Страница 33 от 46 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 677
Like Tree71Одобрявам

DVB-T приемник / FAQ - на първа страница, избор, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Варна

Отговор: DVB-T приемник / FAQ - на първа страница, избор, мнения

logic точно това ме интересуваше
    DJ_DOGGY на 8113 тия неща още лятото бяха оправени
    иначе аз лично 650i не съм виждал, така че с интерес ще следя отзивите за нея

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Появи се и - DVB-T ефирен приемник Telesystem TS6512HD - 48 лв . И това , което ме интересува - Audio MPEG Layer I и II, AAC + (HE-AAC v1), Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Down-микс Stereo , но задължително тест , че не им вярвам много на спецификациите на хартия .

4. Тук е от
    Oct 2013

denyo все пак това е декодер от 2013-та , нормално е да има тепърва развитие , само два софта са излизали общо като единия е тестов още , а някой вече имат по 6-7 , така че можеш спокойно от мен да следиш какво е развитието му . С удоволствие ще казвам когато нещо се промени по софта и излезе нов

- - - - - - - - - -

Logic
    прилича ми на стар декодер .. и пак оскъдна информация за хардуера му - ни процесор ни рам ни флаш .. айде не я разбрах 4 Мб е .. то бива бива ама ...какво им пречи не знам 3 реда са процесор рам и флаш.. бахти хората . поредния клонинг на вече съществуващи под друга марка обаче - бъди сигурен
    Този пост е редактиран от DJ_DOGGY; 11-10-13 в 22:37.

5. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от DJ_DOGGY Виж публикацията
    - - - - - - - - - -

Logic
    прилича ми на стар декодер .. и пак оскъдна информация за хардуера му - ни процесор ни рам ни флаш .. айде не я разбрах 4 Мб е .. то бива бива ама ...какво им пречи не знам 3 реда са процесор рам и флаш.. бахти хората . поредния клонинг на вече съществуващи под друга марка обаче - бъди сигурен
    Е какъв да е , модел лято 2012 , ама 48 пари . Меню като на MAX T105HD , чипсет ALI36xx , вероятно . Италианска пръчка . Има писано доста из гръцките форуми , ама на гръцки . Поне като сглобка и визия бива . И дистанционното не е тип Стронг , а тип Арива - по-голямо .

6. Тук е от
    Oct 2013

аха 3601 явно на 400 . Добре това означава че както 105-цата е й 1080i а не p
    Забелязах че когато превключа на RGB образа става пъти по наситен и като цвят но става по тъмна картина някакси
    Сега се сещам за Костов че може да е гледал макс-а на РГБ а Аривата да си я гледа на YUV.. не знам

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Варна

MAX T105HD не беше ли с MSTAR процесор? Не би трябвало да НЕ е със Стронгоподобно (ALI) меню?

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

На мен ми трябва за кинескоп и не ме е грижа дали е 1080i или р . Интересува ме даунмикс на АС-3 до стерео през скарт изхода , че като си пусна филм да има и звук , но проблема ще дойде с субтитрите , понеже няма БГ меню ( едва ли поддържа кирилица ) , а като декодер за телевизия ще си работи , поне МАX-а е пушка .

За колегата denyo :

550298_1_f.jpg

- - - - - - - - - -

MAX T105HD не беше ли с MSTAR процесор? Не би трябвало да НЕ е със Стронгоподобно (ALI) меню?
    Ето това не е ясно . Но менюто на MAX-а по ми допада от това на Стронг . А за чипсета само предполагам , не разбирам гръцки , но цифрите са си цифри .

10. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Арива T650i работи прекрасно на 17 инчов монитор с преход DVI-HDMI и кабел HDMI-HDMI. Едновременно с това вади стерео звук и през SCART с преход към чинчове и с още един преход от тях към 3.5 мм. жак. За справка - Sky Sat Stable THD изобщо не даде образ на същия монитор - изписва out of range, въпреки написаното в спецификацията му, че поддържа 720p/60 Hz. Още една лъжа за SSS THD - поддържа даунмикс на АС-3 през аналоговите изходи, ама само на хартия - на практика звук АС-3 има само през HDMI.
    Тунера та Арива-та е с най-високата чувствителност от трите изтествани от мен - само с някакъв измислен кабел за връзка на стара 8 битова игрова конзола към телевизор хвана всички канали в квартал Дружба със сила 65-70% и качество 90 %.
    Този пост е редактиран от Miki; 11-10-13 в 23:27.

11. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Сори , ама по-нов клип няма , но и това е доста ново :

12. Тук е от
    Oct 2013

Аривата вече много хора казват че даунмиксва AC3 през скарта , така че това е избор за теб logic . Ако ми дадете нещо което със сигурност е AC3 мога да го изтегля и да ви кажа със сигурност дали се чува през скарта И аз! Може и вече да съм го правил но не ми е било фикс идея да го помня и затова искам да ви го кажа със сигурност.Дайте нещо по кратко - клип или нещо до 900 мегабайта да го дръпна и да ви кажа че 5+1 става 2 канала. но да не е DTS. DTS към външен декодер имаше старата Арива т65
    Този пост е редактиран от DJ_DOGGY; 12-10-13 в 00:21.

13. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

То това е ясно , но се борим и с бюджета , че всеки лев е от значение .Утре може да сме на DVB-T2 или с платени канали!

Иначе , една доста напомпена машина за около 320/350лв - Strong SRT8950

- - - - - - - - - -

За DTS е ясно , там нямам претенции .

14.  

15. Тук е от
    Oct 2013

За 273 лв има 3 в 1 T/C/S на Едисион и кардрийдър и конакс и всичко . това Стронгче/която марка аз не харесвам/ . Лично шефа на Алфа радио ми е казал че е вдигнал ръце от тях - като се стопли малко около тях вика и почват да влачат, прекъсват, забиват... ужас вика...става дума за сателитен приемник де. Че виждам хибрид пише ама какъв точно хибрид - не е ясно само Т видях да пише

16. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Колега DJ_DOGGJ , не си ли от Варна ? Просто питам .

- - - - - - - - - -

DVB-T + IPTV . За такъв хибрид иде реч .

17. Тук е от
    Oct 2013

Не не съм ....
    А за такъв хибриd Unibox 2 na Golden media. Това е пак 3 в 1 T/C/S но има и IPtv клиент 200 205 лева

18. Тук е от
    Oct 2013

@denyo - Благодарности за подробния пост. Длъжен съм да съобщя, че оправих качеството на картината на Арива. префлашнах софтуера със същата версия. Сега по нищо не отстъпва на Макс в картината. Така си и знаех. Винаги съм твърдял, че даден инсталиран софтуер, та бил той и заводски, може да даде бъгове. Това ми се се случвало много пъти в практиката. Примерно имате проблем - префлашвате същата версия, но или излиза друг или се оправя всичко. Това го е доказала практиката. Флаш докато се установи проблема. Или докато всичко си тръгне на ок. Иначе има какво още да се желае от софтуера на Аривата по отношение на удобството, но ще чакаме поляците да го донапишат тоя новия тест версия. Може пък да уцелят.

Пак гледам и сравнявам картините на Макс и Арива и се кефя. Нямат разлика. Същата спокойна и оптимизирана контрастна картина, без изкривявания и артефакти. Не, че гледам телевизия, даже и хич не я гледам, но важни са резултатите и че проблема е констатиран и решен. Вече с кеф ще разкарам кабеларката. Новините ми стигат.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 46 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 5401
    Последно: 14-11-24, 22:50
  2. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  3. Strong / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 21
    Последно: 19-03-24, 12:10
  4. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 18:05
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе