Страница 28 от 119 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. dsp
    dsp е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Re:DIVA FULLHD Multimedia player

Цитат Първоначално публикувано от juliusceaser
    Някой знае ли от какво може да е това че влизам в единия си компютър но ми го дава празен?
    Да, аз знам - много е просто - нямаш права за тези папки... от секюрити настройките даваш на Everyone да може да чете... не само на шеринга секюритито, ми и на самите физически фолдъри и файлове (ако файловата система е NTFS) - смятам разбра за какво иде реч. Другото е че можеш от менюто със шорткъти на плеъра да си зададеш точно определен потребител и парола за съответния шеринг - това за мен е най-добрия вариант, междудругото...

Значи не ти се разкача вече мрежата, доколкото разбирам. Само торентите спират по някое време - еми това е нормално при торент протокола... може да няма сийдъри към които да можеш да се закачиш, например... за да ти вървят по-добре, трябва да направиш порта на торент клиента да се вижда отвън - там на рутера има едни настройки "virtual server" или не знам от MSI при теб как са ги нарекли... общо взето торент функцията трябва да се използва много внимателно с по 1-2 активни торента най-много и евентуално ограничен трансфер - доста товари процесора...

2.  

3. dsp
    dsp е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от Hell
    Форматирането на вътрешният хард е задължително при преминаване към по-нов фирм с по-ново SDK, защото иначе не се гарантира стабилна работа на плеъра !
    Според съпорта на PlayOn!HD не е така - ъпгрейда е "seamless", както те се изразяват... проблема е, обаче, че после ако се опиташ да сложиш по-стара версия вече си иска формат.

4. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@dsp -> А според доста потребители не е така. След флашването с по-нов фирм с SDK 2.0 имаше проблем със стабилността на работа на плеъра и в частност с приложенията които ползват вътрешния хард (BTPD&Samba), да не говорим че диска трябва да е форматиран от плеъра, заради служебните партишъни които създава и използва. Затова препоръчваха да се форматира отново. То според AC Ryan всичко винаги е наред, ама ние виждаме че не е !

А проблемът с шеринга в Win7 е обяснен детайлно в темата към която дадох линк на @juliusceaser и това което си написал за папките и секюритито също е показано там и разни други подробности ...

5. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

Здравейте,дали синята серия на WESTERN DIGITAL е подходяща за Дивата.В Плевен не мога да намеря от залената серия а и в интернет не видях.

6. dsp
    dsp е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Потърси зелена серия, все пак, щом имат синя, ще имат и зелена - евентуално не може ли да дадеш поръчка, или нещо такова... иначе и синята става... ама не е препоръчително - по-шумни са... а и повече ток харчат, пък адаптерчето на плеъра си го виждал какво представлява...

P.S. сийгейт и самсунг също имат зелена серия дискове... т.е. тихи и с понижена консумация...

7. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@dilyn -> виждам, че и ти не четеш темите, само дето правим тестове и пишем разни работи. Погледни първият пост на темата и най-отдолу преди списъка за промени във фирмуерите има списък със съвместимите хард дискове. Правило -> "зелена" и "еко" серия - тиха работа, ниска работна температура, ниска консумация и по-дълъг живот на диска и плеъра, за другите хардове е обратното. Препоръчвам от най-добро към по-зле (става въпрос за съвместимост с плеъра) марките WDC, Hitachi, Seagate и ако няма накъде и е без пари и Samsung.

8.  

9. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

Благодаря,Hell.Извинявам се за недоглеждането.Весели празници!!!

10. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Излезе Beta firmware version 7.0.6 r2891 за PlayOn!HD

http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=44&t=3462

http://www.acryan.com/eugene/v7.0.6_r2891_European.zip

Няма защита, може директно да се флашва по способа с изключен плеър и бутона ON/OFF и спазете всички стъпки както съм ги описал в пост #401 http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg391966

Има доста промени, който иска да пробва и да пише как е при него ситуацията. При мен излезе зелен фон след няколко разходки из менютата, но все пак това е Бета версия (даже някои казват, че прилича на Алфа ;-).

Някои от промените:

1. Video playback info now shows the elapsed time / total time
    2. DVD-structured folder can now be playback directly at the parent folder level instead of digging up the VIDEO_TS.IFO file
    3. UNICGI is back !!!
    4. File Copy and Setup menu is supposed to be back too ... But we forgot to put that back in this time. And we also forgot to rename the P2P Share to Torrents ...
    5. First trial run for YAMJ !!!

P.S.

Не се занимавайте и не си губете времето с фирма за Медейтора, защото поради допълнителните хардуерни добавки (контролер за фронталните му бутони) не иска да тръгне фирма въпреки модификацията с инсталатора от вървящи версии на ПлейОна ! Е, ако някой постигне някакъв положителен резултат нека се похвали ...

11. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от dsp
    Да, аз знам - много е просто - нямаш права за тези папки... от секюрити настройките даваш на Everyone да може да чете... не само на шеринга секюритито, ми и на самите физически фолдъри и файлове
    За съжеление това го направих веднага и не стана абсолютно нищо.Когато споделям диска,той споделя и съдържанието си,все пак реших да пробвам и пак го вижда празен.С другия комп нямам никакви проблеми,вече мисля да го преинсталирам("проблемния").
    Предложение за фикс в следващия ъпдейт за Дивата-в момента като натиснеш INFO са разменени местата на АУДИО и ВИДЕО информацията.В смисъл,пише:
    аудио:х264,1920х1080.....
    видео:DTS,6 ch,En
    Всички знаят че трябва да обратното.

12. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@juliusceaser -> а само със споделени папки не си ли пробвал, съответно като махнеш споделянето на целия дял ?

13. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от juliusceaser
    Има ли някой друг дето да му прекъсва интернет връзката към Дивата докато сваля торенти?Аз забелязах че при мен се разкачат само торентите.Ако обменям файлове по домашната мрежа,колкото и да са големи-няма проблеми.
    Някой знае ли от какво може да е това че влизам в единия си компютър но ми го дава празен?
    Благодаря!
    Провери дали не те банват. Аз имах подобен случай.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Hell-пробвах ,но тогава пък става друго странно нещо-липсва цялата WORKGROUP в Дивата!!!!?Направо вече не знам,но както и да е.Въпросът ми беше принципен,не че има какво толкова да си ровя в единия комп.
    Друга странност от днес:след като влезна в Дивата от някой комп,освен папките RECYCLE BIN,BT и една моя дето си я създадох ,виждам още неща-core(файл),hdd1(win rar архив),khw(файл) и ppsdku(приложение).Като влезна в архива на диска има 4-5 снимки на някакво момиче и някакво музикално приложение.А това ppsdku ме достраша да го пусна.
    Някой нещо да знае?????

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Philippines

juliusceaser
    http://www.homemediaserver.ru - на този адрес има добър медиа-сървър (UPnP, DLNA, HTTP) Версия 1.09
    Ако си добър с руския ще ти свърши работа без никакво шерване. Ако пак не става и не забравя, утре ще се постарая да опиша с картинки как става шерването за Windows 7

17. Тук е от
    Nov 2008

Здравейте всички. Много полезен форум. Като резултат от прочетеното тук съм решил утре да си купя една Дива направо от Дейзи, обаче това окончателно зависи от отговора на въпроса дали USB донгъла, с който се продава в момента Дивата поддържа WPA2 криптиране на мрежата. От отговор 287 на vlado735 се досещам, че би трябвало да може, но това го разбирам между редовете. За мен е много важна тази информация, защото смятам Дивата да я свържа в мрежата безжично, а не искам да си съсипвам сигурността на информацията в останалите машини. Ако може някой да ми отговори еднозначно и със сигурност, ще съм много благодарен. Поздрави.

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Philippines

Донгъла който се продава с DIVAта е RTL8191S WLAN Adapter. Ако нещо друго те интересува търси информация за този адаптер.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 119 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе