Страница 14 от 17 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 247

М-Тел QUARTO - цифрова телевизия | Дискусия

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Feb 2011

Re:М-Тел QUARTO - цифрова (HD) телевизия | Дискусия

Някой може ли да ми каже фабричната парола за родителски контрол ?
    Мисля че разбрах от къде да видя, остава сега да разбера как се закл. канали

2.  

3. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от mitkoiphone
    Някой може ли да ми каже фабричната парола за родителски контрол ?
    Мисля че разбрах от къде да видя, остава сега да разбера как се закл. канали
    Не може да избираш ти кои да са заключените канали. Предварително е зададено кои са канали, които да попадат под род. контрол. Паролата ти е последните 4 цифри от серийния номер (започва с STB250xxxxx). Ако я изключиш и решиш след това да си вкл. род. контрол ще те пита да си я създадеш нова.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

Има ли някой от Варна който ползва услугата през Спектърнет да сподели впечатленията си.Интересува ме дали насича щото смятам да си пусна и HD пакета.Ако свалям голям файл на компа това ще влияе ли на телевизията.Вярно ли е че понякога от самите сървъри на Нетера сигналът излиза насечен и въпреки че имаш необходимата скорост пак прекъсва?

5. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от vankicha
    Има ли някой от Варна който ползва услугата през Спектърнет да сподели впечатленията си.Интересува ме дали насича щото смятам да си пусна и HD пакета.Ако свалям голям файл на компа това ще влияе ли на телевизията.Вярно ли е че понякога от самите сървъри на Нетера сигналът излиза насечен и въпреки че имаш необходимата скорост пак прекъсва?
    Във Варна ще можеш да си пуснеш цифрова ТВ + НЕТ. QUARTO няма да може да си активираш. Устройството, което се предлага не е QUARTO STB, а е подобно предлагано от Megalan. Ще може да си гледаш каналите посочени тук: http://www.mtel.bg/entertainment/home-tv/index.php. Няма да имаш проблем със сигнала и насичане на картината независимо какво сваляш. По отделни "канали" са.

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Само как звучи - безпроблемно , а и ако беше 100% вярно , досега да съм станал абонат ! Нищо лично , но има доста още " трески за дялане " !!

7. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Само как звучи - безпроблемно , а и ако беше 100% вярно , досега да съм станал абонат ! Нищо лично , но има доста още " трески за дялане " !!
    Тук не си прав и не мога да се съглася с теб. Използвал ли си цифровата телевизия на Мегалан?

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ако си бяха направили труда да прекарат оптика в моя квартал , щях да я ползвам , но от МСАТ са окупирали цялата територия и трудно ще пробие друг оператор ! Поне така си мисля !
    Може малко да съм попрекалил , но чак да няма никакви проблеми с сигнала и това в БГ, не го вярвам !

10. Тук е от
    May 2009

Точно за това ти го казвам... не си попадал на Мегалан и тяхната безупречна поддръка Наистина са много добри. А при положение, че и от около месец пуснаха VoD и TimeShift...

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Това добре , че се развиват / то и няма друг начин / , но сме 2011 , не мога да ги чакам 5 години примерно - утре ще се появи някой друг на пазара и тогава какво ??

12. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

Във ''**********'' към средата на август ще има покритие на Спектърнет.Гледам че във входа са сложили едно табло в което влиза оптиката а излизат две много тънки кабелчета.За разлика от Интербилд чийто медия конвертор се нуждае от захранване и от оптика преминава на коаксиал + utp при Спектърнет явно оптиката ще стига направо до абоната.Тогава сетбокса трябва да има оптичен вход и изход за rj45 за рутера.А и оптиката да ли ще може да се гъне по первазите?

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от vankicha
    А и оптиката да ли ще може да се гъне по первазите?
    С сигурност няма да е така - оптика до някъде и от там по познатия начин тип " паяжина " !

14.  

15. Тук е от
    May 2009

С сигурност няма да е така - оптика до някъде и от там по познатия начин тип " паяжина " !
    Е тук си се излъгал. Оптиката е до дома на клиента. В жилището влиза оптичен каел който влиза в ONT: https://www.megalan.bg/ont.html , от където отива в STB, компютър и т.н. Казвам Ви го, защото използвам същото.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Да се уточним - Магелан и Спектърнет , една и съща фирма ли са и начина им на работа дали си съвпада ?
    Ако греша и е така и при тях , ще има приятна изненада , остава и поддръжката им да е на ниво , както и цената на услугата , разбира се !

17. Тук е от
    May 2009

Да се уточним - Магелан и Спектърнет , една и съща фирма ли са и начина им на работа дали си съвпада ?
    Да, една и съща фирма - под "шапката" на Мобилтел ЕАД. Като основно се предлагат услугите на Мегалан - оптика & ТВ.

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Разбрахме се ! Остава и да стане на практика и то в скоро време !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 17 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. цифрова телевизия в кола
    От mladen76 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1
    Последно: 21-11-13, 20:48
  2. Цифрова телевизия въпрос?
    От talis във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 05-07-13, 18:35
  3. цифрова ефирна телевизия с LG
    От vgst във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 2
    Последно: 29-01-13, 12:10
  4. Цифрова сателитна телевизия
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 26
    Последно: 11-06-10, 09:03
  5. Цифрова телевизия при LCD
    От Justice във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 21-10-06, 00:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе