И при мен е така.Не се притеснявай,дразнещо е ,но се свиква.
И при мен е така.Не се притеснявай,дразнещо е ,но се свиква.
Аз смених 2 приемника.Първия(NETA) сменяше каналите с 3,4 сек закъснение.Новия(Български копие на Топфилд) ги сменя доста по-бързо - около 1 секунда.Предполагам зависи от бързината на вградения процесор.
Програмите на Виваком .
а цените на пакетите има ли ги вече?Първоначално публикувано от jonov
Само за служители за сега 10,80 и 20 лв ИНЖИНЕРНА ТАКСА както обикновенно трябва от некой заплати да правят .
ПП
02.07.2010
VIVACOM пуска цифрова телевизия. Първият етап е само за служители на телекома.
НАД 70 ПРОГРАМИ С ЦИФРОВО КАЧЕСТВО НА УНИКАЛНАТА ЦЕНА ОТ 10.80
Уважаеми колеги,
Днес е старта на един от най-важните и очаквани от години проекти на VIVACOM. Компанията ни разработи и съвсем скоро ще пусне официално на пазара цифрова сателитна телевизия, която да направи пакетът от интегрирани услуги за дома още по-примамлив за крайните потребители. Пакетът от телевизионни програми е подбран така, че да задоволи всеки вкус – над 55 програми на български ,от които 5 детски канала, над 5 спортни, повече от 10 филмови, 9 музикални, 9 научно-популярни и много други. Вярваме че това е най-пълният пакет от телевизионни програми в които, е събрано всичко най-интересно и предпочитано за гледане. Преди официалния старт услугата се предлага ексклузивно само на колегите от компанията.
Цените
Предложението за всички нас е пакет VIVACOM TV Staff, който включва над 70 програми само за 10.80 лв на месец. За 6 лв. допълнително ще получим и HBO и HBO Comedy, а за 9 лв. HBO, HBO Comedy и Cinemax. Услугата се предлага само с инженерна инсталация, така че трябва да предвидим и еднократната инсталационна такса от 20 лв.
Доста орязан пакет, но цената е много добра. Все пак да не забравяме че това е цена за служители. Ако цените за крайните клиенти са съизмерими с тези на другите оператори или кабеларките, при този орязан пакет, това ще е равно на провал. Нека обаче да видим официалните условия и после ще разберем каква ще е хавата там!
Всички въпроси ще се изяснят след около 2 месеца.
А какво му е орязаното на пакета?
70 канала се равнява на Премиум на другите оператори, където каналите са по-малко и цената е 15,80лв. на месец.
- HD каналиПървоначално публикувано от Gena_bs
- VH1
- MTV
- The Voice
- VIASAT NATURE
- DA VINCI LEARNING
- HISTORY CHANNEL
- EUROSPORT 2
- IDiscovery
- DISCOVERY WORLD
- MGM Channel
- Пакета канали на Zone
Иначе АКО цената е такава за крайните потребители, то за тази цена предлаганото е без конкурнция. Все пак нека да видим крайните условия и тогава всеки ще си прецени дали му е изгодно.
Имам супер странен проблем. Абонат съм на близуу и ползвам максималният пакет, т.е. 150 цифрови канала + HD каналите. С CAM от близу съм и всичко си беше точно до миналата седмица когато пуснаха btv cinema. Тъкмо се възрадвах и след малко установих, че PRO.BG ми дава "Кодиран канал". Оттогава е така. Всичко друго се гледа, но не и тази телевизия. Звънях в близу, казаха ми че е от марката на телевизора. Случайно някой от вас да има панасоник с CAM от близу и цифров пакет, за да видим тази работа?
Е нали дотогава/добавката на bTV Cinema/ си гледал нормално PRO BG ??
Значе проблема не е в телевизора а във Blizoo.....
Настоявай! Освен това отиди с картата при някой който има сет-топ и виж дали там се отваря! Възможно е нещо да не е рефершната коректно картата! По принцип при проблеми с кодировката по вероятно е проблема да е в оператора отколкото в телевизора!
На мене ми е повече от ясно, че проблемът не е точно от телевизора. Може би не предадох думите на служителката от близуу правилно. Тя каза, че проблемът вече е докладван няколко пъти и се забелязва при телевизари Панасоник с CA модул. Трябвало да го отстранят до няколко дни. Аз си мисля да не е от CAM-a.
Аз имах такива проблеми с пак по схемата панасоник/близу/ка модул в продължение на около седмица,обаче при мен се оправиха сами.От близу ми казаха да пусна ново сканиране и да рефрешна картата,и след като това не помогна повече не съм им звънял.И се оправи само след около седмица.Но не беше само един канал,а поне 30 ралични канала,за които съм платил ми ги даваше кодирани.
Здравейте и от мен
Моля ако някой може да помогне - имам ТВ Sony 32V5500 и му сложих CAM модул CONAX (SCM) и си активирах цифрова ТВ от Blizoo. Донесоха ми карта и ми настойха каналите. Обаче след седмица изведнъж след едно пускане не може вече да декодира всички канали с изключение на ТВ инфо (това е канала на Blizoo) - екрана стой черен и само изписва информация за текущия канал. Пробвал съм да изключа модула и тв-то от контакта, сменях различни държави, пусках пълно сканиране, бързо сканиране и нищо не помага.
Странно е да изчезнат всички канали.По принцип дори и без карта,се хващат няколко канала,а така както казваш,че са изчезнали всички канали...Вземи да им звъннеш и ги питай.Комшиите как са около теб?Има ли някой с подобни проблеми или е само при теб?