Страница 54 от 119 ПърваПърва ... 444525354555664104 ... ПоследноПоследно
Резултати от 796 до 810 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Re:DIVA FULLHD Multimedia player

Еми вращай го в магазина!

Ей не четете.Толкова ли не ти идва на ума да драпнеш кабела от заранването.Първо пробвайте всичко и после пишете.На първа страница има написано всичко нужно.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2010

ЕЕе сигурно съм го прочел 20 пъти тоя форум, всичко го правя както пише. Много ясно че го изключвам от кабела, като неможеш да помогнеш недей да спамиш

4. Тук е от
    Jan 2010

Някой знае ли , какво ще стане , ако по време на инсталиране на Firmware , спре тока ?
    Дали ще се скапе DIVA-та и ще трябва да я хвърлям контейнера или има процедура по възстановяване ?
    Например миналата седмица в сряда вечерта , токът спря два пъти !!!

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Нали има гаранция ? По- добре попитай как се процедира при такава ситуация !Предполагам има някаква защита за потребителя .

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Аз си мисля че не може да стане проблем, защото Bootloader-a не се презаписва.

пп - пиша за пореден път, незнам защо и откъде е тръгнал този начин за флашване чрез махане на кабела, но cold reflash може да стане и само със задържане на бутона за 5 сек.

Колегата "MyDiva" предполагам може да внесе яснота по въпроса дали може да се повреди устройството ако спре тока.

7. Тук е от
    Jul 2008

?????

"Дигитален свят" ООД предлага абсолютно фалшиви и некачествени стоки, аз които гаранцията е само на хартия и дори когато искаш да си платиш ремонта чакаш повече от два месеца. Китайските боклуци с марка DIVA и други производни са всъщност поръчани от www.chinavasion.com и би трябвало да са забранени за продажба в България, но това го разбираш чак когато го купиш. Побългаряването на firmware-а е единственото което "фирмата" прави и затова нищо не работи както трябва...
    http://bgizmama.com/bad-products/Digitalen-svyat-OOD

8.  

9. Тук е от
    Aug 2007

Бреии това сигурно е вярно - благодаря ви колеги че безмалко да се набутам с тая дива

10. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от sbalbb
    ?????

"Дигитален свят" ООД предлага абсолютно фалшиви и некачествени стоки, аз които гаранцията е само на хартия и дори когато искаш да си платиш ремонта чакаш повече от два месеца. Китайските боклуци с марка DIVA и други производни са всъщност поръчани от www.chinavasion.com и би трябвало да са забранени за продажба в България, но това го разбираш чак когато го купиш. Побългаряването на firmware-а е единственото което "фирмата" прави и затова нищо не работи както трябва...
    Това от личен опит ли го даваш?
    На мен лично ми подмениха цялото устройство с ново и то още на следващия ден. Не му бачкаше USB-slave функцията и неискаше да се ъпдейтва хардуерно. Все пак това е доста евтина техника и със сигурност е заложен някаккъв процент калпави устройства, които при издънка се подменят.
    Между другото, сервиза на HP е доста по-зле според мен. Въпрос на късмет.

Цитат Първоначално публикувано от gggng
    Бреии това сигурно е вярно благодаря ви колеги че безмалко да се набутам с тая дива
    Никой не те кара насила да си я взимаш, но съм далеч от мисълта че ще се набуташ

Цитат Първоначално публикувано от piro11
    Имам проблем с новия с новия сфтуер. Един път успях да го инсталирам, след това реших да мина на стария, но уж минава инсталацията и след това не тръгва. Сега нито стария нито новия се инсталират. След рестарта който прави изобщо не може да се изключи нито от дистанционното нито от бутона отпред, а още не съм му се нарадвал
    Ако си пробвал да инсталираш само оригиналният софуер за дивата, няма от какво да се притесняваш. Нали Дигитален свят са го поместили на техният си сайт. Пък и никъде не са написали, че при смяна на софта ти отпада гаранцията. Отиваш си с чиста съвест в сервиза и се разбираш с техниците. Там има едни застреляни каки, където само ще ти опишат проблема и ще ти вземат устройството за ремонт. Малко е досадно и изнервящо като ситуация ама няма как.

11. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

?????

Пълно щастие няма, за съжаление...За тези пари, Дивата си е екстра, имам я от 1м., не съм имал никакви проблеми, работи си перфектно!

12. Member Аватара на turboie
    Тук е от
    Oct 2007

незнам що така пише това мом4е ама. иавно касметаму е бил такъв пак и може и сам .нещо дае объркал тука сме десетки притежателина тоаи плеар и сме доволни вси4ки за тиа пари си е супер плеара а на които нему харесва даси ползва компа пак и ве4е имали неква техника кадето не е произведена в китаи от както го имам. тв риадко гледам DIVATA работи по циалден и нищо и ниама

13. Тук е от
    Jan 2010

?????

Братле, нещо си в грешка. Устройството е просто перфектно за тези пари, работи без грешка и за сега и надявам се за в бъдеще да не ми трябва гаранция.
    П.П още не съм сложил вътрешен харддиск поради липса на средства, дано нямам проблем с USB slave-а както някои други

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от turboie
    незнам що така пише това мом4е ама. иавно касметаму е бил такъв пак и може и сам .нещо дае объркал тука сме десетки притежателина тоаи плеар и сме доволни вси4ки за тиа пари си е супер плеара а на които нему харесва даси ползва компа пак и ве4е имали неква техника кадето не е произведена в китаи от както го имам. тв риадко гледам DIVATA работи по циалден и нищо и ниама
    "Мом4е"-постовете са ти истинско мъчение да ги чете човек,честно!Вземи се ограмоти малко.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Дигитален свят и Дейзи Мултимедия са от 8 години на пазара. Имам няколко техни устройства, най-старото отпреди 6 години ... още работи без грешка. Колкото до сервиза, връщаш стоката от продавача от който си я купил, той да му бере проблема. Ако не ... КЗП е насреща

17. Тук е от
    Jan 2010

Някой може ли да ми каже как да подкарам този филм на DIVAта

https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=198075&hit=1

TERMINATOR SALVATION 42Gb

Като браузвам в папките на основния файл има една папка STREAM, която съдържа около 150 мини файла, но като стартирам филма от там ми го показва разбъркано. Иначе качеството е перфектно.

Някаква идея откъде да го стартирам този филм?

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Примерно от най-големия файл !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе