Страница 7 от 17 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 247

М-Тел QUARTO - цифрова телевизия | Дискусия

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:М-Тел QUARTO - цифрова (HD) телевизия | Дискусия

Ами то провайдера точно е ПРОБЛЕМА . Като знаем как кабелите им висят отвсякъде , колко пъти на ден им зависва интернета ( сменил съм поне 5 ) все тая. Това в телевизионният вариант означава здраво псуване. Провайдера с който съм в момента беше пред пускане на телевизия ,но се усетиха ,че не са готови за такова ниво и отложиха.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Договор се подписва с М-Тел, а не с някоя кабеларка. Ако имаш вяра в М-Тел, давай. В тази тема повечето негативи бяха, че кабеларките нямало да могат да доставят това, което трябва и ще преебат ДРУГИТЕ си абонати, че да не ги съди М-Тел, от което ще губят ... никой не е казал, че абоната няма да получи това, което очаква. Според мен ще го.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от strong94
    Здравеите изчетъх всички мнения защото от няколко дена проучвам тази услуга и какво да ви кажа , е не успяхте да ме разубедите. Печето мнения са от типъ ЗЛОБНИ, искам също така да кажа че съм абонат на БСК и съм с HD приемник и до преди месец гледах и така нареченият им HD пакет - 1 филмов канал с 10тина филма които се въртят от незнам кога и още няколко канала които са в процес на пускане - АБСОЛЮТНО НЕЗАДОВОЛИТЕЛНО :2guns
    Сед като прочетах мненията на няколкото реални абоната се навих още повече и единствената сянка остава в интернет проваидера - ДАЛИ ЩЕ СЕ СПРАВИ
    Ами от мен това, а като стана абонат и реални мнения.
    Здраевй "strong...".
    Кои провайдери са ти подръка?

5. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от strong94
    Здравеите изчетъх всички мнения защото от няколко дена проучвам тази услуга и какво да ви кажа , е не успяхте да ме разубедите. Печето мнения са от типъ ЗЛОБНИ, искам също така да кажа че съм абонат на БСК и съм с HD приемник и до преди месец гледах и така нареченият им HD пакет - 1 филмов канал с 10тина филма които се въртят от незнам кога и още няколко канала които са в процес на пускане - АБСОЛЮТНО НЕЗАДОВОЛИТЕЛНО :2guns
    Сед като прочетах мненията на няколкото реални абоната се навих още повече и единствената сянка остава в интернет проваидера - ДАЛИ ЩЕ СЕ СПРАВИ
    Ами от мен това, а като стана абонат и реални мнения.
    Не е точно така както си го написал! Просто хората отчитат факта че да се обвържеш с дългосрочен договор за услуга чиято технология на разпространение е нова и зависи от няколко фактора (разбирай фирми) е доста рискована инвестиция и може да те доведе до серозни "главоболия"!
    Виж за Булсатком спор няма - че не го бива HD пакета им така е! Щом си решил да станеш абонат на QUARTO - действай, само не забравяй да дадеш отзиви за качеството на услугата за да знаят и другите дали има смисъл да се рискува!

6. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

http://www.myzen.tv/ е голяма работа от към качество, стига интернета ти да може да "си го поволи"... За QUATRO... много скъпа телевизия ми се струва това, един път плащаш за КАЧЕСТВЕН интернет, втори за онлайн телевизия. Третия момент, дето се вика "много баби хилаво внуче" Като се има в предвид колко фирми са се замесили в QUADRO при проблем от кои трябва да търсиш сметка и на кои да се сърдиш, след като M-Tel с които слючваш договор, няма нищо общо с техническата страна на услугата, а само пребира парите и прави договорите, неттера само предоставят стриима, но нямат нищо общо с крайния клиент, а пък доставчика ти има задължение да ти доставя интернет а не телевизия, и незнам какво ще стане с мрежата му ако 20% от клеинтите му си пуснат постоянен стриим към някои HD канал... Да не говорим и за това, че маи не всички канали се доставят от неттера (http://www.myzen.tv/) До тук стават 4 "оператора".... Така, че съм МНОГО СЪМ СКЕПТИЧЕН КЪМ ТАЗИ УСЛУГА.... Според мен идеята би могла да се реализира от дадения интернет доставчик, когато сметне, че мрежата му може да понесе такова натоварване, и примерно за ползване на услугата интернет телевизия се заплаща малка такса към месечната такса за интернет...

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не си длъжен да ползваш интернет от същата компания, през която минава трафика за телевизията.
    Мислиш ли, че 20% от клиентите да гледат HD канал е по-тежко от това 50% от абонатите да теглят торенти?

ПП. Казва се QUARTO, а не QUATRO или QUADRO.

8.  

9. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Не си длъжен да ползваш интернет от същата компания, през която минава трафика за телевизията.
    Мислиш ли, че 20% от клиентите да гледат HD канал е по-тежко от това 50% от абонатите да теглят торенти?
    Супер, още един интернет канал специално за телевизията...
    Относно торентите 1 торент се сваля за 30 мин, а телевизия можеш да гледаш и 12 часа.
    Ако скоростта по време на сваляне падне, просто ще видиш че скоростта ти намалява, а при телевизията ще ти спре или ще започне да ти накъсва.....

Това са различни стриимове и невиждам как може ги да сравняваш...

Още повече, че в една нормална интернет мрежа в която примерно доставчика предлага VoIP услуги те са приоритизирани, докато ако в мрежата пуснеш онлайн телевизия и после един торент има вариант да гледаш не HDTV а картинки...

10. Тук е от
    Dec 2009

Хора, я споделете мнение за състоянието на телевизията във Варна, моля!
    Аз ползвам Хоумбокс, връзката е прилична, но не знам телевизията как ще е .
    Благодаря!

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз и преди съм го писал, но докато съседа си гледа Quarto, аз много често денонощно свалям/сийдвам на макс. Само в нашия блок този доставик има поне 20 абоната, които едва ли само си проверяват пощата.
    Много интересно е, че и самия доставчик предлага цифрова IP телевизия, която обаче ужасно накъсва. През същия достаставчик и Quarto услугата няма никакви грижи.
    Капацитета на една добре изградена оптична мрежа е предостатъчен за безпроблемно ползване на такава услуга.

12. Тук е от
    Dec 2009

Да попитам и аз - при тази услуга, задължително ли е използването на приемника на Mtel или може да ползва цифровия тунер на TV-то или пък друг, собствен приемник, например такъв с вграден хард, който да може да записва при излключен телевизор? Ако все пак Mtel-ският е задължителен - споделете бива ли го или не.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Това е IPTV и приемникът е за IPTV. Не става DVB-C/DVB-T тунера на телевизора ти. Не зная дали има телевизори с вградено IPTV.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Това е IPTV и приемникът е за IPTV. Не става DVB-C/DVB-T тунера на телевизора ти. Не зная дали има телевизори с вградено IPTV.
    Да, не знаех за тази подробност. Действително не съм чувал за телевизори с вграден IPTV рисийвър. Но другият ми въпрос си остава - задължително ли е ползването на мтелския или може да се използва друг с повече възможности.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от AlexT
    Да, не знаех за тази подробност. Действително не съм чувал за телевизори с вграден IPTV рисийвър. Но другият ми въпрос си остава - задължително ли е ползването на мтелския или може да се използва друг с повече възможности.
    Не може с друг. Техния не е лош.

17. Тук е от
    Dec 2009

lazarus18, благодаря за отговора! Сега един последен (наистина последен) въпрос - можеш ли да посочиш марката и модела на техния, за да му видя характеристиките?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от AlexT
    lazarus18, благодаря за отговора! Сега един последен (наистина последен) въпрос - можеш ли да посочиш марката и модела на техния, за да му видя характеристиките?
    Честно казано не знам какво е като модел. Изглежда добре и работи много по-стабилно от други IPTV боксове, които съм виждал.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 17 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. цифрова телевизия в кола
    От mladen76 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1
    Последно: 21-11-13, 20:48
  2. Цифрова телевизия въпрос?
    От talis във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 05-07-13, 18:35
  3. цифрова ефирна телевизия с LG
    От vgst във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 2
    Последно: 29-01-13, 12:10
  4. Цифрова сателитна телевизия
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 26
    Последно: 11-06-10, 09:03
  5. Цифрова телевизия при LCD
    От Justice във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 21-10-06, 00:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе