Страница 54 от 98 ПърваПърва ... 444525354555664 ... ПоследноПоследно
Резултати от 796 до 810 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2005

дравеите! И аз не съм привържаник на Elite и на supportа, но имайте в предвид че Philips са най зле със supportа( На по старите си модели) Аз имам втерана 737,много малък 6тивт на субс, без GMC И QPEL кодеци е, това как да е но не поддържа и новата версия на ХVID-а сега де! Не истина колко писма написах на Philips support и какъв мислите е отговора- нулев. Та мисълта ми Elite поне се присещат от време на време се сещат да оправят некои и друг проблем и изкарват некои firmware нов за най старите си divx players. Не ги защитавам, но веднъж дадох 400лв за двд(е верно е немаше други divx players тогава) и отношението цена /качесрво е идеална 90 кинта ко му плащаш!

Относно packet beatstrime: повечето филми които свалям са с такъв, а въобще не ми накъсват като ги гледам Е сега има и такива коити насичат но са рядкост!

Ако някой може да ми помегне относно Philipsа със съвет или инфо да пише.

Thanks

<font color="orange">mod. edit Ско: преведох ти го с помощта на един автоматичен обръщач от латиница на кирилица. Той обаче не оправя правописа [].

Хубаво е, че вече си забелязал бутона на Kredor. Искам да ти обърна внимание и на още един обаче - "<font color="red">Edit reply</font id="red">". Моля те, използвай го, когато си забравил да кажеш нещо и искаш да го добавиш към предното си мнение.

Айде със здраве!

</font id="orange">

2.  

3. Тук е от
    May 2005

привет,

в края на април си купих Elite PV-388X.

В началото всико беше ок с изключение на това, че субтитрите се четяха много трудно. Бяло на бяло не е най-добрата комбинация. Други проблеми не съм забелязал, но и не съм си играл много с него.

На сайта на Elite видях, че има update-и за моята версия и накрая се престраших да сложа последниат от тях. И тогава започнаха проблемите. Update-а не е добър. Верно субтитрите се четяха перфектно, но понеже са с големина 22 се хващат само 43 символа на ред - което е крайно недостатачно.

Пробвах и останалите, но не намерих подходяш да не говорим, че се появиха и други проблеми - маймуни след спиране на divx-a, рязане на самите субтитри и т.н.

След консултация със сервиза на Елит ми беше казано, че не е трябвало да слагам тези update-и и покана да посетя сервиза за оправяне на проблема.

Не коментирам факта, че това е АБСОЛЮТНО некоректно. Не може да публикуваш update-и на официялният си сайт да напишеш как да си направиш update-а и след това да твърдиш, че не е трябвало да се прави в домашни условия. Но това е друг въпрос - въпрос на коректност, етика и професионализъм.

Но както и да е, по-лошото е, че след като в сервиза ми сложиха коректната версия на ware-то се оказа, че divx-ове почити не може да се гледат. То така излизат, че човек трябва да спира за да прочете текста понеже думите са сляти и разтоянията м/у буквите и димите са вднакви да не говорим, че текста пак се реже.......

Та това е...

Имам следният въпрос. Има ли някой който е със същият модел Елит който да си е сложил някакъв update и да е доволен, че да каже кой е този update и цялата процедура.

мерси предварително.

4. Тук е от
    Oct 2004

Aз имам Елит 388х. Не съм слагал ъпдейт от сайта на елит.Използвах Ъпдейта на jordany. http://jordan_y.bol.bg.

5. Тук е от
    May 2005

Привет,

сложих update-та от http://jordan_y.bol.bg и нещата за сега са добре.

Е има го проблема с накъсването и това че 2x (zoom) не се скрива, но е значително по-добре от преди - може да се гледа.

Направих си и програмка а корекция на subtitrite така, че да ги форматира до 40 (или друга стойност) символи на ред, като пренася на другият ред ако са повече (то може и да има такава програмка ама не намерих).

пс. Писах на елит support-a и те пратиха някакъв update ама не съм го пробвал още. 8)

Мерси на всички във форума и ми е чудно защо самите елитци не са си направили форум за техните продукти.

6. Тук е от
    Dec 2004

tonpet,

аз и още дузина имаме 388Х. Пробвали сме всички, но накрая оставихме софта от 25112004_23.iso - поне за момента това е най-доброто с изключение на по горе коментираните недостатъци. А относно SUPPORT ELITa.... К'во да ти кажем The BIG BG Beast !!! ... разбира се нищо лично ... просто за да си печен днес! - трябва и да си сериозно отговорен към работата която вършиш.

Поздрави !!!

7. DEF
    DEF е офлайн
    Member
    Тук е от
    Nov 2004

Ако има някой които да разбира повече от Firmwares MTK chipsets и по-специално за ЕЛИТ да си каже мнението за този саит :

http://mtz.softpedia.com/dvd/ , дано да помогне .

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Здравейте. На един дъх изчетах всичките тези 42 страници. А преди 4 дена си купих система за домашно кино DHT-790X. Идея си нямам до колко е ъпдейтната, но бих помолил ако някой я има, и е слагал ъпдейт, да сподели впечатленията си от настъпилите промени (положителни надявам се) 10х

10. DEF
    DEF е офлайн
    Member
    Тук е от
    Nov 2004

Здрасти, ами аз я имам таи сисема и не мога да се оплача.... е само малко поизлъгаха от "ЕЛИТ" че има DTS но уви няма.говоря за модела черно-сив преден панел. за изцяло сивия имал :-).та аз съм сложил последния упдеит от саита на ЕЛИТ - dht_790x_11122004_outline.iso - черен кант на субтитрите и големина на шрифта 22 и е добре.,ако ти е със сив панел си тегли другия които е за този модел.

Гадното е е от ЕЛИТ излъгаха много яко за таговете на MP3-те и се покриха все едно че не е имало такава фирма , но парен каша духа-разбираи го както искаш:-)

11. Тук е от
    Apr 2005

имам 388 от няколко месеца и вчера за първи път не прочете субтитри ...

някой да сподели с коя програма най лесно се преработват за да се четат коректно? мерси предварително.

12. Тук е от
    Dec 2004

busyuser,

с: Subtitle Workshop - конвертирай субтитрите, а с: MPEG4 Modifier - разпакетирвай Packed Bitstream против накъсване на картината и чак тогава архивирай ако искаш после спокойно да си гледаш на плеъра.

Поздрави на всички!

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Възможно ли е още някой който има възможност, да направи скрийншот на телевизора си, за да видим разликата на субтитири с черен кант, къде се разполагат на екрана, големината им. Бих искал да имам някаква база за сравнение с положението ми така (без ъпдейт), за да зная дали да си вкарвам главата в торбата

---

И още нещо. Как мога да разбера даденият филм дали ще тръгне на домашната ми система DHT-790X. Аз свалям филми, записвам ги на CD-R и...до сега 10 диска брак, в смисъл филма тръгва но не и субтритрите (няма нито точки, никакви припинателни знаци, примерно Legaly blondy.sub) 10x

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

И още нещо бих искал да ви попитам. Свалям и записвам филм. Лоадва диска, казвам Play, но тръгват само субтитрите и музиката на заден план. Основното меню продължава да си стои както преди да дам Play, с тази разлика че просто името на филма се е скрило. Вашите идеи моля. 10х

16. Тук е от
    Jun 2005

Не става ясно от първия пост, младежа от какво не е доволен от елит и от какво е толкова доволен от lg ??? Но както и да е, може да се преживее.

Купил съм елит 371, на който веднага му дръпнах пач-та от сайта им, с който субовете стават с по-малка бяла часст, а оставащото от размера им става черен кант, на пръв поглед изглеждат по-малки субовете, но по-лесно четими.

Това, че не чете всички *.sub се оказа много тъпа причина: суб файла трябва да е без грешки във времената и на всяка цена след последната реплика трябва да има поне 3 Enter-а. И е много добре да няма друг субтитров формат, т.е. покрай видео файла да има само един субтитров - sub или srt.

Спазвайки тия условия досега не е имало филм, който да върви без субтитри, а да не говорим че няма филм да не е тръгнал. А при мен времето на обикновените cd-та, съдържащи един или половин филм отдавна е в миналото, на една двд подложка се събират 6 cd..., което се оказа голям проблем за четенето на субове при другите модели на елит.

Специално, за ония които се колебаят какво да си купят - не се полъгвайте по ниската им цена, елит 371 е най-доброто, което може да се намери на пазара в ценовия даипазон до 500 лв. Единственото, което им се скапва е един лентов кабел, който струва 3 лв. А оптиката е Сони и освен, че чете всичко и е супербезшумна (е, имаше бройки с повече шум, но ..)

17. Тук е от
    Feb 2005

Много от проблемите може да се оправят с по-добро охлаждане на чипсета. Пробвайте. Малки радиаторчета, не вентилатори !!![:D]

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Здравейте. От форума, а и от Elite Support ми потвърдиха, че тръгването на субтитрите и звука, но не и на картината се дължал на Packed Bitstream. Веднаха последвах съветите и свалих MPEG4 Modifier, като не пропуснах и да си валя и инсталирах .NET v1.1 Framework. Отворих програмката, лоаднах проблемният филм, слохих отметката на Yes и в долното прозорче селектирах кодека XVid. Кликнах на Save, за 3 мин ми се получи нов *.avi. За съжаление обаче след изпичането на нов диск, DVD-то ми пак не иска да го плейне. :-( Кое ми убягва? Благодаря.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 54 от 98 ПърваПърва ... 444525354555664 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 18:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 21:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 12:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 09:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 09:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе