Ползвам и аз една Bauknecht WA 9452-разкошна машина.Закупена е в началото на 99г. втора ръка,и един лагер е сменен на оста на барабана в началото и бачка безпроблемно и сега още.Първоначално публикувано от Elesar
Ползвам и аз една Bauknecht WA 9452-разкошна машина.Закупена е в началото на 99г. втора ръка,и един лагер е сменен на оста на барабана в началото и бачка безпроблемно и сега още.Първоначално публикувано от Elesar
Те е тука като види човек какво пишат...: http://nadavi.com.ua/opin/hotpoint-a...29/opin-39.php
Възможно ли да има разбити лагери, чисто нова пералня? Не коментирам горния сайт, наща е така, откак я пуснахме за сефте.
Според мен е възможно, след като съм го изпитал на собствен гръб. На втория или третия месец, нашата пералня започна да вие зверски. Диагнозата - лагери. Явно семерингата е изпуснала. Смениха ги гаранционно и след 6 години процедурата ще се повтори - вдругиден. Вярно - на Санг, не на Електролукс/АЕГ/Аристон или нещо подобно, но защо да не може и при по-скъпите? Нали затова има гаранция?Първоначално публикувано от Elesar
Здравейте,
Имам пералня Bosch WFL 2061 която си работи без проблеми на всички програми без една.Когато включа програма само за изплакване протича вода някъде отпред на пералнята и отдолу.Имам съмнение за маншона на вратичката,защото видях,че има няколко дупки в него.Изглежда на скъсано.На другите програми си работи без ядове и не тече вода.Моля да ми препоръчате човек който си разбира от работата и да погледне пералнята на място,че сам няма да се оправя.
Може да ти препоръчаме някой, но някак си по лесно ще е да ако знаем поне окръга.
Да,забравих да напиша от къде съм.Става въпрос за София/Банкя.Най-добре ще е ако може пералнята да се оправи на място без да се налага превоз да някой сервиз.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326984093[/time]_________________________________________________
Хрумна ми идея как може и сам да си оправя проблема ,ако наистина тече от маншона на вратичката.Има поне две дупки откъдето предполагам,че тече при плакнене.Ако успея по някакъв начин да ги залепя с лепило или нещо такова,ако проблема е от това би трябвало да спре тече.Хора дайте съвети как да постъпя в тази ситуация?
Здравейте. Въпросното AEG си работи екстра. Всеки ден се ползва,че и по 2 пъти на ден заради малкия. Но от скоро, на програма " 40/ 60 MIX" , работи до половината програма и забива,спира,пауза и т.н. Пускам друга програма- работи си докрай. Само на тази стопира. Някакви идеи? От Стара Загора съм. Гаранцията май изтече.
Ако наистина има дупки то би трябвало да тече при всички изплаквания .Много маншони имат отовори в долната си част, близо до барабана.Първоначално публикувано от dianp
Тези отвори си личат, че са фабрични.Друг е въпроса ако има други дупки.
Тогава ще трябва да се смени маншона.
Това трябва да се види на място.Първоначално публикувано от ivelin1980
badr Пералнята си работи вече без проблеми.Няма течове.Фабричните дупки са ясни.Намерих общо три дупки които не знам как са се получили.Изглеждат като срязано с нещо.Оправих проблема като ги залепих с двойно залепващо тиксо.От едната страна лепи много добре,а от другата не съм махал лентата.Изрязах си три малки парчета тиксо и ги лепнах точно в/у срязовете.Засега върши екстра работа,но мисля отгоре да лепна и подсилено тиксо Tesa и ще стане просто бетон.
Профитата,отивайте за тиксо,кво се мотате!
badr, проблема е,че незнам към кого да се обърна. Имате ли познат от Ст.Загора,който може да свърши тази работа? Преди време обикалях майстори за едно Зануси и не останах много очарован...
Съжалявам, но не мога да бъда полезен в случая.
Благодаря все пак. Ще работим с другите програми. Ако още някоя зацикли- ще търся по-сериозно сервиз.
Пералня CANDY Smart CTG 1056. На каквото и положение да се постави програматора, на пералнята светват едни и същи лампички и се включва само помпата за изпомпване на водата.
Здравейте.Имам пералня ariston avf 109,въпроса ми е в маркуча,които излиза от казана и отива към помпата има ли в нещо в него.Имам предвид като клапан,защото усещам,като го стисна да има нещо.Благодаря предварително.