Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е повредената ви пералня ?

Гласували
242. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Miele

9 3.72%
  • Bosh

6 2.48%
  • AEG

19 7.85%
  • Siemens

9 3.72%
  • Electrolux

17 7.02%
  • Gorenie

27 11.16%
  • Whirpool

32 13.22%
  • Privileg

4 1.65%
  • LG

7 2.89%
  • Samsung

14 5.79%
  • Ariston

53 21.90%
  • Zanussi

6 2.48%
  • Siltal

2 0.83%
  • Candy

15 6.20%
  • Beko

16 6.61%
  • Edesa

0 0%
  • Fagor

5 2.07%
  • Smeg

0 0%
  • Baukneght

1 0.41%
Страница 13 от 80 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 1191
Like Tree132Одобрявам

Перални - проблеми, сервиз, начини за разрешаване

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Re:Перални-проблеми,сервиз,начини за разрешаване

Цитат Първоначално публикувано от Elesar
    Абе аланкоулу, преди имахме една Bauknecht, не мърдаше от мястото си, нито тресеше, ни пълна ни празна, колко експерименти съм си правил с нея...
    Ползвам и аз една Bauknecht WA 9452-разкошна машина.Закупена е в началото на 99г. втора ръка,и един лагер е сменен на оста на барабана в началото и бачка безпроблемно и сега още.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2008

Те е тука като види човек какво пишат...: http://nadavi.com.ua/opin/hotpoint-a...29/opin-39.php

Възможно ли да има разбити лагери, чисто нова пералня? Не коментирам горния сайт, наща е така, откак я пуснахме за сефте.

4. Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Elesar
    Те е тука като види човек какво пишат...: http://nadavi.com.ua/opin/hotpoint-a...29/opin-39.php

Възможно ли да има разбити лагери, чисто нова пералня? Не коментирам горния сайт, наща е така, откак я пуснахме за сефте.
    Според мен е възможно, след като съм го изпитал на собствен гръб. На втория или третия месец, нашата пералня започна да вие зверски. Диагнозата - лагери. Явно семерингата е изпуснала. Смениха ги гаранционно и след 6 години процедурата ще се повтори - вдругиден. Вярно - на Санг, не на Електролукс/АЕГ/Аристон или нещо подобно, но защо да не може и при по-скъпите? Нали затова има гаранция?

5. Тук е от
    Jan 2012

Проблем с пералня Bosch WFL 2061 тече вода

Здравейте,
    Имам пералня Bosch WFL 2061 която си работи без проблеми на всички програми без една.Когато включа програма само за изплакване протича вода някъде отпред на пералнята и отдолу.Имам съмнение за маншона на вратичката,защото видях,че има няколко дупки в него.Изглежда на скъсано.На другите програми си работи без ядове и не тече вода.Моля да ми препоръчате човек който си разбира от работата и да погледне пералнята на място,че сам няма да се оправя.

6. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Re:Проблем с пералня Bosch WFL 2061 тече вода

Може да ти препоръчаме някой, но някак си по лесно ще е да ако знаем поне окръга.

7. Тук е от
    Jan 2012

Re:Проблем с пералня Bosch WFL 2061 тече вода

Да,забравих да напиша от къде съм.Става въпрос за София/Банкя.Най-добре ще е ако може пералнята да се оправи на място без да се налага превоз да някой сервиз.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326984093[/time]_________________________________________________

Хрумна ми идея как може и сам да си оправя проблема ,ако наистина тече от маншона на вратичката.Има поне две дупки откъдето предполагам,че тече при плакнене.Ако успея по някакъв начин да ги залепя с лепило или нещо такова,ако проблема е от това би трябвало да спре тече.Хора дайте съвети как да постъпя в тази ситуация?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    Стара Загора

Пералня AEG Lavamat 60840L - странен проблем

Здравейте. Въпросното AEG си работи екстра. Всеки ден се ползва,че и по 2 пъти на ден заради малкия. Но от скоро, на програма " 40/ 60 MIX" , работи до половината програма и забива,спира,пауза и т.н. Пускам друга програма- работи си докрай. Само на тази стопира. Някакви идеи? От Стара Загора съм. Гаранцията май изтече.

10. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от dianp
    Хрумна ми идея как може и сам да си оправя проблема ,ако наистина тече от маншона на вратичката.Има поне две дупки откъдето предполагам,че тече при плакнене.Ако успея по някакъв начин да ги залепя с лепило или нещо такова,ако проблема е от това би трябвало да спре тече.Хора дайте съвети как да постъпя в тази ситуация?
    Ако наистина има дупки то би трябвало да тече при всички изплаквания .Много маншони имат отовори в долната си част, близо до барабана.
    Тези отвори си личат, че са фабрични.Друг е въпроса ако има други дупки.
    Тогава ще трябва да се смени маншона.

Цитат Първоначално публикувано от ivelin1980
    Здравейте. Въпросното AEG си работи екстра. Всеки ден се ползва,че и по 2 пъти на ден заради малкия. Но от скоро, на програма " 40/ 60 MIX" , работи до половината програма и забива,спира,пауза и т.н. Пускам друга програма- работи си докрай. Само на тази стопира. Някакви идеи? От Стара Загора съм. Гаранцията май изтече.
    Това трябва да се види на място.

11. Тук е от
    Jan 2012

badr Пералнята си работи вече без проблеми.Няма течове.Фабричните дупки са ясни.Намерих общо три дупки които не знам как са се получили.Изглеждат като срязано с нещо.Оправих проблема като ги залепих с двойно залепващо тиксо.От едната страна лепи много добре,а от другата не съм махал лентата.Изрязах си три малки парчета тиксо и ги лепнах точно в/у срязовете.Засега върши екстра работа,но мисля отгоре да лепна и подсилено тиксо Tesa и ще стане просто бетон.

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Профитата,отивайте за тиксо,кво се мотате!

13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    Стара Загора

badr, проблема е,че незнам към кого да се обърна. Имате ли познат от Ст.Загора,който може да свърши тази работа? Преди време обикалях майстори за едно Зануси и не останах много очарован...

14.  

15. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Съжалявам, но не мога да бъда полезен в случая.

16. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    Стара Загора

Благодаря все пак. Ще работим с другите програми. Ако още някоя зацикли- ще търся по-сериозно сервиз.

17. Тук е от
    Sep 2011

Пералня CANDY Smart CTG 1056. На каквото и положение да се постави програматора, на пералнята светват едни и същи лампички и се включва само помпата за изпомпване на водата.

18. Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Здравейте.Имам пералня ariston avf 109,въпроса ми е в маркуча,които излиза от казана и отива към помпата има ли в нещо в него.Имам предвид като клапан,защото усещам,като го стисна да има нещо.Благодаря предварително.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 80 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сушилни - проблеми, сервиз, начини за разрешаване
    От Alexi във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 97
    Последно: 02-12-24, 11:23
  2. Готварски печки - проблеми, сервиз, начини за разрешаване
    От avenger във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 31
    Последно: 22-07-24, 11:02
  3. Съдомиялни - проблеми, сервиз, начини за разрешаване
    От Lupus във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 140
    Последно: 11-07-24, 22:37
  4. Бойлери - проблеми, сервиз, начини за разрешаване
    От avenger във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 24
    Последно: 28-04-24, 18:50
  5. Аспиратори - проблеми, сервиз, начини за разрешаване
    От hristoslav2 във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 2
    Последно: 02-02-15, 10:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе