Страница 38 от 98 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно
Резултати от 556 до 570 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2004

Здравейте!

Към Елит:както си и мислех-ощеот самото начало съм поставил системата на ДВД-то на ПАЛ, така че скриването на третия ред не е от там.И сега?...Май-май ще си карам така,но трябва и жената да учи чужди езици, че ми омръзна да ме тита:"Какво казаха???")))Благодаря за отговаора все пак!

2.  

3. kek
    kek е офлайн

Тук е от
    Jan 2004

Здравей Сънчо,

Виждам, че си направил много подобрения. Ако се отнася за 370 бих искал да те помоля да го качиш някъде или да ми го изпратиш на kek_2@yahoo.com.

Благодаря!

Поздрави!

4. Тук е от
    Dec 2004

Ciel,

аз и още 17 човека също ползваме 388Х, но такъв проблем който ти имаш с изрязването на третия ред при нас несъществува. Проблема ти е във фабричните настройки на телевизора ти. Често срещано явление е да бъде разтегната картината по вертикала или хоризонтала [ОТК изметване в завода производител при контрола на геометрията]. Събираш по вертикала и си имаш трети ред.

5. Тук е от
    Sep 2004

Kukuruz,

благодаря за отговора!И аз се бях замислил над това, но не съм пробвал на други телевизори как е. някак си обаче не ми се вярва ТВ за 1400 лв.(не моя,а на шефа да не е нагласен добре, макар че е напълно възможно-по-скоро е от марката-ФИЛИПС.Трима души сме с такива ТВ от различен клас-и при тримата го има.Ако си имаш на идея как мога да оправя картината без да го нося в сервиз(ако въобще има такава опция) ще съм ти много благодарен да го споделиш!Благодаря предварително!

6. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Хм, какъв е тоя модел 372х, не го виждам в официалната страница. Има го в проспектите на Метро.

7. Тук е от
    Dec 2004

След кратко ползване и малко донаместване на панелите по кутията съм доволен от избора (399х). Дори чете ДВД с мп3-ки. Има още много какво да се иска от изработката на изделието, но за тази цена - толкова. Не може да очакваме перфектно у-во за тези пари. За 500-700$ - повече функции и качество.

Вчера занесох гар. карта в сервиза(София), за да я регистрират, както ме посъветваха от Техномаркет. Там любезна служителка извърши процедурата и каза:"Не правете ъпдейт в домашни условия. Не става добре. Донесете тук у-вото. Услугата е безплатна." Да, ама аз вече го бях направил за да има outline.

Ако може да предложа нещо на SUPPORT ELITE - защо тази информация не се допълни поне на сайта Ви. Ще е добре да я има и в ръководството. Ъпдейтите са достъпни за всички с достъп до Интернет. Ами ако всеки започне да ъпдейтва? Вие ще трябва да спрете производство и да започнете само поддръжка. Ще е добре да са известни тези условия. Не всеки знае, че може да се сдобие със сувенир след флаш на БИОС или фърмуер на DVD-ROM за да е RPC1, и всички други рискове след такава процедура. Някой може да каже, че незнанието неоправдава, но случаят според мен не е точно такъв. Всичко това ще е от полза и за Вас, като производители, и за нас, като потребители. Зная, че въпросът е коментиран тук и че се повтарям.

И още нещо. Защо не направите процедурата за ъпдейт да показва текущата версия. Или на кутията да има етикет с нея. На почти всички подобни у-ва има такава. Напр. GSM-и, PC компоненти и още много др. След като има повече от една версия, защо не публикувате и първата(оригиналната)? По-новата може да не ми хареса.

Поздравление към ELITE SUPPORT и тим за това у-во, както и за участието ти тук!

8.  

9. Тук е от
    Dec 2004

Ciel,

информацията за настройките ми е само за SONY- така че Sorry. М/у другото цената на ТВ няма значение и аз съм платил за моя 3200, но пак се наложи почти напълно да го пренастройвам за да си заслужи накрая парите. Абе направо ужас от новите изделия.

Поздрави!

10. Тук е от
    Dec 2004

до Ciel,

И аз преди време писах за рязане на долния ред на субтитрите при някои филми. Борих се с проблема да намеря от къде идва, но не го разбрах. По-нагоре SUPPORT ELITE писаха за превключването на PAL. Това реши проблемите. Оказа се, че при положение AUTO, и съответните проблемни филми плеера решава, че ще превключи на NTSC заради съотношението на точките по Х и Y. След като превключих на PAL, няма никакви проблеми със изрязването на субтитрите. Другото което се забелязва при превключването на NTSC е следното - В нормален режим като се извика менюто на екрана то е с дребни букви и с размер по-малък от видимата част. Ако върви филм който е превключил на NTSC, менюто е с доста по-едри букви и е значително разпънато по вертикала. Тогава и субтитрите се изместват на долу. Провери при теб как е и дали проблема е от това. Все пак да е разтроен телевизора е по-малко вероятно. Трябваше да се забележи и на филмите от ефира.

11. Тук е от
    Jan 2005

Имам питане - защо,като се пусне MP3 диск на Елите 399х, ako албумите са подредени в папки, не тръгва изобщо, без да е включен телевизор? Ако е записан диска без папки, тръгва, но вътре става голяма мешавица, трябва да се редактират всички имена на файлове, а това отнема доста време и ужасно ме дразни [V] Any Help???

12. Тук е от
    Jan 2005

mn_k имам едно питане сам ли си намести панелите или се наложи да ползваш услугите на сервиз на елит?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2005

Здравейте,

някой да е чувал нещо за DVD ELITE PV-390X/DIVX? Бил съвсем нов и не мога да намеря нищо за него, с какъв чип е и т.н.

Благодаря ви предварително.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Едно питане към SUPPORT ELITE: Имате ли намерение да пуснете на пазара подобни устройства от по-висок клас? Имам предвид такива с твърд диск или възможност за допълнително поставяне на твърд диск (по-добрият според мен вариант) и/или възможност за включване в мрежа. Ползите от подобни екстри за ясни на всички, а мисля и че не малко хора ще предпочитат да доплатят за тях.

16. Тук е от
    Sep 2004

Здравейте,

поради невъзможност да качим информация за новите продукти ще я публикуваме в този форум. При първа възможност тази информация ще бъде качена и на нашата интернет страница www.elite.bg .

<font color="green"><font size="3">PV-372X и PV-390X</font id="size3"></font id="green">

- DivX/XviD/DVD/DVD-R/DVD+R/DVD-RW/DVD+RW SVCD/VCD/MP3/WMA/CD/CD-R/CD-RW съвместим

- DivX 3.XX/4.XX/5.XX

- XviD 1.XX

- DOLBY AC-3, DTS

- 5.1 Канала

- Прогресивно сканиране

- Функция ZOOM

- Субтитри на БЪЛГАРСКИ - "*.sub", “.txt” и "*.srt"

- 32 езика на субтитрите за DVD

- Избор на 8 дублиращи езика за DVD

- Разделителна способност от 500 реда

- Екранни менюта

- TV система – PAL, NTSC

- Prologic, Prologic II Matrix, Prologic II Movie, Prologic II Music

- Дистанционно управление

<font size="3">Хардуерна спецификация</font id="size3">

- Sanyo лоудър и оптика

- Zoran Vaddis 776 процесор

- Антивибрационно шаси

- Захранване 100-240V, 50Hz - съобразено със стандартите за ЕМС и безопастност

- Бутон за изключване на захранването

- Изходи на задния панел

- 5.1 RCA – изходи

- Коаксиален цифров изход

- Оптичен изход

- RCA видео изход

- Трикомпонентен видео изход

- S-Video изход

- VGA изход

- SCART изход

- Вход за микрофон / Karaoke

Поздрави

17. Тук е от
    Dec 2004

Към angelreaper: ами сам. отвих няколко винта на капаците и наместих щипките на страничните панели.

Към chrisbg: ами защото трябва да влезеш в съответната папка и да покажеш файловете! Ако натиснеш два пъти ENTER, без да вкл. ТВ, ще отвориш първата папка и първия файл.

Към SUPPORT ELITE: липсата на иформация за нови модели ми прилича на изчакване да минат празничните пазарувания и да се похарчат някои стоки?

18. Тук е от
    Nov 2004

exo

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 38 от 98 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе