Страница 23 от 98 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. JP
    JP е офлайн

Тук е от
    Nov 2004

Здравейте! Имам 388X и въпреки дребните проблеми в последният Update искам да поздравя Elite за желанието и поддръжката!

Имам един въпрос /моля ако е обсъждан и има решение да ми пратите линка не съм ровил целият форум/

има ли начин да се възпроизвежда AC3 звука на 388x като 5+1?

Не мога да постигна нищо повече от Стерео! Аз ли бъркам нещо или просто не е възможно?

Благодаря предварително!

JP

2.  

3. JP
    JP е офлайн

Тук е от
    Nov 2004

към Elite Support

имам доста филми и се оказа, че всички филми, които имат "space" в името не им се зареждат субтитрите! Проверих внимателно и се оказа, че ако има точки или други знаци, но името е непрекъснато няма проблем!

Мога да си представя откъде идва проблема, но ми е по интересно знаете ли за това?

оказа се, че 40% от филмите ми са с такъв формат на имената и ще трябва да ги презаписвам, за да ги гледам []

4. Тук е от
    Sep 2004

Здравейте!!!

Имам проблем с този "Collateral.DVDRiP.XViD-DEiTY" филм.

Появяват се моментни забавяния почти през цялото време, а в последните минути има няколко сериозни спирания.

Дали това е от самото копие на филма или елита нещо не може да плейне както трябва.

Невярвам да е от компакт-диска, защото ми е насичало и на друг филм така <"I.Robot.DVDRip.XviD-DoNE">

Ако може да се оправи какво твябва да направя ?

Благодаря предварително.

5. Тук е от
    Nov 2004

SUPPORT ELITE,

разчитаме на вас, че в много скоро време ще корегирате появилите се промени в ъпдейта за PV388X от 25112004_23.iso, за които ви писах по горе. Сега прилагам тактиката: За да слушаме DVD-MP3 - инсталирам ъпдейта от pv388x_16112004_23.iso. После за да гледаме и четем що годе нормално преинсталираме отново 25112004_23.iso - И РАБОТАТА СИ Е НАПРАВО О.К. !!! Жена ми все ме пита: '' Ти, к'во правиш? Да не полудяваш !!?", а аз и казвам: ''СПОКО - Elite скоро ще оправят положението!''.

Очакваме включване ! УСПЕХ и ПРИЯТНА РАБОТА! []

6. Тук е от
    May 2003

супер сте.давайте все така ,а дали може да пуснете- черен кант - "outline" 23 за 370х[]

7. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Не може защото ще станат много малко символи на ред

8.  

9. Тук е от
    Nov 2004

SUPPORT ELITE,

започна месец декември! МЕСЕЦА НА ПРАЗНИЦИТЕ !!! - и не само по този повод - ОЧАКВАМЕ ДА ПРАЗНУВАМЕ ЗАЕДНО с появяването - СКОРО (предполагаме) на новият корегиран ъпдейт за наистина ДОБРИТЕ ваши/наши DivX плейъри. Истината за субтитрите е: Тяхното местоположение да бъде от софта 16.11.2004 ( Там КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО !) + корегирана ПРОЗРАЧНА лента около 30% до 50% MAX, 22-23 pt е най-удачно четливия размер, а за контута.....ТОЙ просто трябва или да е по дебел и да не е към вътрешноста на буквите, защото се вижда, че яде от тях или и да има сянка. Но според нас повтаряме най-удачна е ПРОЗРАЧНАТА лента и когато субтитрите са с един ред на горе - ТОВА НА ИСТИНА ЩЕ БЪДЕ УСПЕХ ОТ ВАША СТРАНА ЗА ПРАЗНУВАНЕ !!!!!!!!!!!!

Ами, пожелаваме тогава УСПЕХ ! []

10. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

В програмката DirectSub по-важен параметър е броят точки на един ред. Той определя и максималната дължина на реда, като в зависимост от ширината на буквите един ред с 35 букви може да е широк колкото един ред с 40 букви. Параметърът за максимален брой букви ми се вижда доста излишен, достатъчно е просто да се зададе броят редове, и готово.

Между другото съм направил файлче със ширините на буквите за ЛайтОн LVD2001/2002. Който го иска, да се обади. Но DirectSub наистина спестява едно половин час оправяне на субтитри, които в повечето случаи са нправени неграмотно.

11. Тук е от
    Dec 2004

Поздрави за последните подобрения. Включвам се във форума, който следя от много време. Имам модела 370х, след последния ъпдейт забелязах, че бутона на дистанционното за субтитри не работи, преди с него можех да избирам между няколко файла за субтитри качени на диска заедно с филма и така избягвах проблемите но сега нямам никакви субтитри защото устройството се обърква и не знае кой файл да чете. Ако може да се оправи този проблем добре, ако не ще си оправяме филмите. Благодаря на всички активни участници в оправянето на софтуера и ПОЗДРАВЛЕНИЯ. БРАВО МОЧЕТА!!!

12. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Някой между другото виждал ли е някъде MTK базиран плеър с автоматичен пренос на субтитрите? Защото примерно Philips 737 (вече стар модел) с ESS Vibrato II автоматично пренася субтитрите, ако репликата е прекалено дълга или не е направена на редове (до 3 реда, 110 символа). Интересно е дали MTK има предвидена такава възможност...

13. Member
    Тук е от
    Jan 2001

Suport Elite някъде изчезна. Да не би шефовете му да са го наказали заради неговия Тимуровски дух? Между другото за 388 имали пак нови проблеми или вече нещата се изглаждат? Същото бих попитал и за 370. Все пак желая да закупя този модел.Или...?

14.  

15. wor
    wor е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Message Preview

Здравейте пичове!

Много се кефя на форума и го следя от доста време като горд собственик на Elite 388. Искам да благодаря на всички от форума за усилията и за нещата които се изписаха за да може няколкократно да се подобри работата на DVD-то. 10x

Мерси много и на SUPORT ELITE за които може да се кажат само суперлативи понеже наистина са много малко фирмите които пускат firmware за някое от устройствата си толкова на често и да са добри.

Сега е и мои ред да се включа в обсъждането.

Забелязах че след като инсталирах последния firmware от сайта на ELITE в менюто доста често започна да бърка шрифта и да превлкючва както казват на маймунски. Надявам се този дразнещ но не пречещ на работата пролем да бъде отстранен скоро в някой от следващите firmware. прочетох на едно място дали можело да се виждат имената - според мен решението за проблема е като се намали големината на шрифта вътре в менюто и по този начин да се направят и повече редове. Не знам дали е възможно това а друго решение е в прозореца който е оставен за preview когато се гледат снимки или картинки да си работи като preview а като се пускат MP3 или други аудио стандарти да се показва името може и на няколко реда! Надявам се моите идеи да бъдат от някаква полза.

16. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Имам модела 370х, след последния ъпдейт забелязах, че бутона на дистанционното за субтитри не работи, преди с него можех да избирам между няколко файла за субтитри качени на диска заедно с филма и така избягвах проблемите но сега нямам никакви субтитри защото устройството се обърква и не знае кой файл да чете. <div align="right">Originally posted by universe_bg*-*01/12/2004*:* 11:58:59</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Мм, това е неприятен момент, добре би било да му се обърне внимание

17. Тук е от
    Nov 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте,

Относно новата доставка на DivX плейъри, тя се очаква към края на другата седмица. За съжаление моделът PV-388X и PV-377X ще пристигнат по-късно. В текущата доставка те имат достойни заместници - PV-371X и PV-399X с изключително атрактивен дизайн.

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

В сайта на Елит липсва информация за модели 371 и 399. Къде може да се прочете нещо за тях? Имат ли и те проблемите, които се обсъждат в този форум?

18. Тук е от
    Sep 2004

Здеавейте,

не сме спрели да следим форума. Радваме се, че успяхме да коригираме голяма част от недостатъците на плейърите. Оставащите забележки ще се опитаме да ги обединим в един ъпдейт, но за съжаление инженерите, които се занимават с разработката на софтуера са доста заети в момента. Не искам да обявявам срокове, които няма да успеем да спазим, затова щом започнем работа по ъпдейтите ще Ви информирам.

Информация за новите плейъри ще има качена на официалната ни страница www.elite.bg до утре вечер.

Поздрави

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 98 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе