без включен ТВ.
Точно това ми е замисъла компа да ми е един вид дистанционното(Дивата пак 6те си плейва от харда на компа по мрежата)Това искам да разбера дали е възможно да стане и ако ДА как??Първоначално публикувано от lazarus18
Много съм тъп и не разбрах какво точно иска да направи @donnuzzo. Още не си е купил Дивата и вече иска да я управлява от компа да плейва аудио от харда на компа. А дивата трябва ли да е включена към ел. мрежата ?
Искам да помоля някой да даде повече информация за "info site" и "optware", какви екстри има. За да не се мъча да инсталирам нещо, което може и да не ползвам.
Благодаря на всички, които се отзоват.
@hubavarabota ако нямаш какво да кажеш по зададения въпрос по добре не пиши излишни неща,нали тук е мястото да питаме и получаваме информация за интересуващите ни неща?
Извинявай @donnuzzo, но не разбрах наистина какво се опитваш да направиш. Дивата се вижда от ПС- то и можеш да прехвърляш файлове от и на дивата, а също да плейнеш нещо от нея. Дивата е мултимедиен плеър и се справя отлично с тази функция, също така тя вижда компа и плейва от него (по мрежата).
Дано някой да напише нещо за "info site" и "optware", не как се инсталира, а какво представлява.
@donnuzzo - това което питаш е безсмислица, след като не даваш инфо какво точно искаш да направиш. След като 2 дена никой не е писал нещо по този въпрос, значи никой не е правил тези експерименти.
@hubavarabota - ето информация по въпроса:
"Infosite" -> http://www.acryan.com/forums/viewtop...69404dd6af616f
"Optware" -> http://playonhd.ucoz.ru/publ/instruk...e_byt/2-1-0-17
имам кратък въпрос, субтитрите ми са на английски.
Как да ги направя на български?
Като си пусна филма на компа те са си на БГ.
Сори ако вече е коментирано, потърсих в темата и с търсачката но не намерих отговор.
2ри въпрос, за да ъпдейтна фирмуера трябва ли да имам вътрешен диск?
@JPM
провери encoding в setup/miscellaneous
трябва да е на Cyrilic
Колеги, някой който е с фърма на E-boda вижда ли папка /usr
аз нещо не виждам тази директория
И мен ми се иска да стана собственик на Diva-та но все още се двоумя. Предлагат и Privileg-чето което изглежда същото но отзад гледам се мъдри и SCART букса при него (което си е плюс ако се търси мобилна универслност) така че може и да има разлика . По отскоро е така че дали чипчето е същото или по новичко !?! Ще го ползвам да си го пълня с филмчета и всякаква мултимедия, да си го гледам в къщи и когато тръгна някъде да си го взимам с мен. Омръзна ми да мъкна лаптоп и да му треперя. Има и модели без HDD но си падам по ровичкането а тези с HDD са точно за мен пък и скоростта от вградения диск както и кеширането върху него не са за пренебрегване. Е Пуканката е по маркова но и по скъпичка а Deizi-то вече гледам че се предлага и в Hendy за 227лв а пък Privilega за 10лв повече но с HDMI кабел (има версия барабар с WiFi донгъл, кабел и HDD 500GB за 325лв). А тук пък има доста фенове на Diva-та което ще е голям плюс
Искам да направя това за6щото компа ми е в единия край на стаята,а системата през която искам да си слушам музиката от компа е в другия край.Пробвал съм връзка с какви ли не кабели но винаги има страхотни смущения брумове,(поради голямата дължина която се получава като прекарам кабелите по ъглите на стаята) и неможе да се слуша нищо.Затова искам да разбера дали може да стане това за което питам,защото не ми се купуват още тонколони за комп при положение че си имам прилично свиреща система.
Ъпдейтнах bootlodaer-a до версия 1026 сега мога да тествам новите фирмове на другите производители. Започвам с SDK 4 от мечката и тези на Ac Ryan.
Скоро ще пиша кое как става стъпка по стъпка
Първоначално публикувано от amonev
Чакаме упътване и впечатления