Здравейте колеги,
Вече се обзаведох със модулиращият термостат Калор Матик 360 F. Не мога да намеря инструкцията за експлоатеция на български език за този модел. Дадоха ми инструкция на Калор Матик 330 и 340 F като ми казаха, че е идентична с изключение на това, че 360F управлява и серпентинен бойлер. Дали функциите са идентични ???
Относно експлоатецията на термостата вече имам първи въпрос. Настройвам го на 21 гр. и той както показва 21 гр. включва работи малко и пак показвайки 21 гр. изключва /което не е на добре/. Коя е настройката за да включва след като падне поне 0.5-1.0 гр. и да изключи слез 0.5 гр. над зададените???
В наличната инструкция имам описани функции в т.нар. меню "Ниво на специалиста" има описани някой функции, който не са достатъчно добре обяснение като "Корекция помещение- реално температурна стойност /офсет/ - Настройка на показанията от плюс 3 гр. до минус 3 гр.
Регулационен режим /Съгласуване на секциите за оптимизиране размерите на помещението и т.нат. със диапозон от -5 до плюс 5 .
Е тва кво означава ако може някой да ми обясни.
Поздрави