Имах проблеми с радиото, рестартираше се като избера станция, но след флаш директно при изключен плеар всичко тръгна. Ако бъговете са повече отколкото трябва ще върна оригиналния.
Имах проблеми с радиото, рестартираше се като избера станция, но след флаш директно при изключен плеар всичко тръгна. Ако бъговете са повече отколкото трябва ще върна оригиналния.
При мен няма configsamba в /usr/local/etc/ Аз съм с r2374.Първоначално публикувано от hater
Хммм сигурно е от ПлейОн флашването.Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
Предполагам, че ти липсва ето тази част:
# if smb.conf already exist,nothing need to be done
if [ -e /tmp/package/samba/lib/smb.conf ]
then
echo "smb conf already exist"
exit 0
fi
cp /tmp/package/samba/lib/smb_anonymous_head.conf /tmp/package/samba/lib/smb_anonymous.conf
cp /tmp/package/samba/lib/smb_user_head.conf /tmp/package/samba/lib/smb_user.conf
usbpath=$(ls /tmp/usbmounts/)
devicenum=0
cd /tmp/usbmounts
for i in $usbpath
do
echo $i
mountpoint=$(cat /proc/mounts|grep $i |cut -d" " -f 2)
checkhddpath $mountpoint
if [ $? = 2 ]; then # add the mount point to samba.
devicenum=$((devicenum +1))
sharename=USB$devicenum
echo "devicenum: $devicenum"
mount -o remount,rw $mountpoint
addmountpointtosambaconf $sharename $mountpoint
fi
done
hddstr=$(ls /usr/local/etc/hdd/volumes/)
cd /usr/local/etc/hdd/volumes
for i in $hddstr
Успех.
Ок Hell,Първоначално публикувано от Hell
Ти sample файла ли свали от Замунда или главния?
Защото аз със sample-а нищо не можах да направя, а големият не ми се сваля...
Колеги, някой да е пускал ISO. Вчера направих едно DVD на ISO, но Дива-та нещо "не го пуска". Дали не бъркам нещо, а? Защото в спецификацията има и ISO...?
Друго, което ме интересува е торент клиента - някой дали е успял да го подмени с друг по-популярен? Това възможно ли е?
Струва ми се доста удобен и вече го ползвах. Но на два пъти ми заби на 20-30% на един 80ГБ торент от Замундата, та сега пуснах да се сваля през компа...
@broba -> свалил съм целият торент койтото си дал и двата файла не се плейват, освен звука. От Замунда съм свалил също целият торент и всичко е ОК, затова съм ти дал и линка. Интересното е, че на Пуканката тези от Арената въобще не зацепват, предполагам общият проблем е от кодирането на файла. Аз в момента правя пробите с модфирм ACR 7.0.6.2388.
Поддръжката е основно за BD ISO (BlyRay ISO), въпреки че трябва да важи за всякакъв CD/DVD/BRD ISO имидж, но всичко опира до фирма и аз лично не съм теглил или създавал такива за да пробвам. За създаването им ползват AnyDVD с опцията "Rip to image..." и кратко описание -> http://forum.slysoft.com/showthread.php?t=14989
Относно смяната на торент клиента е възможно, но изисква доста ровичкане и знания. Тук руснаците доста се трудят по въпроса с RTorrent-a -> http://playonhd.ucoz.ru/publ/1-1-0-12 , който според тях е най-добър за сега. Също може да ти е много полезна и тази програмка POD -> http://www.plugondevice.com/downloads/
Ако е DVD-Video го пуска ISO-то, разбира се. Пускал съм много такива - никакъв проблем досега. Това с последния фърм на A.C.Ryan, но като че ли и преди това не съм имал проблем... Ако е DVD-ROM ISO, няма как да ти го свири, смятам знаеш.Първоначално публикувано от broba
А от какъв диск си направи ISO-то. Ако е такъв със защита, наистина Дива-та неиска да го възпроизвежда. Може би там ти е проблема? Трябва да го прекодираш с подходяща програма (примерно DVD Shrink) и да премахнеш защитите.Първоначално публикувано от broba
@broba -> ако го направиш с AnyDVD там също се премахва защитата. Дивата и въобще всички тези плеъри възпроизвеждат само незащитени файлове и дискове (ако сложиш USB DVD важи същото правило). Така че просто стимулират пиратлъка
Колеги, забравих да спомена, че ISO-то го правих DVD Fab. Мисля, дискът е без защита (1/2 от един концетр на Сантана, преди това го бях "сцепил" на две). При всички положения, ще пробвам отново, щото този въпрос ме интересува. Дано не се наложи да префлашвам с фърма на ПлайОн - тук отзивите не са мн. добри.
Относно торент клиента, явно на този етап ще се откажа...
Обаче, при мен проблема се оказа и малко по-различен. Всъщност, торента който теглех от Замунда е от три части, като достъпна за моя коефициент и скорост на ъп е само първата. За другите две ме банват, ама аз докато разбера... Но ме притеснява, че в коментара на руснаците, от поста на Hell пише, че с този торент клиент може да има "омазаване на диска", ако съм разбрал правилно.
"Собственно, для чего это всё нужно: rtorrent криво пишет на диски в формате NTFS. Т.е. писать то он может, но в силу некоторых причин, это происходит не всегда корректно. Что бы периодически не лечить внутренний диск, имеет смысл создать дополнительный раздел в формате EXT3, с которым rtorrent работает без проблем. Наша задача - сделать это так, чтобы плеер "не заметил" лишнего раздела." Вие какво ще кажете? Дали има вариант, на външен USB диск, който да е форматиран с EXT3 и да се ползва за сваляне от торент...?
Hell, аз няма да свалям големия файл на "300" от Замунда. Свалих малкия, който трябва да е sample, но при мен нещо не тръгна. Ти пробва ли го? Размерът му е под 1мв, може и да е дефектен...?
Здравейте!
И аз от вчера се присъединих към собствениците на чудесния българо-китайски клонинг :-)
Засега впечатленията ми са много добри , единствената ми забележка е към бавния торент клиент ,
но може и да се пробвам да направя мод-а на руснаците с тяхната алтернатива.
Като събера повече впечатления и въпроси , ще пиша пак! Евала за форума и за темата , която
беше и основна причина да предпочета този плеяр пред останалите.
@broba -> от Замунда съм изтеглил целият торент на "300" и съм пуснал 10Gb файл със същинския филм и всичко е наред. Аз не пробвам с трейлъри, те не ме интересуват и няма да гледам тях я ... Ако искаш пробвай с модифицираните версии на оригиналния битторент, но с ограничени конекции (75/100/200), защото това основно е проблема там -> http://playonhd.ucoz.ru/load
@chi -> Добре дошъл при нас !
Прочети темата внимателно за да влезеш в час и ако имаш неясноти тогава задавай конкретни въпроси.
broba - семпъла на 300 от замундата е фалшив или дефектен,на ПЦто върви черен екран без звук.
Още едно братче на Плей Он и Дива , директно от тайван:
http://cgi.ebay.com/Eaget-M880-Media...item3a559c5a1f
~200лв с доставката.
Hell, сложил съм този със 75. В момента го изпробвам. За трейлъра е ясно, че е само за проба, дори съжалявам, че не свалих първо sample-а, та да не тегля големия файл...
Vanquished благодаря, точно това ме интересуваше.
Привет на всички!
Студентският празник ми трая малко повече... Снимах с AVCHD-камера и паметта се запълни. Добре че взех Дивата с мен, защото се бях научил да вкарвам файлове от камерата в Дивата без помощта на телевизор. Само мушкам в плейъра SD-картата от камерата и с дистанционното прехвърлям mts-файловете.
Очаквам по-нов фърм, който не само да обединява при възпроизвеждането "чисти" m2ts-файлове от blu-ray-диск, но и да прави същото с файлове от AVCHD-камера, а те са идентични. Но и сегашното положение е добро! (Дори PS3 не можеше да обединява при възпроизвеждане видео-файлове от HD-камера, но за последните ъпдейти от това лято не знам)
Препоръчвам горещо това плейърче на всеки, който има хубав телевизор и по-нова HD-камера, защото ще разполага не просто с мултимедиа-плейър, а с истински медиа-център, който да ползва навсякъде не само за възпроизвеждане, но и за по-важно - back up!