Страница 91 от 119 ПърваПърва ... 41818990919293101 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,351 до 1,365 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2010

Re:DIVA FULLHD Multimedia Center => FAQ в 1-ви пост

Здравейте,
    от няколко дена съм притежател на Дива-та,малко по-малко напредвам но днес стигнах и до Neighbor Web - login(user & pass ) !
    Та какви са по дефолт ?!

2.  

3. Тук е от
    Dec 2008

Здравейте отново.
    инсталирах метафийдс както е обяснено тук https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg405168 ,
    но от менюто internet feeds изчезна отметката за прогноза. как да я направя достъпна отново?
    фърма е ACR 7.0.6 r.4318+drv2388 от първа страница

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от dzver
    За видеодрайвера от Gmini HD1000 - според мене картината е малко по-контрастна, отколкото с оригиналния видеодрайвер. С тестовата картинка, която се намира в този файл https://forum.setcombg.com/*******************/2079934 с оригиналния видеодрайвер се вижда това - http://itmages.ru/image/view/43254/2447787a а с видеодрайвера от Gmini HD1000, това - http://itmages.ru/image/view/43248/85a00734 (поне при мене се виждат така, на различните телевизори може и да е различно).
    Първата снимка показва, че картината не е в 1:1 пиксел мапинг. Това това видимо да влошава образа. При втората изглежда както трябва.

5. Тук е от
    Jun 2010

Колеги този торент https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=228029&hit=1 ако го сваля на Дива-та ще мога ли да го гледам или е само за Блу Рей плеър ?

6. Тук е от
    Dec 2009

Ще можеш.Имам го и върви без проблеми.

7. Тук е от
    Jun 2010

Така, сложих си това " http://ftp.daisytechbg.com/~bmarinov...v7.0.14.r2374/ - фирм с работещо Нет Радио - 16.11.2009 " по описания начин - но пак радиото не работи.
    Има ли като изискване нет-а да е през кабела а не през донгъла?

8.  

9. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте,
    от няколко месеца имам дивата, ползвах я с USB-та и катри, но днес си купих хард - поставих го - форматира се и оттам нататък какво - компютъра ми е с Windows 7 Ultimate 32, имам безжичен рутер на Cisco..прочетох как се шарват файлове обаче нищо не става....помагайте

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Philippines

Цитат Първоначално публикувано от FALKONETTI
    Здравейте,
    от няколко месеца имам дивата, ползвах я с USB-та и катри, но днес си купих хард - поставих го - форматира се и оттам нататък какво - компютъра ми е с Windows 7 Ultimate 32, имам безжичен рутер на Cisco..прочетох как се шарват файлове обаче нищо не става....помагайте
    Какво прочете, какво не става? Какъв ти е рутера, с какви настройки е, по кабел ли си се вързал към него? Тук врачки няма.

11. Тук е от
    Jun 2010

Ами не мога да оправя нещата между компютъра и Дивата - връзката между двете е безжична. Дивата намери мрежата вкарах и настройките..отчита силата на сигнала. Току що си пуснах и Neighbor web...в настройките на мрежата Дивата ми дава DHCP не е готов...и не мога да я видя от компютъра нито да видя шернатите папки на компютъра от Дивата и искам направо от харда на компютъра да си пусна нещо....а и още нещо теглене на торенти само през Neighbor web ли става ? ами субтитрите за филмите как да ги изтеглям...

12. Тук е от
    Jun 2010

Така ...
    От доставчика ми предлагат инет телевизия която гледам с VLC !
    През Дива-та мога ли да ги гледам тез видео потоци ?!

13. Тук е от
    Jun 2010

ЕЕЕ писна ми тая консерва - не мога да си видя шарнатите директории, даунлоадва с 200кВ/с, не мога да си копирам фаиловете от флашката или картата, не мога да слушам интернет радио, не мога да гледам Ютуб, VBox, забива на всеки две пускания...100 вида фирмуеъри и май нито един читав липса на пълно описание кое как и защо се прави за леваци като мен макар че с компютъра си нямам проблеми.Изчетох безкрай постове, а не съм напреднал и на милиметър само ме заболя главата от висене пред монитора...Ако трябва дайте да направим едно подробно и пълно описание кое как се прави за начинаещи..ако трябва аз ще го набера. Имам и още 1000 неща да напиша, но хайде стига за сега......

14.  

15. Тук е от
    Jun 2010

Пореден въпрос - как да сложа нов фирм - оригинален от Daisy - разархивирам на флашка последния оригинален - слагам я в Дивата - Setup - Ъпдейт - Ъпгрейд...и какво...нищо не става...това ли е начина
    В момента с фирма с който съм а той е v7.0.0 r1957 Дивата много често забива и се налага да вадя захранващия кабел защото не реагира отникъде...като я спирам от дистанционното - се рестартира сама след време, когато започне да чете от флашка или карта - забива от време на време

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Philippines

Пореден въпрос - как да сложа нов фирм - оригинален от Daisy - разархивирам на флашка последния оригинален - слагам я в Дивата - Setup - Ъпдейт - Ъпгрейд...и какво...нищо не става...това ли е начина
    В момента с фирма с който съм а той е v7.0.0 r1957 Дивата много често забива и се налага да вадя захранващия кабел защото не реагира отникъде...като я спирам от дистанционното - се рестартира сама след време, когато започне да чете от флашка или карта - забива от време на време
    Направи си труда да прочетеш "ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ" на стр. 1 и "Отговор #401"

17. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от qqboy
    Направи си труда да прочетеш "ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ" на стр. 1 и "Отговор #401"
    Да прочетох ги днес вече не помня по кое време беше - отговор 401 го приех че се отнася за фирмове от ПЛЕЙОН и все пак тествах процедурата - нищо не се получи - плеъра ми заби и остана изключен докъто пак не извадих захранващия кабел...за това питам тук

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Philippines

Да прочетох ги днес вече не помня по кое време беше - отговор 401 го приех че се отнася за фирмове от ПЛЕЙОН и все пак тествах процедурата - нищо не се получи - плеъра ми заби и остана изключен докъто пак не извадих захранващия кабел...за това питам тук
    Ако на син фон ти се е появил прогрес индикатора за флашването и след това плеера забива, то тогава или файла е повреден или "Дивата". Пробва ли с друга флашка и/или друг фърмуер. Все пак прочети повече от темите, всичко вече е казвано по няколко пъти. Успех!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе