Хубавото е, че и Вие осъзнавате безмислеността на подобен Ъпдейт
Но поздрави за изпълнените т.1 и т.2 ...... с тези темпове ще изпълните препоръките от първния пост до .........
Хубавото е, че и Вие осъзнавате безмислеността на подобен Ъпдейт
Но поздрави за изпълнените т.1 и т.2 ...... с тези темпове ще изпълните препоръките от първния пост до .........
@myDiva
Какво имате предвид под по-добри функции за субтитрите?
Жена ми с "нетърпение чака" опция черен фон на субтитрите, не можела да чете на по светли сцени ... което си е вярно де.
Аз лично приветствам т.3
И т.4 ако е контролируема. Не искам да ми сложат някакъв черен фон без прозрачност и да не мога даже да го махна. Дано да е направено с опция черния фон, че като знаем китайците как пишат софт, ще си стоя на тоз фърм още доста. И без това го закрепих доста откакто не ползвам вградения торент клиент. Имам над 3 седмици ъптайм
Колега hater, дай повече инфо за торент клиента, моля.
С колко LAN карти си на компа? Ако ти трябва само за файлшеринг през кабела може и с една,Първоначално публикувано от sbalbb
като зададеш статични IP адреси. Виж вече за да ползваш интернет трябват две ако нямаш рутер!
Въпроса ти е доста интересен. Тези дни ще направя проби
Препоръчвам ти следните 2 линка, тъй като нямам стъпка по стъпка за transmission, който ползвам аз:Първоначално публикувано от broba
http://playonhd.ucoz.ru/publ/ustanov...pleer/1-1-0-12
http://playonhd.ucoz.ru/publ/ustanov...ienta/1-1-0-13
Цитат на: myDiva в 14.01.2010, 17:51
С колко LAN карти си на компа? Ако ти трябва само за файлшеринг през кабела може и с една,
като зададеш статични IP адреси. Виж вече за да ползваш интернет трябват две ако нямаш рутер!
Въпроса ти е доста интересен. Тези дни ще направя проби :default
Другия вариант е по лан интернета и адхок връзка с плеъра (ако има wifi компа/лаптопа).
Че то черен цвят на субтитрите има от както имам устройството.За какво ти е фон? Да скрива голяма част от екрана. То така ще се загуби ефекта нацяло да гледаш филми с висока резолюция. Струва ми се че много взехте да издребнявате с тази Дива. Тя все пак е мултимедийно устройство не компютър. В момента е нужно само да се направи да може да се подреждат папките и файловете по ИМЕ и ДАТА НА ПРОМЯНА и за в бъдеще да се добавят възпроизвеждането на повече видове файлове.Първоначално публикувано от amonev
hater и се постарай да не пишеш по 2 поста един след друг. И без това последния не мога да го разбера.Първоначално публикувано от hater
Може с кросов кабел или по-просто така наречения кабел компютър - компютър.Първоначално публикувано от sbalbb
http://www.bb-elec.com/images/EthernetRJ45B.gif
Постоянно ми се струва че завиждаш...Първоначално публикувано от hristobotev
1. Ти се научи да четеш, че става въпрос за черен (по възможност прозрачен) фон зад субтитрите за по-добра четаемост при светли кадри от филмите, но няма смисъл явно да ти обяснявам.Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
2. Това, че не знаеш за какво говоря, говори достатъчно за твоите знания. И ще си пиша по колкото постове искам докато не ме изхвърлят. Просто исках да е ясно на кого отговарям и коя точно част коментирам.
3. За кросов кабел точно говореше MyDiva, когато не е нужно компютъра да има връзка с интернет... За това и беше обяснението за 2ра мрежова карта от него, ако е нужен интернет на компютъра, но ти явно не четеш какво се коментира и показваш знания.
Не искам да се заяждам, но ти явно искаш. Аз приключвам на този пост с коментарите в този с стил и най-вече на теб.
Опитваме се да помагаме, когато (ако) можем, така, че как и дали помагаме на конкретния човек мисля е във възможностите да отговори и на самият той, за да даваш мнения от чуждо име.
Извинявам се на всички останали за поста.
КОЛЕГИ !!!
Не е тук мястото да си разменяте любезности. Пишете си на ЛС колкото си искате и си изяснявайте кой е по-по-най ...
Здравейте! Днес си купих устройството, но не мога да го свържа към мрежата...имам настолен компютър и лаптоп, свързани към рутър...Дивата се свързва към рутъра, вижда workgroup и двата компа, но до там...не вижда шернатите папки! Двата компа са с windows 7, направих настройките както е описано на първата страница на темата, но не става...пише "логон успешен" , но няма нито една папка, само "връщане"...моля ви, помагайте!!! Благодаря предварително!!!
Hell както виждаш съм обеснил просто и ясно как да си свърже човека Дивичката.Даже и нагледно. Пък той сам да реши по "лан интернета и адхок връзка с плеъра (ако има wifi компа/лаптопа)"Първоначално публикувано от Hell
или с кросов кабел - който никой не е споменал преди това. Аз за такава връзка не съм чувал "адхок" или ако има да я беше разяснил не да ми се надува. Съжалявам но аз нямам вина че някой хора не могат да се изказват
Най-добре си направи и компютрите WORKGROUP или си смени групата на Дивата - пише как в 1-ви пост.Като си поиграеш малко ще и схванеш цаката.Всичко което е нужно да се знае е написано.Просто като изкараш няколко безсънни нощи с дистанционното на Дивата всичко ще се нареди.Първоначално публикувано от alphabeta
Не завиждам Колега, защото си имам на какво да гледам. Опитвам се да бъда непредубеден. Всички виждате, че този ъпдейт е за замазване. Основни функции или екстри за които пишете от 3 месеца не се появиха.Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
Но Вие, Колега, виждате само негативизма в мненията ми.......
Жалко е, че се появиха подобни философи като Вас !
@alphabeta -> пробвай от "My shortcuts" да си създадеш връзки към комповете със шернатите устройства. Като влезеш в това меню се използва бутона "menu" от дистанцията. Трябва да стане.
За USER ID пишеш името на администраторският акаунт който ползваш по подразбиране и той трябва да е на латиница. Големи и малки букви са от значение.
За PASS пишеш паролата която си създал за същият този акаунт, а ако нямаш си я създай.
IP е адресът на компа в мрежата, който е със шернатите дялове/папки.