bobovo избили сте нововъзникнала цивилизация с почистването на този панасоник.![]()
bobovo избили сте нововъзникнала цивилизация с почистването на този панасоник.![]()
Ето и от мен един Панасоник но аз не ползвам меглио а MFA. След измиване го минавам и с пара.
Тези хора не разбраха ли, че има закони, забраняващи развъждането на ГМО?!![]()
И аз имам в къщи 3 бр. Панасоник и ги ползвам повече от 6 години, но такова чудо не бях виждал. До сега съм измил само един път външните тела с вода, а на вътрешните само почиствам филтрите през 2 седмици. Каква ли експлоатация може да доведе до такова състояние?
То и този не изглеждаше да е мръсен но след почистването на половината се видя разликата. Така че не вярвам и твоите да са много чисти.
Здравейте,някой знае ли от къде в Русе може да се купи японския спрей?И във двата кауфланда го няма и нямало да го зареждат вече.
Ами в краен случай ще го поръчам от сайта им,но е 19лв.,а в Кауфланд беше на 10лв.
... Стига бе, този спрей отдавна не е 10 лв. при това на едро?
http://www.clima.bg/bg/p/536-%D0%A1%...%86%D0%B8.html
Явно след събитията в Япония доставките са станали много сложни. Това в България са остатъчни количества. Така, че ако държиш на спрея взимай защото скоро и за 20 лв няма да може да го намериш...
Има ли файда от тоя спрей? Във ВарнаКлима го видях на 13 лева, другаде са по 18-19.![]()
Файда има, препарата не е лош. Добре е 1-2 пъти годишно да третираш топлообменика. С един флакон може да третираш две машини. Предполагам и повече можеш, но за сметка на качеството. По-добро от това само сваляне и миене на всичко. Но там цената не е такава.![]()
Чак пък 2Трудно. На мен ми стигна за топлообменника и турбината. Хубаво че се усетих навреме, че има и турбина за пръскане...
Ако се пръска само топлообменника може и за 2 да стигне...
Турбината аз я свалям и я мия. Лично моята не зъдържа мръсотия, има някакво специално покритие.
Пратих запитване до вносителя и ми казаха,че другата седмица щели да зареждат Техномаркет и Технополис,иначе от тях е на 16лв.+разходите за куриер.