Страница 6 от 17 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 247

М-Тел QUARTO - цифрова телевизия | Дискусия

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2007

Re:М-Тел QUARTO - цифрова (HD) телевизия | Дискусия

Снимките показват една много лоша телевизионна картинка, но това може да е от много неща и докато не се види на живо нищо не може да се каже

Аз просто искам да попитам... мина време, някой да сподели впечатления, особено за Варна... тази телевизия струва ли си или да?

2.  

3. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от Krassy
    Снимките показват една много лоша телевизионна картинка, но това може да е от много неща и докато не се види на живо нищо не може да се каже

Аз просто искам да попитам... мина време, някой да сподели впечатления, особено за Варна... тази телевизия струва ли си или да?
    Братле, снимките показват битрейта. Правени са любителски и не са за цел да показват качеството на картината, което е над това на други подобни цифрови телевии!

4. Тук е от
    Oct 2007

45 лева за телевизия само...
    И при тези фактори, при които качеството зависи от подизпълнители, при условието на толкова въпроси за интернета, при липсата на телефония в тази цена... не знам, скачането направо на 1 или 2 годишен договор ми се вижда набутвация рискова

М-тел ако са пичове ще предложат 3 месеца тестов период, пак да си заплатим инсталация и т.н., ама да не ни слага шапката за цяла година ...

5. Тук е от
    Nov 2008

Не мога да разбера спора за цените след като при Булсат обявената цена на HD пакета e 35 лв. а прословутия ХД приемник го няма, така че и 2 лева да е пакета няма как да си го пусне човек! В случая 43 лева е с 8 лв по-скъпо, но спрямо нищото на БСК е по-добре! И за конкуренция не може да става въпрос: на пазара на HD телевизията в България M-tel явно се оказват първите стъпили (може би след Евроком)
    Като добавка мога да кажа, че е много грозно да се рекламира нещо, което не съществува. Води до загуба на клиенти, и Мтел явно са уцелили момента

6. Тук е от
    Oct 2007

Я ми кажи... тези канали на М-тел всичките ли СА С ПРЕВОД? На БеГе?

7. Тук е от
    May 2009

С превод са каналите, които по принцип са си преведени за България.
    Излъчването им е еднакво за всички оператори

8.  

9. Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от Krassy
    Я ми кажи... тези канали на М-тел всичките ли СА С ПРЕВОД? На БеГе?
    абе ти с тъпите реклами на БСК ли ще се хвалиш? Що не рекламират вече ХД-то? май ги ощипаха ! ако продължават с глупавите реклами и за бегето ще ги щипнат

и вземи си пусни пакет ХД на булсат а после виж дали е на беге ама няма как да видиш щото няма приемници поне да не бяха спирали ирдето картите, но уви - автогол

10. Тук е от
    Dec 2009

Абонирах се за куарто преди около седмица . Засега съм по скоро разочарован. Каналите замръзват, прекъсват и някои не се включват. Иначе картината на всички канали е по- добра от досега ползваната кабелна телевизия. Вероятно много зависи от интернет доставчика и когато се увеличат потребителите, скоростта пада и стават проблеми. Все пак смятам, че когато се решиш на такава стъпка, си преценил всички плюсове и минуси и освен това е задължение на доставчика, в случая Курто на М тел да се разбере с интернет доставчика, и ако той не е в състояние да направи необходимото да не му се доверява и в случая да ощетява нас като потребители.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Кажи за кой доставчик става дума и за кой град.

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

За IPTV трябва МНОГО добра мрежа на интернет провайдъра! Поне оптика до сградата, а още по-добре - до дома.

13. Тук е от
    Dec 2009

За Лазарус - става дума за София, но кой е интернет доставчика - нямам представа.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2005

Мога да споделя, уникално качество. А за MyZen HD съм фен отвсякъде - всяка сутрин кафето си го пия на фона на тая ТВ. За цената - всеки сам си преценя - аз преди и на Булсат имах отстъпка, ама ми я отрязаха, сега и наМтел-а имам и ми е по на далавера. Кофти ми е малко(по-скоро на жената , че няма Зона-та) и за по-лошото инфо за сега/следва програми. На един приятел обаче не успяха да му прекарат качество в Младост(София) - върнаха му кинтите и му развалиха дългосрочния договор - така че явно не на всякъде още работи.

16. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от k_tachev
    Мога да споделя, уникално качество. А за MyZen HD съм фен отвсякъде - всяка сутрин кафето си го пия на фона на тая ТВ. За цената - всеки сам си преценя - аз преди и на Булсат имах отстъпка, ама ми я отрязаха, сега и наМтел-а имам и ми е по на далавера. Кофти ми е малко(по-скоро на жената , че няма Зона-та) и за по-лошото инфо за сега/следва програми. На един приятел обаче не успяха да му прекарат качество в Младост(София) - върнаха му кинтите и му развалиха дългосрочния договор - така че явно не на всякъде още работи.
    Наистина добра програма и отлично качество. Само не е ли малкo депресиращо за сутрешно събуждане, особенно на звук "natural".

17. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Нещо съм резерве към тази услуга на М-тел или поне на този етап.

18. Тук е от
    Dec 2009

Здравеите изчетъх всички мнения защото от няколко дена проучвам тази услуга и какво да ви кажа , е не успяхте да ме разубедите. Печето мнения са от типъ ЗЛОБНИ, искам също така да кажа че съм абонат на БСК и съм с HD приемник и до преди месец гледах и така нареченият им HD пакет - 1 филмов канал с 10тина филма които се въртят от незнам кога и още няколко канала които са в процес на пускане - АБСОЛЮТНО НЕЗАДОВОЛИТЕЛНО :2guns
    Сед като прочетах мненията на няколкото реални абоната се навих още повече и единствената сянка остава в интернет проваидера - ДАЛИ ЩЕ СЕ СПРАВИ
    Ами от мен това, а като стана абонат и реални мнения.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 17 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. цифрова телевизия в кола
    От mladen76 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1
    Последно: 21-11-13, 20:48
  2. Цифрова телевизия въпрос?
    От talis във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 05-07-13, 18:35
  3. цифрова ефирна телевизия с LG
    От vgst във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 2
    Последно: 29-01-13, 12:10
  4. Цифрова сателитна телевизия
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 26
    Последно: 11-06-10, 09:03
  5. Цифрова телевизия при LCD
    От Justice във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 21-10-06, 00:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе