Oказа се,че каналната машина е монтирана така,че няма достъп отстрани до сервизните капаци. И на предложението ми да "резна" отгоре един допълнителен сервизен отвор беше отказано категорично.
Oказа се,че каналната машина е монтирана така,че няма достъп отстрани до сервизните капаци. И на предложението ми да "резна" отгоре един допълнителен сервизен отвор беше отказано категорично.
Хора да знаете,че прочетох всичко тук и да ви кажа страшно ми е полезно.Но аз използвах препарат за 2,50 казва се А1-обезмаслител невероятен е изчисти го като нов
Ето една добра оферта за спрей за климатици:
Спрей за почистване на климатичната пита - 18273539 | Електроника, битова техника - Климатици, отоплителни уреди, бойлери
Момчето е точно и коректно, на мен ми струваше 26 лева с доставката до Шумен за 3 броя, което е екстра. Спреят е същият от снимката. На пловдивчани ще им струва още по-евтино.
Edit: Аз го поръчах с куриерска пратка с опция за преглед. С пощенска пратка доставката ще ви струва около 3 лева.
Този пост е редактиран от aruba_man; 28-02-13 в 23:39.
Да,цената е без конкуренция,и за японски флакони-ще му звъним обезателно.
o0550041311378963555.jpg
Извинете за безпокойството ,но се чудя, дали знаете марката Toshiba RAS225UD ,дали е инверторен или е сплит и коя година е? Благодаря предварително !
Този пост е редактиран от avenger; 03-03-13 в 17:21.
От 2002~2003 година е модела - инвертор (сплит система).
Само,че пиши в правилния раздел.
А тошибата и е сплит,и е инвертор,а иначе е от 2002-3г. производство.
Сашо,по бързия-печели.
Добро е моделчето, с максимално развъртане до 5.2 kW и среден коефициент на енергийна ефективност - 5.28. Динко
Добро, е спор няма/тошибка :D/ с 3,8kw. при 2° и 750w. компресор.
Момчето от продавалник ми благодари на ЛС. Изкупили сте му спрейовете. Почти не останало.
И цената има значение. Старият линк не е валиден вече. Ето новият, последни бройки:
Спрей за почистване на климатичната пита - 18884069 | Електроника, битова техника - Климатици, отоплителни уреди, бойлери
Спрей за почистване на климатичната пита - 19377565 | Електроника, битова техника - Климатици, отоплителни уреди, бойлери
това същото ли е ? може да си взема и аз 3 бр ..
вземах си 3чки ,излизат по 9 лв с доставката .. но сякаш много бързо свършват ,едва стигат за 1 пита ( не са ползвани идват запечатани ).. Фуджитсуто до минах че беше зле след зимата .. очаквах обаче че един спрей ще е за поне 2 ползвания ,така доста скъпичко излиза в сравнение с обезмаслител ..