А печалба, няма ли и малко печалба да прибавим :-)Първоначално публикувано от miry
А печалба, няма ли и малко печалба да прибавим :-)Първоначално публикувано от miry
Тук вече започна едно оливане....12лв/човекочас без ДДС...до 6 часа на климатик....хилтито сигур е обсипано с кристали сваровски, а най-отпред диамантен връх...ръкавиците кевларени....на обед вероятно изтънчено замезват бели трюфели с дон периньон....милите ми монтажници...тц.тц.тц
Четох там в предните страници едни калкулации на бакали...Нека някой от бранша вземе че сметне ама грамотно, като бизнесмен, на месечен базис или годишен такъв икономическата целесъобразност на дейността. Ще ми е интересно и на мен. Ама не приказки от типа на 1600лв за хилти, 3000лв за баничарка, 100лв за дюбели, 500лв за тръби и т.н. че това е несериозно ( все пак да се има предвид кое е дълготраен актив, кое основно средство и това че тези неща се изплащат в дългосрочен план и не трябва да се калкулират "избити" от първите 10 климатика ). Щото на 150м от нас хилти дават по 5лв на час срещу лична карта, ако ме разбирате какво имам предвидИ до колкото знам разполагат с над 50....така че ако няколко групи умират да дупчат, няма да им струва цяло състояние...
miry много съм далеко от счетоводството...тези 12 лв на час ги прибира фирмата или ги плаща на монтажника на час. Ако е второто веднага се преквалифицирам на стари години , че с моите 4.5 лв на час направо ще умра от глад![]()
Ето в тази посока исках да поведем разговора, когато задавах въпросите колко и за какво.Първоначално публикувано от imrahil
Тези 12лв отиват във фирмата. От тях техника взема своите 3-4лв, останалото отива за осигуровки, издръжка на офиса, заплатите на непроизводствения персонал, режийните разходи. Разбира се и печалба!
Това е часова ставка за извършена услуга , във всички свери на услигите се движи между 12-15 лева на човеко час без ДДС ,Вижте авто сервизите колко взимат,Фаянсажийте и други,ние земаме най малко на час.Монтажниците по принцип и в останалите свери добрите работници са на %най добрия % е 50/50 но тогава монтажника носи отговорност за рекламацийте и после за тях не му се плаща.На прави си сметка кой има сметка от некачествен монтаж,не са монтажниците,няма да има кинти.Първоначално публикувано от imrahil
Темата е “Защо се прави профилактика на климатиците?”,и на мен ми се струва че вместо да се дискутира точно това ,пак завихме в неправилна посока.
Едва ли има човек който да не е наясно защо се прави профилактика.По скоро въпроса е защо по този начин –защо се обвързва гаранционният срок с профилактиката и не е ли това начин за отказ от гаранционно обслужване?
А иначе и аз съм съгласен че ниската цена на монтажа води до неговото ниско качество,и това не винаги е свързано с професионализма на монтажника,а от ниското качество на материалите за монтаж.
Пример:-пред мен шеф на монтажна фирма сподели че поръчва от най-ефтината медна тръба,която е тънкостенна и почти една кривка с нея не може да се направи както трябва, без да се смачка тръбата-но при тези пари за монтаж толкова.
Накрая ще перифразирам една мисъл -не съм толкова богат че да си позволя ефтин монтаж.
Ееее хора каде ги тези монтажници дето бачкат за 400 лв.
За да задържа кадърни монтажници социалния минимум е 700 лв през зимата и до 1500 лв през лятото а от тук нататък аз трябва да платя осигуровки, данъци, амортизации защото пикапчетата дето съм ги взел нови само след 3 години са раздрънкани кошници с остатъчна стойност под 50% от цената им като нови ... едно Т56 на хилти струва над 2600 лв, прахосмукачката хилти е 1100 лв и на тях трябва да се сложи амортизация и понеже съм си избрал да работя с нови машини и да карат монтажните групи нови автомобили то аз монтирам средно на 260 без ДДС и продавам скъпи климатици с големи горници за да ми излезе сметката ... но докато има гащуранкаджийски фирми които не плащат данъци и осигуровки и докато не се появи качествена КАМАРА на занаятчиите пазарът на услугите в Б-я ще е наакан
cooler,ами ти си с единият крак на борсата бе човече-това е в кръга на майтапа.
На мен ми се иска да чуя твоят коментар по въпроса -защо се обвързва гаранционният срок с профилактиката, и не е ли това начин за отказ от гаранционно обслужване ?
Мен лично този въпрос ме вълнува повече- от това колко ще платя за монтажа.
А и ние българите задаваме въпросите "Какво","Как","Колко" и се мъчим да преброим парите -ама все на "Съседа"
Ами много ясно бе Конан защо мислиш че се дават толкова големи гаранционни ангажименти ако няма схема по която да бъдат отказани??
Конан ,ами много ясно за да даеш гаранция за климатика ,трябва да си сигурен че се експлоатира правилно и в процес на работа не са възникнали изменения в работата на машината,профилактиката е като преглед на автомобила,просто си плащаш за собствено успокоение.На дявамсе да си раязбрал най накрая.Няма безплатен обяд.
Ами cooler много ясно си го казва.Първоначално публикувано от cooler
Само да попитам понеже нямам опит, след като изтече 1 година аз ли трябва да се обадя на фирмата да дойдат за профилактика или те си следят монтажите и напомнят на клиентите си, че е време за профилактика?
И понеже аз по цял ден седя пред календара с гаранционната карта на климатика...И видиш ли съм пропуснал и съм закъснял с 2 дена какво става? Не дай си боже точно в тези 2 дена да му е станало нещо...?
P.S. вижте човека тук http://forum.setcom.bg/index.php/top...4.new.html#new какво е написал да видим кой крив, кой прав..
Здравейте.
Платената профилактиката я въведоха през 2001 г. сегашната Техноклима. Дотогава гаранцията беше колкото си е на климатика.До лятото на 2002г. монтажа беше 200-250 лв. в зависимост от тръбния път и кабелканали 60/60.
Техноклима смъкна монтажа на 100 лв, а понякога предлагаше и безплатен монтаж/като слагаха монтажа в цената на климатика/ и въведоха задължителна платена профилактика всяка година. Така и другите фирми смъкнаха цените и решиха да играят по свирката на Техноклима.
Сега пак някои фирми дават пълна гаранция без допълнително заплащане.