Страница 158 от 223 ПърваПърва ... 108148156157158159160168208 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,356 до 2,370 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Здравейте
    Cloud от ниския клас Daewoo 32C3 модела, на 1000 лв ти е точно,и определено е най добрия избор за тези пари!
    Да не коментирам че работи по добре от по скъпи модели на LG, което е странно но факт, като ъгъл на виждане, цветове и тн е супер, имаш и комп.вход, отиди , виж го, ще останеш доволен.
    ozonbg видеокарти с HDMI Има, но и с DVI си е добре, само звук няма да прекарваш, другото си е едно и също.
    U211 за връзване, или хубав d-sub кабел, но хубав, или DVI-HDMI Но пак хубав кабел, кое е по добро ще те излъжа, поне на плазмен телевизор определено с DVI-HDMI кабел е по добре, трептенето на телевизора почти изчезва за разлика от d-sub кабела.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2001

A, какво трябав да направя за да изкарам картина от DVI->HDMI на пълен екран? Проблем имам някакъв. Пускам XviD филми с ниска резолюция и ми излизат на цял екран. А като пусна 720p x264 кодиран епизод на Heroes и ми го дава не само с ленти отгоре и отдолу, ами и с приблизително по 3см от двете страни. Нещо ми се губи явно. На гореспоменатото 720p контейнера му е mkv. Плеъра е bsplayer + ffdshow. Видеото е Ати 1600Pro.
    Съвети?

4. Тук е от
    Sep 2006

Здравейте дойде време да си взема и аз телевизор изчетох почти цялата тема (от страница 80 до 118) та от коментарите и съветите който сте давали на други участници останах с впечатлението че е най добре SHARP.
    1 Разстоянието до телевизора ще е от 2.6~ 2.90м за това разстояние е най добре 37 или 42 (няма ли да ми дойде голям или е добре)
    2.спрял съм се на няколко модела (цената която съм готов да дам е 3000~3200 долните 3 модела ли са най добре за тази цена)
    2a http://sharpbg.com/index.php?productID=213 SHARP LC-42XD1E Цена: 2999.00лв.
    http://sharpbg.com/index.php?productID=208 SHARP LC-37RD2E Цена: 3199.00лв. -100 Нz
    http://sharpbg.com/index.php?productID=209 SHARP LC-37XD1E Цена: 2999.00лв.
    между 2б и 2в модели разликата в тези 100 херца ли е само ? заслужава ли си тези 200 лева отгоре ? на колко работят другите 2

5. Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от klapan
    E,ако питаш за аналоговия пакет - то друг не остана - всичко се приема без проблеми с аналоговия тунер...е там вече гледай добре какъв тв-р купуваш...защото има значение...Отваряй си очичките добре и сравнявай ...желая ти успешна покупка !Ама ти пишеш за 26 инча - малко е,бе човек....не си струва - я се ослушай за 32 инчови,да не се ядосваш после ! Много му е малък екрана,бе....то 26 инча е точно като 21 инчовите кинескопни тв-ри по височина,и с 20 см само са по-широки...Пак помисли...
    аз съм си взел 37 но едни приятели искат 26 та им харесахме този а той е с dvb-t тунер той е цифров тунер та ви питам пак ще хваща ли снего аналоговата кабеларка или не? ти ми казваш по горе че ще върви а после че ще върви на аналогов тунер, аз питам дали тоя дигитален тунер ще приеме аналоговата кабеларка или не?

6. Тук е от
    Oct 2007

Миро, благодарности. Един приятел вчера си взе въпросния кабел за 30лв., ка то го включи към компа ЛСД-то взе да предава някаква ужасна картина, установи се че е от въпросния кабел , магнетизирал се е , имало кабели то порядъка на 90-120лв, те са били читавите както ти спомена.

7. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    U211 може да се мине и с по евтин и читав кабел, най добре да се вземе от компютърна фирма, приятел си купи мисля от Most кабели, доста хубави и не бяха скъпи, взе си и d-sub както DVI/HDMI.
    SongBird пробва ли с друг плейър, в един приятел гледах crank на 720P и си беше на цял екран без отрязване, е той пък ползва d-sub кабел, но беше и с друг плейър, KM Ли беше, трябва да питам за да не те излъжа, но се справяше по добре от bs player а специално при HD филмите като ги разпъваше на цял екран както си трябва.
    ste1 погледнах вчера М86 модела на самсунг, ами работи доста добре, хареса ми, като недостатък е че нямаше в менюто опция за икзключване на 100 те херца, но трябва да му пусна едно двд да видя как ще се държи че ми е интересно, хем 100 херца, хем Movie Plus
    Така, вчера се обадихме от работата в cabletel да питаме за HDТV кога ще почнат да го предлагат, та скоро, дали ще е преди или след нова година не знаеха, нито каква цена ще е, сега правили тестовете, така че чакаме за сега

8.  

9. Тук е от
    Mar 2007

MIRO моля те помогни ти ги продавш тия тж sharp 26sd1e с дигиталния тунер - та може ли с тях да се лови аналоговата обикновенна кабеларка?
    никой ли не може да ми отговори на въпроса просто с да или не ми трябва че хората ще го вземат телевизора днес.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    lio76 то вярно съм ги продавал хехе, мисля че ти отговориха по нагоре, естествено че може, всеки телевизор си има аналогов тунер, а тези с цифровия пак имат аналогов, така че може , не е притеснявай!

11. Тук е от
    Mar 2007

значи са с два тунера е това незнаех мерси много

12. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от miro_vampiro

погледнах вчера М86 модела на самсунг, ами работи доста добре, хареса ми, като недостатък е че нямаше в менюто опция за икзключване на 100 те херца, но трябва да му пусна едно двд да видя как ще се държи че ми е интересно, хем 100 херца, хем Movie Plus

Здравей, miro_vampiro M86 доколкото знам не е 100Hz има само Movie Plus по високият клас F87 е и с двете опции.Между другото някой знае ли разликата м/у двете опции по описание се препокриват.Излезе и новият модел на LG 42PT81 наследник на 42PC1RR,но освен всичките му кирии (80GB,PIP) има и USB 2.0 през което може да се качва и сваля информацията от харда ,през USB-то може да се плейва всичко.
    Тука коментират доста моделите на SAMSUNG,най вече М86,87 и коментари на хора които ги притежават и са ги тествали в домашни условия,което може би е най обективно.
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:10800

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от SongBird
    A, какво трябав да направя за да изкарам картина от DVI->HDMI на пълен екран? Проблем имам някакъв. Пускам XviD филми с ниска резолюция и ми излизат на цял екран. А като пусна 720p x264 кодиран епизод на Heroes и ми го дава не само с ленти отгоре и отдолу, ами и с приблизително по 3см от двете страни. Нещо ми се губи явно. На гореспоменатото 720p контейнера му е mkv. Плеъра е bsplayer + ffdshow. Видеото е Ати 1600Pro.
    Съвети?
    Tova, koeto iskash se postiga s nastrojki ot samia player. Naj-dobre polzvaj Windows Media Player Classic. Zaduljitelno si sloji AVC Core 1.5 i zadaj toj da decodira H264. Znachitelno spada natovarvaneto na processora. Media Player si gi razpuva bez problem do Full Screen. Predpolagam i BS player-a ima opcia za tova, no otdavna ne go polzvam.

Sorry, za latinicata, no tuk niamam vuzmojnost da sloja i vse pak mi e purvoto pisanie na latinica.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

При мен най-добре държащият се плеър за файлове mkv.H264 без значение каква резолюция са е jetAudio 7.0.1.3002!!!
    Перфектен! - качество, настройки, абе всичко е 100% изпипано. С него няма да имаш грижи!

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

madmaxx - това е истината!
    Започва се една нова ера на телевизорните хибриди.
    В много скоро време ще е нещо обикновенно телевизор с хард дисково пространство и софт даващ възможности на качване на всякакъв видео материал в ТВ-то и директно плейване без други устройства. Може би купуването на външни плеъри като БЛУ-РЕЙ и подобни за гледане на високи резолюции ще се обезсмисли!
    Вече има доста такива хибридни модели и в тази насока ще започнат да работят всички.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Преди малко до тествахме новия телевизор на братовчед ми:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027248

Много добро представяне и впечатление в познатите ни дебри за изискванията към безупречното качество на картината
    (супер контраст, тотално черно, живи цветове и отличен фокус на детайлите).
    Самсунг в този модел са се постарали много, ама много добре.

18. Тук е от
    Oct 2007

Миро бирата е от мен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе