Страница 47 от 194 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 2909
Like Tree1310Одобрявам

Разскрежаване при климатиците

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Re:Размразяване на климатици

над него няма нищо това е едноетажно офисче монтиран е малко странно като е изрязано място за него на предната фасада и това е основната причина да се обледи така+ факта че е някакво менте даже не му запомних марката ,влизах и в магазина - не топли изобщо духа леко хладно а беше -1 градуса само

2.  

3. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Ето малко ледогенератори само тези успях да снимам макар че има още много но GSMа толкова може. Този самсунг преди месец бръмчеше като хеликоптер тогава монтирахме в съседен вход.А този на долната снимка е прехвалената осака

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Сами ли са си го хванали, да не е сняг? Че моя днес цял ден го вали снега, отгоре е затрупан направо, ама след дефрост питата е чиста.

5. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Това са си го генерирали сами не ги е валял тук едва тази вечер преваля слабо.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Похвално. Абе аз като се разхождам тези дни, доста от климатиците са ги изпонаспрели. Дали са се предали, не знам, но не работят. То и около нас всичко е Osaka, Beko, Neo, Sang, тук-таме Panasonic и Midea, има и едно Хитачи с 50 см висулки от него, но пък си върти.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Карате ме и мене да направя тези дни малко снимки тук таме :-)

8.  

9. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Ето още един мъченик. Пример, достоен за гинес за немърливо отношение!

Перката на външното тяло е блокирала и работи само компресора!

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

На този някой му е помогнал да е в това положение,сиреч тече му нещо отгоре.

11. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от jori
    На този някой му е помогнал да е в това положение,сиреч тече му нещо отгоре.
    Да, така е. Климатика е в магазин за авто части, трябваше да купя нещо от там и на излизане споменах на собственика на магазина за климатика...Изгледа го странно и като че ли не се трогна много.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Какви са тия ледогенератори бре колеги ?

На скапаното Хитачи днес сутринта при минус 9 в 8 часа и мъгла питата беше побеляла, но нямаше никъде ни висулки ни лед. Докато се приготвях за работа го чух да изпухти и слкед дефроста питата си беше черна.
    На работа Емерсон 24 ка набор 2004 беше с побеляла пита. Докато отключвах вратата се включи на размразяване и шурна потоп под климатика.Но се изчисти побелялата пита.

13. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

това е марков климатик

14.  

15. Тук е от
    Sep 2008

Помогнете ми моля,разочарован съм от Mitsubishi Heavy Ind.модела ми е SRK 25 ZG-S на три месеца е но от седмица насам бучи ужасно нетарпимо създават се големи вибрации и бучене а има и тампони но е факт а е монтиран в спалня направо не се спи от бученето на компресора тавата е постояно замръзнала а снощи му налях кам 12 литра гореща вода спря но сутринта като се събудих пак бучеше а сега е нетърпим направо,дайте ми съвет за някакво техническо решение на този проблем!Днес се обадих на сервиза казаха ми че сигурно са замръзнали тампоните на компресора вътре и че ще дойдат понеделник да сложат подложка на външното тяло и да дигнат нивото от страната на компресора да не се събирала водата там но климатика си е на нивел така ще се получи денивелация дали ще помогне???оф незнам просто съм разочарован от него,дайте някакъв технически съвет?

16. Member
    Тук е от
    Aug 2008

.

17. Тук е от
    Sep 2008

ssilent бях чел за такъв нагревател по назад в темата днес ги питах момчетата по тел.за такъв нагревател да ми монтират срещо допълнително заплащане но казаха че незнаят нищо

18. Member
    Тук е от
    Aug 2008

тази зима няма да се занимавам но за догодина мисля да реализирам нагревателя...сега в момента се опитвам да си спомня къде за последно съм виждал такъв проводник...инак се продава ма беше скъпичък...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 194 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 142
    Последно: 16-05-22, 19:43
  2. Разскрежаване при Fujitsu ASYA12LGC
    От p0ckata във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 40
    Последно: 26-02-11, 18:16
  3. Топло по време на разскрежаване?
    От alfonso във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 12
    Последно: 08-01-11, 11:48
  4. Силен шум преди разскрежаване - нормално ли е?
    От imegogo във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 15
    Последно: 22-12-08, 18:45
  5. Разскрежаване при климатиците
    От taralion във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 18
    Последно: 22-12-06, 00:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе