Здравей SUPPORT ELITE,
В случая не мога да се съглася с теб по няколко причини:
[q]Ъпдейтите в домашни условия се предлагат за удобство на клиента - тоест те са
улеснени до такава степен, че да могат да бъдат извършвани без нуждата от допълнителни
знания и умения.[/q]
Точно за това се купуват тези плеъри, защото могат хората сами да си ги ъпдейтват в къщи,
а не е нужно да търчат до сервиза за всеки нов ъпдейт. Не знам колко бройки сте продали,
но ми се вижда нереалистично да очаквате че всички потребители ще ходят до сервиза който
за София е един. Ами ако живея някъде в провинцията да речем ? Какво правим тогава ?
Няма да е рентабилно и за сервиза ако го прави без пари, нали ? Никъде по сайта ви не пише
че ако си ъпдейтвам сам устройството губя гаранцията, на гаранциопнната карта също не пише
такова нещо. В устройството съм слагал само CD-та и DVD-та. Не съм го ползвал като наковалня
както някой отбеляза тук.
[q]1. Некоректно инсталиран ъпдейт в следствие на некачествена медия или некачествен запис на медия.[/q]
Медията е Verbatim CD-RW. Използвах Nero за запис. Същото използвах и при предишните 5-6 ъпдейта.
[q]2. Използване на ъпдейт от друг производител или за друго техническо изпълнение. В този случай
ъпдейта протича нормално но след изваждане на медията устройството "заспива". Това се получава поради
факта, че след ъпдейта софтуера не отговаря на техническото изпълнение и не може да го управлява.[/q]
За пореден път казвам, че не съм използвам ъпдейти за други марки или модели. Последния работещ
ъпдейт беше pv_370x_11122004_outline.iso, а този който не мина - PV370X_25112004_23.ISO.
И двата са свалени от тук: http://www.elite.bg/bg/home_video/pv_370x_update.htm
Смятам че може да се докаже, че съм използвал вашите ъпдейти, а не на друга марка/модел ДВД.
Мисля, че на вас ще е по-трудно да докажете, че устройството не е дефектирало поради комбинация на
калпав хардуер + калпав ъпдейт.
В момента съм пред дилема:
1. Плащам си на сервиза да ми оправи извънгаранционно ДВД-то и с фактурата за услугата, гаранцията за ДВД-то
и преписката с вас се обръщам към комисията за защита правата на потребителя.
или
2. Тегля ви една дълга, с помощта на хората от форума си флашвам ДВД-то и обявявам цена от 5 лева
за всички, които имат същия проблем и които опитвате да мотаете с глупави оправдания вместо да си
свършите работата.
Утре ще реша.