Страница 62 от 98 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследноПоследно
Резултати от 916 до 930 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Току що научих нещо любопитно...
    МАгазина на ТЕХНОЛУКС на* бул.Европа вече не съществува... имало го до края на септември и толкова. От 20.10* щяло да има друг магазин, т.е. друга фирма на същото място!
    Защо ли се замислих веднага за клиентите, които са си пазарували до сега от там - към кого ще се обръщат за рекламации в гаранционния срок? На сайта на ТЕХНОЛУКС не се споменава и думичка за това!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2004

Имам 1 климатик от тях, гаранционен и скоро /след 1м./ ще им звъня за профилактиката. Дано да са си направили нов магазин дотогава.

4. Тук е от
    Oct 2005

DVD/DivX Плейър PV-374EX 89.00 лв.

Този модел го има в Метро

5. Тук е от
    Aug 2005

аз продавам марката elitе но съм в провинцията !

6. Тук е от
    Sep 2005

Сocofilmcd при теб има ли модел 400 защото ми казаха че ще ги пуснат в края на месеца ,тука в Русе не са чували за този модел , ако го има при тебе откога е пуснат.

7. Тук е от
    Oct 2004

Направих опит да ъпдейтна с Елитфан 370Х. Панела и бутоните му изчезнаха... Има ли някъде читав ъпдейт за 370Х?

8.  

9. Тук е от
    Oct 2004

Някой може ли да ми изпрати коригирания ъпдейт за 388? pippo653111@yahoo.com

10. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Абе приятели и фенове на ЕЛИТ, к'во стана с новите ъпдейти?! Трябва да се направи само едно нещо и то е да се замени сегашния шрифт от първия и последен до момента софт на ЕЛИТФАН с по-читав. Видяхме какво направи КТТ. Евала за преправянето на софта за 388Х !!! Ако някой може ( а такива има доста, които са напред с материала на които им сваляме шапка) нека да смени шрифта поне с 23 pt HEBAR Condensed Bold или 23 pt HEBAR Double Condensed. Иначе всичкото е О.К. Дори нека да са два варианта: с черен контур и с прозрачна тъмна подложка и ТОВА ЩЕ Е ИСТИНАТА за МОМЕНТА. Добре, че ги има интусиастите в тая държава, щото другото е гола вода. Има да си чакаме, колкото си искаме. Айде нека който с каквото може да помогне да довършим тази ОДИСЕЯ на Елит. То ако чакаме Suport_a.
    Поздрави на всички!!! :Super:

11. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

spacedigital,
    благодаря за ласкавите думи. Не считам, че съм направил нещо велико. Просто не ме достраша да си играя с моя плеер а ми беше писнало да връткам всички филми с DirectSub и с Subtitle Workshop. Нo maй нещата не допират само до шрифта. Основният проблем е че при всички модели след версията на еlitfun вероятно остава нещо да свети - 388 лоадер, 399 дисплей , на др. бутони и т.н., което няма оправия на този етап. Тoва е най-дразнещото за момента. Иначе всичко останало е поносимо. Скриването на зума е описано подробно в yahoo групата и който го дразни може да поработи и върху този проблем. Аз не го ползвам, макар че май ми светна на времето как се оправя. От тук нататък остават 3 варианта - Елит да си седнат на дупетата, да разчитаме на МТZ да поработи и върху нашите модели / май е румънец и там продават елит/ или да се намерят други /"маркови"/ модели с близък до нашите фърмуер за които има нещо вече направено и да се дооправят те. Все пак версията на еlitfun стана с "леки забележки" на почти всички модели с MTK.

12. Тук е от
    Sep 2004

Здравейте! Хаиде сега-KTT-недей да скромничиш...Което си е така-така си е! И все пак ми се ще да има официален ъпдейт, защото има какво още да се дооправя, а и все ми се струва, че нещо се тормози Елитчето ми с ъпдейта от Елитфен. Ще почакаме, че видим...Най-много да се прецака А сега имам едно въпросче и много се надявам, че има кой да ми отговори. Използвам Auto Gordian Knot програма за конвертиране на ДВД в АВИ (не ме питайта защо го правя ). Много добра програмка, само че вгражда субтитрите във филма или ги прави външни, но в неразбираем за мен формат. Та-има ли някаква програмка за рипване на субтитри от ДВД в нармален формат като sub ili srt? Благодаря предварително!
    P.S. Въпросът ми отпада-вече разбрах с какво и как!

13. wor
    wor е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Kak e people? Mnogo se radvam na tozi forum i e super :Super:. moje li da pomolq za posledniq update za Elite PV-388X.
    Izteglih edin ot saita na elitefan.hit.bg i moje bi toi e nai-noviq no ako ima nqkakav molq pratete mi go na: wor_bg@mail.bg
    10x predvaritelno

14.  

15. wor
    wor е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Hi otnovo!
    10x za firmware no nqkoi moje li da mi kaje s kakvo e praven bin-a 4e ne moga da go otvorq s ni6to za da go izparlq!
    moje bi s nero 7?
    Sorry za super lamerskiq vapros

16. wor
    wor е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

People sorry setih se 4e tova e bin-a deto trqbva da e na diska! sorry o6te edin pat ama me e lepnal edin grip i sam malko*

17. Member
    Тук е от
    Aug 2005

ЕТО ЕДНО СЪОБЩЕНИЕ от темата за новите Елит 374:

"Взех си модел 374Х от Метро и като цяло съм доволен. Не ми харесва обаче че субтитрите излизат на полупрозрачен фон. Има ли начин да се избегне този фон на субтитрите?"

P.S. Точно полупрозрачната подложка помага повече от контура, защото той е винаги толкова тънак при всички ъпдейти, че няма никаква полза от него.

МОЯ ВЪПРОС: С какъв чип е този модел и дали е съвместим софта за преработка и адаптация за замянка на шрифта с такъв който има полупрозрачна подложка в ъпдейта на ЕлитФан? При версията на КТТ за 388Х всичко е 6, само ако имаше и един вариянт на по-читаем шрифт с полупрозрачна подложка, положението ще стане 6+ !!!
    Поздрави!!!

18. Тук е от
    Oct 2004

За съжаление никой не ми отговори на поста за 377Х
    Дайте поне линк за 388, да зарадвам един приятел....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 62 от 98 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе