Страница 81 от 119 ПърваПърва ... 3171798081828391 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,201 до 1,215 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2006

Re:DIVA FULLHD Multimedia Center => FAQ в 1-ви пост

Имам едно филмче (35GB) във AVCHD формат (има разшиение .m2t) и дивата не го разпознава - въобще не го вижда като изпълним файл, мога единствено да го видя от лаптопа по мрежата че е във вградения диск на дивата или в меню copy на дивата. Филм от Semi-pro HD камера. В момента съм с полседния фабричен фърмуеър на Diva. Има ли изобщо начин да го подкарам с Diva-та или ще трябва да го конвертирам в нещо, което дивата може да прочете? Ако се налага конвертиране, кой формат да ползвам, че да загубя най-млако от качеството?

2.  

3. dsp
    dsp е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Пробвай да смениш разширението на m2ts - тези дивата ги виждаше май... друг е въпроса дали ще го свири Но във всеки случай най-вероятно няма да се наложи да конвертираш видеопотока, а просто да го вкараш в някой по-популярен контейнер като mkv например.

4. Тук е от
    May 2006

dsp,

Много благодаря за бързия и точен отговор - след като промених разширението на .m2ts Diva-та не само видя файла, но и го плейва

5. Тук е от
    Feb 2003

Насичане на звука

Здравейте, вчера с купих и аз DIVA. Сложих му хард, фрматирах го през пвеъра и флашнах фирмуера с официалния на Дейзи от 03.02.2010. При плейването обаче ми насича на всички файлове звука на всеки 3-4 секунди, картината върви гладко. Прейра е вързан към TV-то с HDMI. Смених и трите възможни опции за предаване на звука през HDMI но резултата е пак същия. Ако някой има идея, моля за помощ.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Имам едно питане. Свързах плейъра през HDMI, но не вади картина. Кабела е ползван преди от компютър, към телевизора и работеше.
    Като използвах компонентният кабел за връзката, се оправи и картината се появи, но не мога да преценя дали качеството е по-лошо.
    Има ли някаква "тактика" за пускане на HDMI кабела или трябва да взимам друг? Компонентният кабел дали ще свърши същата работа или сигнала е значително по-лош?

И още нещо. От TV SYS. какъв режим трябва да избера? От какво се определя? Телевизора е Sharp FULL HD. Не е 100Hz.

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Свързваш си директно кабела с телевизора друго нищо специално няма !
    От телевизора избрал ли си правилния вход към който си включил дивата ?
    Не си написал модела на телевизора !!!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Директно съм го свързал, да. На правилния вход пробвам, но за всеки случай пробвах и останалите 2, като седях по няколко секунди в случай, че превключва бавно. Даже рестартирах плейъра след смяната на входа, ако случайно нещо му трябва да си засече HDMI от самото начало. Пак не се появява. Което ме кара да си мисля, че е капризно към кабела.

Телевизора е Sharp LC-37D65E.

10. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от w00x
    Директно съм го свързал, да. На правилния вход пробвам, но за всеки случай пробвах и останалите 2, като седях по няколко секунди в случай, че превключва бавно. Даже рестартирах плейъра след смяната на входа, ако случайно нещо му трябва да си засече HDMI от самото начало. Пак не се появява. Което ме кара да си мисля, че е капризно към кабела.

Телевизора е Sharp LC-37D65E.
    Пробвай с друг кабел. По възможност да е някой марков а не някоя евтиния.
    Ако не стане, сложи си последния фърмеър от Дейзи.

Аз имах проблем - звука не се плейваше през HDMI кабела на телевизора. След като сложих последния фърмеуър се оправи.

11. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от Cholaka
    Здравейте, вчера с купих и аз DIVA. Сложих му хард, фрматирах го през пвеъра и флашнах фирмуера с официалния на Дейзи от 03.02.2010. При плейването обаче ми насича на всички файлове звука на всеки 3-4 секунди, картината върви гладко. Прейра е вързан към TV-то с HDMI. Смених и трите възможни опции за предаване на звука през HDMI но резултата е пак същия. Ако някой има идея, моля за помощ.
    Какъв ти е хард-диска?

12. dsp
    dsp е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Свържи само видеото да е през HDMI а звука да е с чинчове - повечето телевизори имат такава възможност предвидена поне за единия HDMI вход мисля... а също пробвай с друг (по-нов и не токова официален) фърмуеър, ако все още не си.

13. Тук е от
    Nov 2004

Здравейте!

Някой знае ли дали е възможно да се гледат телевизионите канали от www.iptv.bg на Дивата?

14.  

15. Тук е от
    Feb 2003

Фирма r4107 има проблем с торентите. Кага се остави да тегли след няколко минути забива плеъра и се рестартира или забива, а като се включи наново прогреса на торента е на нула.

16. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

При мен и радиото не бачка вече-ама то май на никого не работи.Сложих най-новия Инфосайт с вградени много функции-страхотна програмка.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Ами при мен радиото работеше като включих плейъра за първи път, но като смених фирмуера, вече не работи.

18. Тук е от
    May 2010

Фирма r4107 има проблем с торентите. Кага се остави да тегли след няколко минути забива плеъра и се рестартира или забива, а като се включи наново прогреса на торента е на нула.
    Аз имам същия проблем с v7.0.14.r3240 от сайта на Дейзи.

Някой има ли идея как да се оправи?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 81 от 119 ПърваПърва ... 3171798081828391 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе