Супер значи на мястото на моя рутер ще поставят Optical Network Terminal и ще ползвам моята мрежа.Дано това ONT да е гигабитово
ps сега видях че е с гигабитов суич
Супер значи на мястото на моя рутер ще поставят Optical Network Terminal и ще ползвам моята мрежа.Дано това ONT да е гигабитово
ps сега видях че е с гигабитов суич
ONT устройството разполага с 4-портов суич със скорост до 1 Gbps.Първоначално публикувано от vankicha
worldnet можеш ли да дадеш линк към setbox-а и по специално към задната му страна.Интересува ме дали има нещо като еднопортов суич защото от рутера към хола имам пуснат само един кабел но го ползвам за мултимедиен плеър
А може ли инфо , ако е възможно кой е производителя на STB ? Или страна на произход ? Или линк ?
STB устройството е HANSUN HS6000Първоначално публикувано от civica
Този модел вече го няма на сайта им , китайците бързо се развиват , но благодаря за инфото !
''worldnet'' благодаря ти за снимките.Все пак ще трябва да пусна второ utp.Ако не се бъркам мисля че устройствата по мтел магазините имаха вход и изход но няма значение
Извинете, но не видях отговор, някой от Варна ползвал ли е услугата на Mtel + спек. нет? Аз лично ползвам интернета на спек.нет и съм доста доволен.. Но не съм чувал никакви отзиви до сега за кабелната им телевизия. Давайте предложения, че съм с Мсат и никак не съм доволен от качеството на картината. За това и търся по-добър вариант. Моля за предложения ?
Моя е грешката. Имах впредвид Мтел - за кабелна тв.
Мсат + Спектър нет - да няма някаква грешка ? Или съм изостанал с събитията ! Мсат си имат и интернет , да не става въпрос за новата услуга - оптичен интернет MoCA ?
Че цифровата на М-Сат никак не е лоша, особено с този набор от канали. От нея ли не си доволен, или от аналоговата?
Има грешка в въпроса , но е редактирал поста си , не е Msat , a Mtel !!
Вярно не е лоша / програми бол / , но може и по-добре , но не си дават зор , ама никак !
Не съм доволен най-вече от приемника, искам такъв с HDMI порт. За съжаление Msat доколкото ми е известно не предоставят подобен модел. Между другото телевизора ми има DVB C порт, но не желая да се лишавам от удобството да ползвам EPG.
Тука си в грешка ! Имат , но го продават само за такива като в твоето положение / марка Synaps , model ...? / , нещо си 197 лв + картата 20-25 лв !Първоначално публикувано от Ra1N
Модела май е този или много подобен - http://www.sattvshop.com/index.php?m...roducts_id=557
Че защо да се лишаваш от EPG? Телевизорът ти също може да показва EPG информация точно както приемника, който имаш, ако не и по-добре. Взимай CA-модул и си свиркай. Че и картината ще се подобри.