zizu, много те моля не пиши пълни глупости. Относно SONY 32D3000, тука исписах една кофа с мастило, въобще няма кристален образ на HD сигнал. Нямам панасоника на работа та да го сравня и с него, но няма пълно щастие. Специално по върпоса за 32Д3000 говорих с колеги от други магазини и те са на моето мнение, ТВ-е е омазан. Относно при гаден сигнал как се държи Сонито мога да кажа много добре. Сравних го на сигнала които имам на работа (мега гаден ефирен) срещу 32RD2E и е по-добър, но макар да съм изключил DNR-а пак си действа някакво оправяне на картината от процесора и се усеща замазаност на картината както пи вкл. DNR, но от близо.
Доколкото знам ефирни цифрови предавания има само в София и никъде другаде. Относно колко време ще може свободно да се ползва DVB-C тунера на 32D3000, не мога да кажа, но спред леки слухове от тук от там, примерно във Варна засега Мустангаджиите ще го оставят незакодиран допълнително, но след време имат намерението да го кодират и да не може да се приема от ТВ-и като 32D3000.
vader11, без DVB-T тунер не можеш да ги хванеш тея програми и то засега само в Сф. Но като гледам вече е практика да се слагат ъакива тунери на всички нови модели ТВ-и.
vasy, всички ТВ-и на Шарп имат изброените по горе функции от TescoM. Ако си беше направил труда да прочетеш цялата тема, съм ги написал тея работи доста назад в нея.
yoyo1, ще почакаме малко и ще видим какво ще излезе. Аз очаквам ако всичко е наред при Канон по Нова Година или малко след това първите инжинерни образци за PC монитори да имат вече ревюта. Ако може да се вярва на информацията, че първо ще се появят PC мониторите и после ТВ-те по SED технологията.
bicubic, при старите кинескопни ТВ-и я имаше тая зависимост специално заради излъчването на кинескопа. Сега колкото ти харесва и от каквото разстояние ти харесва. Всичко е въпрос на вус и възприятие. Но до 3м. 32-37", като спред мен 42" е вече много. Но всеки сам си преценява.