Страница 40 от 98 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

KOKOSH, да само оставяш на Руски субтитрите и си ги чете нормално, правих го този експеримент. Друго ме учуди, не можах да подкарам видео сигнал през RGB исходите, това към ПЛАЗМЕН телевизор. Като отида отново на работа пак ще тества, може аз нещо да съм объркал. И ще тествам с .txt както написа Съпор Елит.

Към SUPPORT ELITE, отново ПИТАМ[!], DTS истина ли е този път или е само на документ, без да се поддържа от плеъра, защото клиентите питат???? Би ли бил така любезен да отговориш!!!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Kaкто вече писах имам модела 372. Проблемите с настройките на аудиото ги реших и не намирам друг проблем освен споменатият за субтитрите при филми записани на DVD бланка.

Относно DTS - кажете ми филм, който е с такъв звук и ще го изпробвам.

4. Тук е от
    Jan 2005

здравейте,

да изнесем 372х в нова тема ?

и аз си го купих.

защо - ами при тази цена обещава много екстри.

а и "специалиста" от метро щанда ми каза, че хардуера бил същия като на другите модели - а бях видял на сайта на елит, че имат редовни ъпдейти.

дизайна се преглъща ...

както и вие пишете ръководството е "супер" - подробно е обяснено с при настройка с кои клавиши до кое меню се стига - но какво означават стойностите в менюто ? някой да е отгатнал ? на боб ? на кафе ?

но като продукт е добро - каквото захапе излиза плавно и красиво и с ярки цветове - мисля че е най добрия DVD/DIVX на пазара

проблеми - до тук 3

1. не чете субтитри при записан DIVX na DVD-R /format ISO-DVD/

2. при записани МР3 на DVD-R някаде след 50-я почва да не ги свири

3. ами ако филма е MPG-1 ? казва, че е видео СД 1.1 и заспива

това е ІзасегаІ

5. Тук е от
    Jan 2005

Имам elite pv-372 и по никакъв начин не могат да се възпроизведат субтитрите - показва само тирета( превключвах и на руски и auto ) има ли мякои идеа как да се справя с проблема.

п.с. Става въпрос за DIVX филми

БЛАГОДАРЯ

6. Тук е от
    Dec 2004

Абе, приятели - като чета какви проблеми имат всички тези модели за които пишете, аз и тези които от първия път са избрали за свой модел 388Х ..... истински се радваме на късмета. Купуваш 388Х и само кеф! Пък и с довършването на коментираните поправки, казваме ви - ТОВА Е МОДЕЛА!

Поздрави и успешно разрешаване на проблемите ви!

7. Тук е от
    Jan 2005

малко - но наше

ето нашето 372х на снимка

http://www.b-lite.kz/news.php?show=41

и още един линк за инфо

http://users.skynet.be/bbdoc/Comparatif/Comparatif.html

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

И двата чипа са копие един на друг. Кой от кого е крал не е ясно. Практическите разлики са следните и те се дължат най-вече на фърмуер според мен.

1. Зоран свири резолюции над 720 с артифакти и забивки, Медиатек - не.

2. Зоран показва ИД3 тага на мп3-ките, Медиатек - не (доколкото знам де)

3. Зоран не свири 29.97 кадъра, Медиатек - да (това не мога да го потвърдя със сигурност)

4. Зоран свири XviD с QPel, Медиатек - не (поне така съм чел).

10. Тук е от
    Jan 2005

тук някой си е направил труда да направи тестов диск

тестовете са само за DIVX i AUDIO

няма за титри

но са направени много комбинации

URL http://www.horgi.mtu.ru/DivXTestCD.zip

тествах 372х - мина всичко

без XVID-GMC - засича

и OGG аудиото не разбрах дали го свири - щото файловете се казват ТЕСТ.нещоси а разширенията не ги показва ;-(

11. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Този тест отдавна съм го качил на бг сървър и съм постнал линка в тази тема. Въпросът е, че е доста непълен и скрива недостатъците на плейърите, вместо да ги подчертава.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2002

и 372x не чете OGG [xx(]

13. Тук е от
    Sep 2004

Здравейте!

И аз съм си много доволем от моята 388-ца, макар че като дизаин от всички до сега излезли модели , поне за мен, най-доброто е 390Х.Този път са се постарали доста(след 388.И все пак...вчера си сложих за малко стария ъпдейт на jordani(този от ерата на първите субтитри с контур).Не че нещо,но ако не седеше онзи гнусен надпис при зума бих си одтавил точно този ъпдейт,защото до сега това са най-добрите субтитри за Елита.Лошото е,че вече не помня и какво друго по това време не беше наред,та не ми се ще да рискувам.И веднага въпрос към Елит:

така или иначе използвахте разработката на jordany за контура,защо не използвате и шрифта му?А и от този вариант, където субтитрите са малко по-нагоре,е просто суперски за три реда (май точно там им е местото).Много малко ви остана,господа,за да превърнете този модел ДВД не в едно,а в най-доброто на пазара.Но...май повече не ви се занимава.Или бъркам?Очаквам отговор,за който благодаря предварително.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2004

Здравей ciel,

радвам се, че оценяваш по достойнство новите модели.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">така или иначе използвахте разработката на jordany за контура,защо не използвате и шрифта му?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Във всички ъпдейти от 25.11.2004 сме използвали шрифта на jordany който е с "outline". Не смятам, че има разлика в използвания шрифт от jordany и нашия тъй като за тези упдейти е използван само този шрифт. В последствие заменихме шрифта с друг като сметнахме, че новия е значително по-четлив и позволява визуализирането на достатъчен брой символи на ред, както и възпроизвеждането им на 3 реда без да се изрязват символите влизащи в по-долен ред.

Позиционирането на субтитрите не е проблем, но само за него няма да публикуваме ъпдейт, защото е незначително подобрение.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Много малко ви остана,господа,за да превърнете този модел ДВД не в едно,а в най-доброто на пазара.Но...май повече не ви се занимава.Или бъркам?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Разбира се, че не сме преустановили работата, но за момента нямаме сериозен напредък. За съжаление нещата не опират само до нашия екип. Част от функциите и настройките трябва да бъдат направени от производителя, като това се оказва значителен проблем в момента. Все пак ние държим на обещаното и ще се опитаме с всички средства да го изпълним.

За всички фенове на ELITE подготвяме ограничена серия с нов дизайн. Моделът ще се появи към края на Април.

Поздрави

16. Тук е от
    Sep 2004

Здравейте!

Благодаря отново на Елит за бързия отговор!Ще чакам с интерес тази ограничена серия, която предвиждате.По въпроса за позиционорането - за вас може и да изглежда "дребно" подобрение, но за мен ще е "голяма стъпка".Е,съвършенно ясно ми е, че при многото работа, която със сигурност имате, едва ли ви е до това,но при едно малко по-високо позициониране на субтитрите(шрифта ще го оставим на страна) мога да погледна какво става в този форум чак към април или когато има нужда от нови кодеци.Подчертавам, че при този вид техника съм само потребител и за това може да ви прозвучи глупаво, но щом позиционирането не е проблем - направете го, качете го на страницата си или ми го изпратете на мейла, ако мислите, че друг не го иска(това последното беше шега,разбира се). Просто помислете по въпроса, кажете си "Абе тия сега дано ни оставят на мира поне за малко" и това е...Ще се зарадвам дори само да получа отговор със сигурност дали ще има някакво "дребно" ъпдейтченце" или не...А и това да можеш да четеш нормално някак си не ми се струва "незначително подобрение"...

17. Тук е от
    Sep 2004

Здравей ciel,

приятно е да имаш за събеседник интелигентен човек насреща си.

Наистина в момента сме заети, но ще се опитаме да коригираме позиционирането на субтитрите до края на следващате седмица. Надявам се да имате достатъчно търпение защото не можем да се ангажираме с по-ранен срок.

Поздрави

18. Тук е от
    Nov 2004

Privet na vsichki! Iskam da spodelja, che parvo imah Elitte 377X, posle Toshiba DivX a sega sam sElitte 388X. Saglasen sam s KUKURUZ, che tova e modela! Toy e tehnologichno i vizualno nay-izdarjan ot vsichki do sega modeli na Elitte. Az sum neshto, kato bivsh kolega na Support Elitte i na LUDIA, no s po-goljam stazj (ot 1988-pochti do kraja na 2004g.) Prez tozi period sam prodal dostatachno DVD Players ot vsichki marki, koito se podvizavat na nashija pazar. Imam prjaki nabljudenija, i bazirayki se na opita si i poznanijata, koito natrupah za tova vreme., nay-otgovorno smeja da zajavja, che poslednite modeli DVD-DivX plaers na Elitte, sa nay-dobroto na nashija pazar, saotnosno tsena/kachestvo. Stiga tolkova s hvalebstvijata, zashtoto, chte stane kato platena reklama... osven (+ove), ima i (-si ), no za tjah sega ne mi se govori. Prav e i CIEL, che nay-dobrite sub. za sega si ostavat tezi na Jordany ! Nadjavam se, obeshtanoto ot Sup. Elitte skoro da se sluchi. S oshte malko upgrade, tezi modeli spokoyno mogat da se borjat na svetovnata arena sas sebepodobnite si za priz, i da specheljat ! Pozdravi na vsichki entusiasti ! [:P]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 98 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе