Страница 14 от 32 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 479
Like Tree16Одобрявам

Защо се прави профилактика на климатиците?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re: Защо се прави профилактика на климатиците?

Това е не сериозно,не може голяма фирма да постъпи по този начин.1 на 1000 е вероятноста това да се случи на гаранционен климатик при правилна експлоатация.

P.S. вижте човека тук http://forum.setcom.bg/index.php/top...4.new.html#new какво е написал да видим кой крив, кой прав..
    [/quote]

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Хайде стига сте плюли по монтажните фирми....и тяхната не е лесна

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

rsvr може да звучи нахално от моя страна, но смятам че това е най-забавния възможен финал за тази глупава и разтеглена тема. Не знам какво да кажа за снимката, ни добро ни лошо. Само искам да уточня: в нито един мой пост не съм искал да обвиня в нещо мотажниците(макар и да има много безхаберници сигурно), проблема ми е по скоро във фирмената политика на някои фирми.

P.S. човече тoва на снимката е несериозно , и аз импровизирам понякога на работа ама тoва na snimkata е unchovekable...

5. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Не неее глупава,едно нещо се разбра поне-като видиш че някой ти обвързва гаранцията с профилактиката вече знаеш че той няма намерение да я изпълнява.

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Браво Конан абсолютно правилен анализ

7. Тук е от
    Jan 2008

Климатика и с профилактика и без, ако ще се троши ще се строши. Има обаче случаи, където е задължителна профилактиката, например: климатик на тротоара, около много тополи и всички заведения и кафета. Тези които за ходили на такива климатици знаят за какво става въпрос. Друг е въпроса за обвързването с гаранцията. За да важи гаранцията трябва да има поддръжка, но понеже не можеш да накараш някого на сила да си наеме човек или да плаща на оторизана фирма за поддръжка, затова го обвързват с гаранцията. Значи това е като с автомобила - докато е в гаранция смяна на масла и разни такива се прави само във фирмените сервизи. Явно и тук е така.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2008

rsvr съгласе съм, че нее...ама ми кажи що разни готини сайтове показват разни алпинисти, трудни достъпи пр. реклами. Пък като поискаш почва едно усукване мънкане и прочее. То така ама докато намерим това онова и пр...Не е издържано, както и всичко останло. Че мен ми казаха като си поръчвах и предупредих че искам да се монтира както аз искам, а не както им е удобно, че на единият монтажник му ставало лошо от високото. и само дето не ме помолиха сам да си ги сложа. Много съжалявам, аз като съм 100 кг не е занимавам с акробатика или балет нали??

10. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Climatronic
    Да монтираш климатика на недостъпно за теб място....Това е най-лошото, което можеш да направиш!

11. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Jackas
    Climatronic
    Да монтираш климатика на недостъпно за теб място....Това е най-лошото, което можеш да направиш!
    Много си прав, съгласен съм с теб

12. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Сега, има един много тънък момент.В повечето случаи фирмите вносители и тези продаващи климатици, нямат нищо общо с монтажните групи които правят профилактиката.Ако не беше така ,може просто таксата за профилактика да се включи в продажната цена на климатика ,т.е. да се даде предварително и после техниците с обаждане на телефон да уговарят подходящ ден и час за преглед. ...Това нещо може да се постигне като фирмата продавач, включи таксата за профилактика, в цената на климатика и след това я даде на фирмата за монтаж и подръжка.По-този начин може да задължи въпросните да следят за изпълнението на годишната профилактика. Ако наистина държът да се прави профилактика , а не да се финтира клиента , търговците нека го направят.Ако не.....,у нас потребителите винаги ще витае едно усещане за прекарване и прецакване.

13. Member
    Тук е от
    Jan 2008

220voltov бе човек ти къде си видял в домена "точка БГ" с едно обаждане по телефон да се свърши работа??? Това си е чиста фантастика...
    Jackas, jorkata74 тове че монтажаът трябва да е както аз искам не значи на недостъпно и несервизируемо място...що да се набутвам ако стане нещо.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от Climatronic
    ...... Много съжалявам, аз като съм 100 кг не е занимавам с акробатика или балет нали??
    Наистина монтажа на климатици не е нито акробатика , нито балет. Има си технически изисквания и принципи на работа. Нормално е всеки да предлага най-лесните приемливи решения. Затова фирмите обявяват стандартен монтаж. А за акробатики и екстри се договаря допълнително на място цена.

16. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от Climatronic
    220voltov бе човек ти къде си видял в домена "точка БГ" с едно обаждане по телефон да се свърши работа??? Това си е чиста фантастика...
    Има, много са и е напълно естествено.Въпрос на съвсем малко желание за коректност.

17. Member
    Тук е от
    Jan 2008

22ovoltov от страна на...?????????

18. Member
    Тук е от
    Jan 2008

.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 32 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въздушен поток FTX GV-профилактика?
    От iwoto във форум Климатици Daikin
    Отговори: 10
    Последно: 07-08-10, 06:44
  2. Днес дойдоха за профилактика...
    От zz_stefanov във форум Профилактика и гаранция
    Отговори: 80
    Последно: 14-11-08, 02:03
  3. Профилактика на климатик
    От farkash във форум Профилактика и гаранция
    Отговори: 2
    Последно: 07-09-08, 22:10
  4. DIY препарат за профилактика
    От todor_l във форум Профилактика и гаранция
    Отговори: 6
    Последно: 29-05-08, 23:02
  5. Защо Pagemaker прави различни PDF?
    От neutralizer във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 23-01-06, 22:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе