Страница 39 от 119 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно
Резултати от 571 до 585 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Re:DIVA FULLHD Multimedia player

Хубавото е, че и Вие осъзнавате безмислеността на подобен Ъпдейт
    Но поздрави за изпълнените т.1 и т.2 ...... с тези темпове ще изпълните препоръките от първния пост до .........

2.  

3. Тук е от
    Sep 2002

@myDiva

Какво имате предвид под по-добри функции за субтитрите?

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Жена ми с "нетърпение чака" опция черен фон на субтитрите, не можела да чете на по светли сцени ... което си е вярно де.

5. Тук е от
    Dec 2009

Аз лично приветствам т.3
    И т.4 ако е контролируема. Не искам да ми сложат някакъв черен фон без прозрачност и да не мога даже да го махна. Дано да е направено с опция черния фон, че като знаем китайците как пишат софт, ще си стоя на тоз фърм още доста. И без това го закрепих доста откакто не ползвам вградения торент клиент. Имам над 3 седмици ъптайм

6. Тук е от
    Jul 2008

Може ли да се свърже с комп. по лан без рутер

7. Тук е от
    Dec 2009

Колега hater, дай повече инфо за торент клиента, моля.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от sbalbb
    С колко LAN карти си на компа? Ако ти трябва само за файлшеринг през кабела може и с една,
    като зададеш статични IP адреси. Виж вече за да ползваш интернет трябват две ако нямаш рутер!

Въпроса ти е доста интересен. Тези дни ще направя проби

10. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от broba
    Колега hater, дай повече инфо за торент клиента, моля.
    Препоръчвам ти следните 2 линка, тъй като нямам стъпка по стъпка за transmission, който ползвам аз:
    http://playonhd.ucoz.ru/publ/ustanov...pleer/1-1-0-12
    http://playonhd.ucoz.ru/publ/ustanov...ienta/1-1-0-13

Цитат на: myDiva в 14.01.2010, 17:51
    С колко LAN карти си на компа? Ако ти трябва само за файлшеринг през кабела може и с една,
    като зададеш статични IP адреси. Виж вече за да ползваш интернет трябват две ако нямаш рутер!

Въпроса ти е доста интересен. Тези дни ще направя проби :default
    Другия вариант е по лан интернета и адхок връзка с плеъра (ако има wifi компа/лаптопа).

11. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от amonev
    Жена ми с "нетърпение чака" опция черен фон на субтитрите, не можела да чете на по светли сцени ... което си е вярно де.
    Че то черен цвят на субтитрите има от както имам устройството.За какво ти е фон? Да скрива голяма част от екрана. То така ще се загуби ефекта нацяло да гледаш филми с висока резолюция. Струва ми се че много взехте да издребнявате с тази Дива. Тя все пак е мултимедийно устройство не компютър. В момента е нужно само да се направи да може да се подреждат папките и файловете по ИМЕ и ДАТА НА ПРОМЯНА и за в бъдеще да се добавят възпроизвеждането на повече видове файлове.

Цитат Първоначално публикувано от hater
    Другия вариант е по лан интернета и адхок връзка с плеъра (ако има wifi компа/лаптопа).
    hater и се постарай да не пишеш по 2 поста един след друг. И без това последния не мога да го разбера.

Цитат Първоначално публикувано от sbalbb
    Може с кросов кабел или по-просто така наречения кабел компютър - компютър.
    http://www.bb-elec.com/images/EthernetRJ45B.gif

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev

Хубавото е, че и Вие осъзнавате безмислеността на подобен Ъпдейт
    Но поздрави за изпълнените т.1 и т.2 ...... с тези темпове ще изпълните препоръките от първния пост до .........
    Постоянно ми се струва че завиждаш...

12. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
    Че то черен цвят на субтитрите има от както имам устройството.За какво ти е фон? Да скрива голяма част от екрана. То така ще се загуби ефекта нацяло да гледаш филми с висока резолюция. Струва ми се че много взехте да издребнявате с тази Дива. Тя все пак е мултимедийно устройство не компютър. В момента е нужно само да се направи да може да се подреждат папките и файловете по ИМЕ и ДАТА НА ПРОМЯНА и за в бъдеще да се добавят възпроизвеждането на повече видове файлове.
    hater и се постарай да не пишеш по 2 поста един след друг. И без това последния не мога да го разбера.
    Може с кросов кабел или по-просто така наречения кабел компютър - компютър.
    http://www.bb-elec.com/images/EthernetRJ45B.gif
    1. Ти се научи да четеш, че става въпрос за черен (по възможност прозрачен) фон зад субтитрите за по-добра четаемост при светли кадри от филмите, но няма смисъл явно да ти обяснявам.
    2. Това, че не знаеш за какво говоря, говори достатъчно за твоите знания. И ще си пиша по колкото постове искам докато не ме изхвърлят. Просто исках да е ясно на кого отговарям и коя точно част коментирам.
    3. За кросов кабел точно говореше MyDiva, когато не е нужно компютъра да има връзка с интернет... За това и беше обяснението за 2ра мрежова карта от него, ако е нужен интернет на компютъра, но ти явно не четеш какво се коментира и показваш знания.

Не искам да се заяждам, но ти явно искаш. Аз приключвам на този пост с коментарите в този с стил и най-вече на теб.
    Опитваме се да помагаме, когато (ако) можем, така, че как и дали помагаме на конкретния човек мисля е във възможностите да отговори и на самият той, за да даваш мнения от чуждо име.

Извинявам се на всички останали за поста.

13. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

КОЛЕГИ !!!

Не е тук мястото да си разменяте любезности. Пишете си на ЛС колкото си искате и си изяснявайте кой е по-по-най ...

14.  

15. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Здравейте! Днес си купих устройството, но не мога да го свържа към мрежата...имам настолен компютър и лаптоп, свързани към рутър...Дивата се свързва към рутъра, вижда workgroup и двата компа, но до там...не вижда шернатите папки! Двата компа са с windows 7, направих настройките както е описано на първата страница на темата, но не става...пише "логон успешен" , но няма нито една папка, само "връщане"...моля ви, помагайте!!! Благодаря предварително!!!

16. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от Hell
    КОЛЕГИ !!!

Не е тук мястото да си разменяте любезности. Пишете си на ЛС колкото си искате и си изяснявайте кой е по-по-най ...
    Hell както виждаш съм обеснил просто и ясно как да си свърже човека Дивичката.Даже и нагледно. Пък той сам да реши по "лан интернета и адхок връзка с плеъра (ако има wifi компа/лаптопа)"
    или с кросов кабел - който никой не е споменал преди това. Аз за такава връзка не съм чувал "адхок" или ако има да я беше разяснил не да ми се надува. Съжалявам но аз нямам вина че някой хора не могат да се изказват

Цитат Първоначално публикувано от alphabeta
    Здравейте! Днес си купих устройството, но не мога да го свържа към мрежата...имам настолен компютър и лаптоп, свързани към рутър...Дивата се свързва към рутъра, вижда workgroup и двата компа, но до там...не вижда шернатите папки! Двата компа са с windows 7, направих настройките както е описано на първата страница на темата, но не става...пише "логон успешен" , но няма нито една папка, само "връщане"...моля ви, помагайте!!! Благодаря предварително!!!
    Най-добре си направи и компютрите WORKGROUP или си смени групата на Дивата - пише как в 1-ви пост.Като си поиграеш малко ще и схванеш цаката.Всичко което е нужно да се знае е написано.Просто като изкараш няколко безсънни нощи с дистанционното на Дивата всичко ще се нареди.

17. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
    Не завиждам Колега, защото си имам на какво да гледам. Опитвам се да бъда непредубеден. Всички виждате, че този ъпдейт е за замазване. Основни функции или екстри за които пишете от 3 месеца не се появиха.
    Но Вие, Колега, виждате само негативизма в мненията ми.......
    Жалко е, че се появиха подобни философи като Вас !

18. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@alphabeta -> пробвай от "My shortcuts" да си създадеш връзки към комповете със шернатите устройства. Като влезеш в това меню се използва бутона "menu" от дистанцията. Трябва да стане.

За USER ID пишеш името на администраторският акаунт който ползваш по подразбиране и той трябва да е на латиница. Големи и малки букви са от значение.

За PASS пишеш паролата която си създал за същият този акаунт, а ако нямаш си я създай.

IP е адресът на компа в мрежата, който е със шернатите дялове/папки.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 39 от 119 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе