дравеите! И аз не съм привържаник на Elite и на supportа, но имайте в предвид че Philips са най зле със supportа( На по старите си модели) Аз имам втерана 737,много малък 6тивт на субс, без GMC И QPEL кодеци е, това как да е но не поддържа и новата версия на ХVID-а сега де! Не истина колко писма написах на Philips support и какъв мислите е отговора- нулев. Та мисълта ми Elite поне се присещат от време на време се сещат да оправят некои и друг проблем и изкарват некои firmware нов за най старите си divx players. Не ги защитавам, но веднъж дадох 400лв за двд(е верно е немаше други divx players тогава) и отношението цена /качесрво е идеална 90 кинта ко му плащаш!
Относно packet beatstrime: повечето филми които свалям са с такъв, а въобще не ми накъсват като ги гледам Е сега има и такива коити насичат но са рядкост!
Ако някой може да ми помегне относно Philipsа със съвет или инфо да пише.
Thanks
<font color="orange">mod. edit Ско: преведох ти го с помощта на един автоматичен обръщач от латиница на кирилица. Той обаче не оправя правописа [].
Хубаво е, че вече си забелязал бутона на Kredor. Искам да ти обърна внимание и на още един обаче - "<font color="red">Edit reply</font id="red">". Моля те, използвай го, когато си забравил да кажеш нещо и искаш да го добавиш към предното си мнение.
Айде със здраве!
</font id="orange">