Страница 51 от 119 ПърваПърва ... 41495051525361101 ... ПоследноПоследно
Резултати от 751 до 765 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2009

Re:DIVA FULLHD Multimedia player

Цитат Първоначално публикувано от Kx
    И при мен работи като външен диск без проблем.
    Ако очакваш че едновремено с това ще може да ползваш Дивата като плейър, не става и е логично да не става.
    Здрасти,
    Къде по-точно видя че се опитвам да ползвам харда хем да си зяпам филмчета, хем като външно устройство...?!

@ civica честно казано това е единственият начин, по който май не съм опитал досега. Ще пробвам довечера и ако не стане ще се обадя на Дейзи.

2.  

3. kek
    kek е офлайн

Тук е от
    Jan 2004

Цитат Първоначално публикувано от StanB
    Здравейте,
    За съжаление и при мен е същото - не мога да включа ДИВА със Лаптопа през USB кабелът. И аз пробвах всички неща, които и exdruida е пробвал, дори пробвах и с друг USB кабел. Фирм-а е същия, HDD имам и си работи ОК, но като сложа USB кабела направо умира и трябва да дърпам захранването .

Някои, някви идеи?

10х
    Здравейте,

и при мен беше нещо подобно, оказа се, че Дива-та е имала някакъв хардуерен проблем. След като й смениха нещо - вече работи. Мисля, че трябва да я носите на сервиз.

Поздрави и успех!

4. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kx
    И при мен работи като външен диск без проблем.
    Ако очакваш че едновремено с това ще може да ползваш Дивата като плейър, не става и е логично да не става.
    Аз нямам проблем с ползването на Дивата като външен хард. Само искам да коментирам че _има_ начин да се ползва и като плеър и като външен хард едновременно Става въпрос за това, че линукса има усб клиент драйвери, които просто не са част от фирмуера, за да се "представи" харда на дивата като усб сторидж устройство.

5. Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от amonev
    Колкото до Youtuba, той си е софтуерно вграден.
    как се пуска Youtube ? или е наличен от някоя версия на фърма нататък.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Изтегли тази версия: http://www.xs4all.nl/~birdieb/playon...n_fs_yt_mf.zip

7. Тук е от
    Oct 2009

Привет,

Firmware v7.0.14.r3240 може да свалите от страницата на продукта
    http://www.topdigital.bg/index.php?c...=&p=9&prod=244

USB, DVD-ROM SUPPORT
    Improved subtitle .
    HDMI handshaking .

8.  

9. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от StanB
    Здравейте,
    За съжаление и при мен е същото - не мога да включа ДИВА със Лаптопа през USB кабелът. И аз пробвах всички неща, които и exdruida е пробвал, дори пробвах и с друг USB кабел. Фирм-а е същия, HDD имам и си работи ОК, но като сложа USB кабела направо умира и трябва да дърпам захранването .

Някои, някви идеи?

10х
    Имах същия проблем. В сервиза ми подмениха Дивата с нова. Оправданието беше, че може нещо да се е скапало при ъпдейт на фирм, но .... Също така неискаше да зарежда фирм от флашка. Блокираше на екрана с логото и само дърпане на шнура от контакта беше в състояние да я събуди.
    Иначе всичко останало си вървеше нормално.

Цитат Първоначално публикувано от myDiva
    Привет,

Firmware v7.0.14.r3240 може да свалите от страницата на продукта
    http://www.topdigital.bg/index.php?c...=&p=9&prod=244

Благодарим за което, но все пак едно кратко описание на новите и фикснатите неща спрямо предният няма да е излишно. Има ли опасност да се загубят нещата на диска? Възможно ли е връщането към предходната версия без да се налага преформатиране?

10. Тук е от
    Feb 2010

Малко странен въпрос. Опитвам се да подкарам дивата да плеива само през wifi и се надявам да съм близо до успеха. Вече виждам имената на директориите който съм шернал, обаче като отворя уоркгрупата и след това се пробвам да отвори директорията ми иска парола, а аз мисля , че несъм слагал парола никъде. Някой ако може да ми каже какъв ми е проблема и решението ще съм благодарен много. Просто неразбирам и немога да се оправя

11. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от piro11
    Малко странен въпрос. Опитвам се да подкарам дивата да плеива само през wifi и се надявам да съм близо до успеха. Вече виждам имената на директориите който съм шернал, обаче като отворя уоркгрупата и след това се пробвам да отвори директорията ми иска парола, а аз мисля , че несъм слагал парола никъде. Някой ако може да ми каже какъв ми е проблема и решението ще съм благодарен много. Просто неразбирам и немога да се оправя
    Прочети в първия пост има линкове за този проблем ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ:

Реших да пробвам 3240 и не намерих нищо ново до момента в сравнение с 2901. Даже няма и 24Hz . Само при изключване от дистанционното червената лампичка не свети. Така че на който не му се занимава да си остане със сегашния си Firmware. Няма да изгубите нищо освен време.

12. Тук е от
    Jan 2010

защо всички говорите/пишете за тези 24Hz? не е ли по-добре по-висока честота (60Hz)?

13. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от piro11
    Ако си със Уин7 ggboy е дал ръководство на първа страница как става.Провери дали си направил всичко както е на снимките.Ако е така и пак иска парола,тогава погледни във форумите на PlayOn!HD-там има обяснено с картинки как се шерва Уин7,също като това на ggboy на първа страница.Отдолу обаче има допълнение,че ако това не проработи на 100% трябва да се променят леко регистрите.И пак с картинки е обяснено къде да се променят регистрите.Така вече няма шанс да не проработи.
    Ако си с ХР,пак на Плейонския форум има обяснено и това как става.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2010

Интесува ме дали има разлика в плейването на HD филми при-
    външен 1ТБ хард, вътрешен 1-2ТБ или по ЛАН мрежата?

И също при всяка пускане на плеара колко време му трябва да сканира 1ТБ външен хард-пълен ?

16. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от pier359
    Интесува ме дали има разлика в плейването на HD филми при-
    външен 1ТБ хард, вътрешен 1-2ТБ или по ЛАН мрежата?

При ЛАН има разлика, защото е бавно и насича понякога особено ако ти е натоварена мрежата.

17. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от pier359
    И също при всяка пускане на плеара колко време му трябва да сканира 1ТБ външен хард-пълен ?
    00:13:48

Като си пуснеш компютъра колко време го чакаш да ти сканира твърдия диск?
    Това да не е software на Windows който да прави скан на диска ти.Това си е най обикновенно устройство за възпроизвеждане видео,аудио и снимки.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Теглете последната версия с YAMJ и следвайте "cd /tmp/hdd/root && wget http://www.metafeeds.com/mfinstall -O mfinstall && sh ./mfinstall" в Телнет-а

http://www.acryan.com/forums/viewtop...=3838&start=60 - колегата "vonck" бе изключително коректен да разреши проблема със скрипта за инсталиране на Metafeeds на Дивата при последните версии с YAMJ.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе