Страница 104 от 119 ПърваПърва ... 5494102103104105106114 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,546 до 1,560 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Свържи чинчовия кабел, влез в менюто на плеара и селектирай HDMI auto. Изключи чинча и свържи HDMI кабела и напиши какво е станало.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2003

Цитат Първоначално публикувано от topche
    Има ли торент клиент за Mede8er 3.04v2 + freespace optware ?
    намерих си отговор на въпроса, ако някой има същия въпрос :
    http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=41&t=2891

4. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от amonev
    Свържи чинчовия кабел, влез в менюто на плеара и селектирай HDMI auto. Изключи чинча и свържи HDMI кабела и напиши какво е станало.
    Не става, във Video System - HDMI Auto не е активно, започват от NTSC, PAL 480 и т.н. а HDMI Auto е в сиво и не мога да отида на него .

5. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@randal -> Не се занимавай с излишни проби, смени си фирма поне с един от видовете 4318 от 1-ви пост и чак тогава виж резултата.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Колеги, някой ползва ли FTP? Как се правят настройките на рутера, за да имам достъп по WAN IP отвсякъде? Не мога да се оправя с гадния рутер и това си е, има си собствено мнение /модела е Canyon CN-WF514/!

7. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от amonev
    Колеги, някой ползва ли FTP? Как се правят настройките на рутера, за да имам достъп по WAN IP отвсякъде? Не мога да се оправя с гадния рутер и това си е, има си собствено мнение /модела е Canyon CN-WF514/!
    Осовободи си порт 21, за FTP и порт 1024 za NAS, поне при мен, така си получава, а иначе, мисля че за настройка на рутера това ще ти помогне:

http://portforward.com/english/route...-WF514/FTP.htm

8.  

9. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте,
    имам един проблем, който го поставям за втори път мисля - не успях за няколко месеца употреба на дивата да разбера как се копират файлове - не знам колко пъти съм тествал..четох каквото намерих по този въпрос, но проблема ми си остава...може ли някой да опише стъпка по стъпка как се прави...с последния оригинален фирм съм/ползвам WiFi връзка, рутера ми е Linksys WRT120N, на единия комп. -настолен съм с Win 7 Ultimate 32,а на лаптопа Win 7 Ultimate 64, харда на дивата е WESTERN DIGITAL CAVIAR GREEN WD15EARS-00Z 64MB 1.5TB SATA2/...и още един проблем..не последен - така и не успях да видя шернатите папки от компа си...виждам компютъра и когато започна да отварям съдържанието през дивата - празно, само меню -връщане...и това постоянно разпадане на връзката, просто ме побърква - пробвах да тегля филми и музика през компютъра и да ги записвам като дестинация на харда на дивата - забива всичко, тегля на харда на компютъра и след това копирам на харда на дивата - убийствено дразнещ процес - копирам видео файл с размер 10Gb- копирането трае около час и нещо с около 2,5Mb - и когато си мисля че всичко е Ок и е останало да се копира около 500-600Mb - връзката забива и...давай на ново ...при теглене с торент клиента на дивата - чакаш няколко дена с променлив успех и скорост на download и си готов... ама филма вече не ми се гледа щото съм го изгледал през компа...

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Аз за сега също ползвам само WI-FI и нямам проблеми единствено с това http://www.mediafire.com/?30wzyvr3zl305wr - моднат фирм Mede8er 3.04v2 + freespace optware - 14.06.2010
    за шеринга се постарай да прочетеш как става това в пост 1 и също използвай и линка за форума на PLAYON по същия въпрос

11. Тук е от
    Jun 2010

Да, да изчетох всичко по въпроса с шеринга Ceco7,
    значи с лаптопа нямам проблем, от дивата виждам всички шернати директории и файлове, това обаче не се получава с настолния ком. - ползвам еднакъв антивирусен софтуер - казаха ми че може да е от настройките на файрвалите на Windows 7 и Нод32 - човърках настройките им изключвах ги и все тая ...шернатите папки нямат съдържание - празни са. По-интересен ми е въпроса за копиране на файлове и директории от флашка на харда на дивата и от една директория на харда на дивата в друга...някъде бъркам явно алгоритъма и нищо не се получава..пробвах да копирам файл -изтеглен с торент клиента на дивата в друга папка/създадена от мен/ през настолния компютър - тръгна със скорост 800-900к - това е супер ниска скорост за копиране на файл в две различни директории на един и същ хард диск, а като ми прекъсна връзката и копирането също се прецака...

12. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте отново,
    послушах колегата ceco7 и инсталирах моднат фирм Mede8er 3.04v2 + freespace optware - 14.06.2010...всичко започна да работи ок до момента до който стигнах до бит торент клиента..няма такъв..изчетох постовете..изпълних посочената процедура през телнета...резултата един и същ...цецо ако имаш идея как да се оправя с този проблем пиши, също не мога да видя дивата през компютъра..също как да инсталирам метафийдс и други екстри за този фирм...

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Относно SAMBA

Имам много дразнещ проблем от както купих плеъра. Със 7.0.6-4318 фърм съм и не мога да подкарам sambata-(това дето позволява от пц-то с уин7 да се вижда дивата в мрежата). С рутер съм - WNR 3500L - netgear. Oт pc-to ip-то на Дивата се пингва. В уиндоуса съм направил всички настройки за network discovery и т.н.т. Пробвах с infosite не става пише, че нямам ipkg-пакет. Инсталирах пробвах пак, пак не става. Със средните си познания по линукс, правих почти всичко, но не и не - просто не става. Следвах съветите от http://www.acryan.com/forums/viewtop...3f9ee039793a2, промених файла configsamba - същата работа - нищо не се вижда. В менюто включвах изключвах опцията за bit torent&samba -нищо. Просто си изгубих 2 дена от живота и не мога да пусна една тъпа мрежа.
    Ако има някой с Win7 и да вижда Дивата в мрежата през рутер - да каже как го е постигнал защото то си е направо постижение.
    Честно казано почвам да подозирам, че с тоя фърм тая samba просто не върви.

РЕШИХ ПРОБЛЕМА: Отговор #1228, благодарности на Hell

14.  

15. Тук е от
    Jun 2003

е инсталирах си тази мечка .. и няма самба, няма торент клиент ...
    мога ли да ги пусна/инсталирам по някаъв начин ?
    като проверя свободното място
    Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
    /dev/root 39.6M 39.6M 0 100% /

т.е. няма къде да ги инсталирам ...
    някой може ли да ме насочи към решение ? искам самба и торент клиент ...

edit: самбата или НАС-а го намрих къде и го пуснах .. сега обаче как да стане с торент клиента ?

16. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте!
    Искам да помоля за съвет, тъйкато от вчера ми се появи проблем.Касае се за следното: на домашната страница на Neighbor Web не ми се появяват имената на торентите,след като преди това всичко беше нормално.Не съм променял никави настройки преди това.Единствено се опитах да пусна филма "Inception"изтеглен предния ден от Замунда,който незнайно защо не тръгна с видео ,а само с аудио .Днес смених оригиналния фирмуер с този-ACR 7.0.6 r 4318, но проблемът си остава.Като кликна на" рефреш" торентите се появяват за няколко секунди и отново изчезват.Също така немога да тегля от Замунда с торент клиента,изписва ми това съобщение: torrent add failed... check for valid torrent file.От менюто на Diva след като избера "torents" на телевизора торентите се появяват за кратко, след което изчезват и се появява надпис" BT client not runnigs".Също така ми направи впечатление ,че в настройките на плеъра BitTorrent и Samba са постоянно изключени и не мога да ги включа т.е. се самоизключват.Ако някой знае от къде е проблема, ще съм му много благодарен.

Поздрави!

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от topche
    е инсталирах си тази мечка .. и няма самба, няма торент клиент ...
    мога ли да ги пусна/инсталирам по някаъв начин ?
    като проверя свободното място
    Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
    /dev/root 39.6M 39.6M 0 100% /

т.е. няма къде да ги инсталирам ...
    някой може ли да ме насочи към решение ? искам самба и торент клиент ...

edit: самбата или НАС-а го намрих къде и го пуснах .. сега обаче как да стане с торент клиента ?
    Активирай NAS Mode

18. Тук е от
    Jun 2003

Цитат Първоначално публикувано от ceco7
    Активирай NAS Mode
    да де, това направих ..
    и все пак не получавам отговор от никъде за торент клиент с този фърмуер ... някой знае ли как да си пусна торент клиент ??

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе