Страница 8 от 17 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 247

М-Тел QUARTO - цифрова телевизия | Дискусия

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:М-Тел QUARTO - цифрова (HD) телевизия | Дискусия

ОК, благодаря, явно ще се пробвам с услугата малко на сляпо . Все пак това, което преди всичко ме привлича при нея е тази 20% отстъпка за Самсунг от Техномаркет, тъй като съм харесал един PS-50B850. Интересуваше ме преди всичко възможността за запис на канали при изключен телевизор - на вграден в приемника хард или на включен към него външен такъв.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Значи някои ме попита кои ми е проваидера към които ще се включвам. Аз съм в София - Люлин 8 и проваидера с които работят Мтел е Люлин-Нет.
    Искам да попитам ако има хора с тази услуга към този проваидер, как е, накъсвали и дали изчезва понякога. Абе изобщо какво им е мнението.
    Благодаря предварително.

4. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от strong94
    Значи някои ме попита кои ми е проваидера към които ще се включвам. Аз съм в София - Люлин 8 и проваидера с които работят Мтел е Люлин-Нет.
    Искам да попитам ако има хора с тази услуга към този проваидер, как е, накъсвали и дали изчезва понякога. Абе изобщо какво им е мнението.
    Благодаря предварително.
    Присъединявам се към въпроса, аз съм в Люлин 6 и там опциите са Люлин нет и Оптик нет.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от AlexT
    Присъединявам се към въпроса, аз съм в Люлин 6 и там опциите са Люлин нет и Оптик нет.
    Благодаря предварително.
    Този провайдер предлага IPTV на "HDTV България". Доста по ниска цена на пълния пакет + HD канали.
    Няма накъсване ако няма спадове или сътресение в напрежението все пак. Връзката/линията минава през отделен слуич само за IPTV, не трови интернет трафика нито е зависима от него. Качеството е много добро.
    Не е само "Quarto" на пазара... !!!

6. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от kall
    Този провайдер предлага IPTV на "HDTV България". Доста по ниска цена на пълния пакет + HD канали.
    Няма накъсване ако няма спадове или сътресение в напрежението все пак. Връзката/линията минава през отделен слуич само за IPTV, не трови интернет трафика нито е зависима от него. Качеството е много добро.
    Не е само "Quarto" на пазара... !!!
    Пич това HDTV България проверил ли си го и ли си говориш но изуст. Аз като прочетах какво си написъл се обадих в Люлин Нет и там не бяха чували за такава телевизия.

7. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Пич това HDTV България проверил ли си го и ли си говориш но изуст. Аз като прочетах какво си написъл се обадих в Люлин Нет и там не бяха чували за такава телевизия.
    Съжалявам за отрицателния им отговор. До колкото зная и те предлагат тази услуга "ПИЧ, И НЕ СИ ГОВОРЯ НО ИЗУСТ" - научи се да пишеш. Аз я ползвам от Април 2009г. , но не и в Люлин.

Успех!!!

8.  

9. Тук е от
    Aug 2009

Има и Мегалан в Люлин и нета им е супер

10. Тук е от
    Dec 2009

Мегалан не работят с Mtel и QUARTO не е достъпна през тяхната мрежа. Но аз своевременно размислих за тази услуга и се насочих към пакет интернет+ТВ именно от Мегалан и скоро (в понеделник) очаквам включване . Твърдят, че не компресират каналите, които излъчват в момента и по-важното - няма да го правят и с HD каналите, които се очакват скоро при тях. Да се надяваме, че ще бъде така.

11. Тук е от
    Aug 2009

Мегалан не работят с Mtel и QUARTO не е достъпна през тяхната мрежа. Но аз своевременно размислих за тази услуга и се насочих към пакет интернет+ТВ именно от Мегалан и скоро (в понеделник) очаквам включване . Твърдят, че не компресират каналите, които излъчват в момента и по-важното - няма да го правят и с HD каналите, които се очакват скоро при тях. Да се надяваме, че ще бъде така.
    Ами ще видиш че ТВ е супер тези дни пуснаха и диемите аз си ползвам на 46-та с HDMI

12. Member
    Тук е от
    Jun 2008

За да се излъчва некомпресирано ефирно HD на повечето канали им е необходим трафик 8-16Mbps.. Ако наистина мрежата им подържа постояна скорост и никой друг не ползва интернет може и да се случи нещо.
    Например: обикновен слуйч(10 портов/100mbps.), ако има закачени 10 потребителя и всеки се рови в мрежата, гледа TV, download и т.н. не съм сигурен дали ще е без проблемно.
    Мегалан от доста време, близо 2 год. се канеха и подготвяха за пускане на TV. Затова са отказали на всички оператори да излучват през тяхната мрежа какъвто и да било tv сигнал. Надявам се да са го сметнали правилно и да не си мислят, "давай да пускаме пък после ще му мислим...".
    Дай някаква обратна връзка за качеството ако те включат.
    Успех!

13. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от kall
    За да се излъчва некомпресирано ефирно HD на повечето канали им е необходим трафик 8-16Mbps.. Ако наистина мрежата им подържа постояна скорост и никой друг не ползва интернет може и да се случи нещо.
    Например: обикновен слуйч(10 портов/100mbps.), ако има закачени 10 потребителя и всеки се рови в мрежата, гледа TV, download и т.н. не съм сигурен дали ще е без проблемно.
    Мегалан от доста време, близо 2 год. се канеха и подготвяха за пускане на TV. Затова са отказали на всички оператори да излучват през тяхната мрежа какъвто и да било tv сигнал. Надявам се да са го сметнали правилно и да не си мислят, "давай да пускаме пък после ще му мислим...".
    Дай някаква обратна връзка за качеството ако те включат.
    Успех!
    Понеже работя в Мегалан ще ти кажа че мрежата е много добра и има оптика до всеки вход в смисъл съседа ти от другия вход дори да му спре нета на теб няма да ти спре и имаме гигабитови суичове по входовете аз лично ползвам ТВ-та им още преди да е пусната официално и съм тествал и HD каналите и съм нямал проблеми нито с нета нито с ТВ в смисъл докато гледам свалям/ъплоудвам филми и всичко е супер и най-важното приемника разполага с HDMI и оптика което е супер В другият ми апартамент ползвам Булсатком и честно не съм доволен от качеството но това си е мое мнение естествено скоро дори ще пускаме и универсално дистанционно

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Това за гигабитовите суичове във всеки вход е чудесно, но да вметна, че в нашия апартаментите са към 60, добре, че сградата е нова и едва 4-5 са заселени към момента . Както и да е, когато ме включат ще споделя впечатления.

16. Тук е от
    Aug 2009

Това за гигабитовите суичове във всеки вход е чудесно, но да вметна, че в нашия апартаментите са към 60, добре, че сградата е нова и едва 4-5 са заселени към момента . Както и да е, когато ме включат ще споделя впечатления.
    Много добре съм запознат с твоята кооперация и знам как стоят там нещата и дори и да има някакви проблеми по трасето колегите ще го оправят много бързо за да може да няма проблеми с нета и ТВ а ето тук може да видите какъв точно е сигнала: http://forums.megalan.bg/index.php?showtopic=26225&st=0

17. Тук е от
    Dec 2009

Откъде си така добре запознат със сградата, не помня да съм споменавал точния адрес във форума ?

18. Тук е от
    Aug 2009

Откъде си така добре запознат със сградата, не помня да съм споменавал точния адрес във форума ?
    Ами най-вероятно аз съм те уговорил за понеделник и ето как изглежда STB-то(Set Top Box):
    http://pics.data.bg/categories/1/%d0...684d/image0020
    http://pics.data.bg/categories/1/%d0...ed5e/image0021
    http://pics.data.bg/categories/1/%d0...c567/image0022

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 17 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. цифрова телевизия в кола
    От mladen76 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1
    Последно: 21-11-13, 20:48
  2. Цифрова телевизия въпрос?
    От talis във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 05-07-13, 18:35
  3. цифрова ефирна телевизия с LG
    От vgst във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 2
    Последно: 29-01-13, 12:10
  4. Цифрова сателитна телевизия
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 26
    Последно: 11-06-10, 09:03
  5. Цифрова телевизия при LCD
    От Justice във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 21-10-06, 00:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе