Костов
Добре дошъл тогава при щастливите притежатели на Арива т650и
С кеф да гледаш новини!
Аз един ден да ви кажа как станах собственик на Арива : Един ден отивам да купя на баба ми декодер . Влизам с магазина и гледам имаше поне 4 марки : Дива, Нумерикс, Стронг, НотонлиТВ че даже и за кола имаше ....
Та хващам аз НОТ-а ( един им беше) и викам това е понеже гледах бая за него преди това . Та купих го сложих го от раз всичко . И вечерта да реша аз какво да взема и се спрях на Нумерикс-а . Викам си утре отивам и го взимам. Обаче от цял отрупан рафт , на другия ден на обед нямаше нито един декодер мама му стараЕгати случая си викам аз ! И си тръгнах - помислих си че съдбата ми каза: не си купувай него !
Още малко поразгледах и понеже знаех че Нумерикс-а е със 333 процесор и гледах гледах 2 часа и о!!! Фергюсън викам кви са тия англичани разни ? Гледам о чудо не са ! Поляци били - до тук добре . Мислих си за Т65 гледах го , чудих се викам си не - по новия Т650и , не че ми тряа нета или друго но 2013 модел и айде реших следобеда обадих се и на другия ден в 10 часа си го взех. Иначе ако трябва да съм честен триумях се между Аривата , Оптикум-а и Скай Сат-а но МАстер модела . Тъй като разбрах че е необратимо да има вече Мастер останаха Арива и Оптикум. И понеже видях че Процесора е на 600 на Аривата везните несъмнено наклониха на там .. Софт грижещи се има и така окончателно везните отидоха с много килограми в полза на Арива.... и те така.