<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Явно никой не чете други теми, затова с риск да се повторя:
Вчера си закупих pv-390x, значи имам следните проблеми:
1.МР3 CD диск със български букви в имената на песните - показва тиренца.
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Оригиналния софтуер най-вероятно поддържа само ASCII. В смисъл символи с ASCII код до 127, т.е. не говорим за разширено ASCII (до 255) и още повече за Unicode. Това със сигурност е варианта за всички плейери с MT1389. Твоя не е в тази група, но според мен е достатъчно близко. За съжаление за Zoran няма толкова програмки както за MEDIATEK.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">2.Филма "Индиана Джоунс и храма на обречените" звука му избързва нещо-няма сихнрон, може да е от филма не знам. Инак субтитрите са на кирилица - да.
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Най-вече погледни фраме-рейта и типа кодек. Така поне ще може да се съпостави кое не работи и кое да. Потърси Gspot.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">. 3.Като пусна музикално CD ми стои статична картина с логото на Елит, няма ли начин да е нещо друго или поне черен екран (да не ми се хаби телевизора
Изключи телевизора.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Та значи, каквото и да се избере от менюто като настройки, English Russian, няма значение, МР3-ките нямат кирилица. Не знам дали проблемът е в това, че има интервал между думите (като проверя ще пиша пак).
Звука на филма е кодиран с Lame MP3, предполагам не се поддържа коректно, затова няма синхрон със картината. Какво значи тогава DivX съвместим не е много ясно, поне да има някакво описание кое точно от DivX поддържат, явно само компресията на видеото, а на звука не е ясно кои точно стандарти се поддържат. На сайта даже описание няма на този модел.
Ако MP3 не се поддържа, как слушаш MP3-и?[] Lame е просто безплатен кодек.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Субтитрите са едни ситни..., изобщо нямат полупрозрачна лента, надявам се да има някакав ъпдейт с по-голям размер на шрифта.
<div align="right">Originally posted by Aquarius*-*09/02/2005*:* 10:38:59</div id="right">