Здравейте, писах по-рано, но никой не ми обърна внимание.
Имам над 500 филма с суб (SUB,STR) и половината не ми ги чете
Имам 370х и съм му сложил само последния упгрейд
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
Здравейте, писах по-рано, но никой не ми обърна внимание.
Имам над 500 филма с суб (SUB,STR) и половината не ми ги чете
Имам 370х и съм му сложил само последния упгрейд
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ей такава евтина измама не бях очаквал....
Елит просто продават най-най- евтиния си модел 371Х, описан и ощампован като 377Х!!! Сещате се защо - просто има 30-ина лева разлика в цената.
От 70-ина дни съм собственик на 377Х. С помощта на всички страдалци от този форум, които свършиха половината работа на Съпорт Елит започнах даже и субтитрите да чета. И неразумно реших да направя коледен подарък на колега... Притичах до магазин в Русе, който предлага продуктите на Елит. Оглеждам - това, което Елит предлага на сайта си като371Х е просто с лепнат надпис 377Х и си се продова по-скъпо естествено. Къде са 119лв., къде са 139лв. И след това Ви идват мъките... Слагате си на ваша отговорност /за да ви вземат парите и за сервиз/ упдейт за 377Х.... устройството умира наполовина. Изчезва клавиатурата на фронт панела, от дистанционното работят 4 и половина копчета. Добре, че сработи упдейта за 371Х каквото всъщност си е устройството..
Мога да вдигна и няколко снимчици за нагледен материал на тема:
"БАЛЪЦИТЕ КУПУВАЧИ, КОИТО ДА ПОДСТРИЖЕМ ПО КОЛЕДА"
<div align="right">Originally posted by stelkom2004*-*29/12/2004*:* 18:49:35</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Дори да е така както казваш не си се минал щото 371 е по-добър от 377 - с по-нов чип е.
Честно казано не виждам от какво се оплакват всички.
Не съм сложил нито един ъпдейт на 370х, защото чакам Съпорт Елит да пише нещо ново по темата с ъпдейтите.
Какъв е проблемът с нечетенето на MP3 от DVD?
Защото днес записах на баща ми 1 DVD+R с пълна дискография на Дийп Пърпъл в MP3 формат плюс 5 концертни видеота.
Никакви грижи с четенето, а се бях подготвил да не работи MP3-то???
Вярно, изхабих 40 минути да запиша 2 CD-RW с Троя и се оказа, че има packeted bitstream и насичаше, но след като си поиграх и го махнах (е отнема време на харда да запише новите файлове) работи перфектно. Доколкото прочетох packeted bistream проблемът е от хардуерно естество.
По въпросът със субтитрите - предварително всичките си ги конвертирам в srt и спи града.
Черната лента... Телевизорът ни не е широкоекранен и не знам поради какви причини... субтитрите са си на черния фон доло. Пък и да са горе - какво от това? Нима тези на DVD и на кино не са така???
Единствените ми две забележки са прецакването на текста в менюто след разходка по него (наистина дразнещ проблем) и това, че по-дългите субтитри се скриват. Доколкото видях върдяха и субтитрите на 3 реда?!?
Интересно.
Чакам с интерес Support Elite да препоръча пач и да пише колко струва ъпдейта в сервиза?
Поздрави и ЧНГ!
На ВСИЧКИ:
Весело посрещане на НОВАТА 2005 ГОДИНА !!!
Нова година - Нов късмет!
Поздрави от KUKURUZ !!!!!!!!!!!!!!! [8D]
някой знае ли защо не работи DTS опцията на модела DHT-790X с черен кант по средата или как се пуска защото про нито един от филмите с DTS няма звук.?
Защото не поддържа ДТС, а само АС3.
В края на краищата Дядо Мраз ми обеща на 1.1.2005 PV-371XНаправих място под елхата и вече чакам...
Извинявайте ако има публикуван подобен пост.Купих си Елит 371Х от Метро и повечето от филмите ми насичат все едно са на съвсем малко забавен каданс.Става въпрос за DIVX филми.Нормалните DVD та си вървят без проблем. Това според вас дефект ли е.Освен това имам Нео PDX77 серия 2 .При него съм с пиратския фирмуер и чете абсолютно всичко с много малки изключения.Чудя се мойта бройка ли е калпава или просто Елита си е такъв.Благодаря Ви.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Какъв е проблемът с нечетенето на MP3 от DVD?
Защото днес записах на баща ми 1 DVD+R с пълна дискография на Дийп Пърпъл в MP3 формат плюс 5 концертни видеота.
Никакви грижи с четенето, а се бях подготвил да не работи MP3-то???
<div align="right">Originally posted by VooDooMaN - 30/12/2004 : 01:57:07</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това на кой модел Елит и с кой firmware ?
С Elite PV-370X съм.
Фърмуерът е оригиналният, не съм слагал нищо - субтитрите нямат шейдинг или прозрачен бекграунд.
"11.12.2004
Какво включва ъпдейта:
- всички подобрения на предишните ъпдейти
- отстранява проблема с възпроизвеждането на файлове в MP3 формат, записани на DVD-R/DVD+R/DVD-RW/DVD+RW носители
"
Е няма такъв проблем. Освен да се е появил след някой от ъпдейтите.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Извинявайте ако има публикуван подобен пост.Купих си Елит 371Х от Метро и повечето от филмите ми насичат все едно са на съвсем малко забавен каданс.Става въпрос за DIVX филми.Нормалните DVD та си вървят без проблем. Това според вас дефект ли е.Освен това имам Нео PDX77 серия 2 .При него съм с пиратския фирмуер и чете абсолютно всичко с много малки изключения.Чудя се мойта бройка ли е калпава или просто Елита си е такъв.Благодаря Ви.
<div align="right">Originally posted by yavor44*-*01/01/2005*:* 18:24:14</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Значи аз имам абсолютно същия проблем, така че не е проблема в броиката. Сложих си фърмуер за 377 и филмите вървят перфектно, но дисплея и бутоните на панела отказват. Като сложа фърмуер за 371, всичко се оправя, но тогава филмите късат. Има те ли някакви идеи???
Хайде, Support_Elite, ще ни убедиш ли да си похарчим парите![]()
На моя 371Х почти всички филми вървят коректно (с новия фирмуер). Искам да питам обаче имали начин tray-а да не свети непрекъснато в синьо?
Та като гледам тука има доста хора които имат или са имали и НЕО и ЕЛИТ, защо не вземат да кажат кое е по доброто че ще ходя на пазар :-)
Със здраве Габи !!!
На всички ЗА МНОГО ГОДИНИ,
а на тебе Gaby ще кажа, че от както замених Samsung, Toshiba, Philips и накрая НЕОто с ЕЛИТ 388Х в къщи направо се родихме. За сега НИКАКВИ забележки, пък и скоро като се появи и корегирания ъпдейт - това ще е най-якият DivX Player, който съм имал някога. М/у другото това не е само мое мнение, а на още 17 приятели имащи този модел.
Поздрави на всички !!!