абсолютно ... просто не може да ти го декодира ..
абсолютно ... просто не може да ти го декодира ..
720x576 е максималната резолюция, която подкарват!Първоначално публикувано от katlak
Здравейте , от година имам Elite PV-390X и отскоро започна да ми прави проблем с бутоните на дистанционното - това едно на ръка. Основно не съм доволен от размера на субтитрите и възпроизвеждането на някой филми. Прегледах всичките теми за Елит и не намерих никаде модифициран по нов firmware за това животно. Единственото нещо на което попаднах беше това - http://elitefan.hit.bg/NEW/NEW.htm - но тук идва въпросът ми , това ДВД с MEDIATEK чип ли е или не ?
Не със Зоран повече тук: http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg192184Първоначално публикувано от abatt
Къде изчезнахте всички??Дайте акъл как може да изкараме USB на плейарите.Виждам че някои от вас пишат и в темата за Elite PV400USB.Ако сте отваряли такъв кажете къде може да се "ръгне"това нещо.Предполагам че ще се наложи и допълнителен "хардуер"(пр.чип) и софт.
Някой може ли да предложи програма за промяна резолюцията на филмите?Целта е филми с по-голяма резолюция от 720x576 да се намалят до тази за да могат да се гледат на ДВД-то.
Опитах да ъпдейтна моето ELITE PV390X с новия ъпрейт от страницата на елит и изцяло го скапах. Сега показва само черен екран. Дали може някакси да се оправи?Първоначално публикувано от SUPPORT ELITE
Моля за ъпдейт на 399 за DTS ДЕКОДЕР ПО АНАЛОГА
Здаравейте на всички!
Имам PV-390 с чип zr776, а не от новите които са сега на пазара!
От седмица - две спря да ми чете divx на dvd подложка! Пробвах след изваждане на лоудера рестартирам от копчето, но все си ми дава "Baddisk"!
Kakъв би могъл да е проблема? С firmware съм от септември 2005, то май по нов няма, който да става за моя чипсет.
Можеби се е зацапала лещата. Отколко време го имаш.Първоначално публикувано от blgmspt
TODD имам го повече от година! За почистване ли мислиш че е само?
ДА.Първоначално публикувано от blgmspt
В elitedvd@abv.bg с парола 123456 в папка ELITE DTS вече са качени фирмуеарите с отключен DTS през аналоговите изходи на моделите 366, 371, 399, 399, 400 от PROTEL. Файла за 400 модела е имидж правен от мен и е готов за запис на CD той става както за модела 400USB така и за 400USBL (последното съм го пробвал лично).
PocketDivXEncoder_0.3.60Първоначално публикувано от DEF
Здравейте,имам Elite-399 и когато сложих DTS декодера започна да се държи неадекватно ДВДто и блокира по средата на файловете.Имате ли някаква идея какво става.