анонимен, като не си ни харесал писанията, защо си писал все пак. Човек като не харесва нещо не го ползва, при твоят случай не пишеш и толкова. Но може би и ти си някои от тези продавачи в ТМ. Самсунг наистина е боклук или поне внасяните от К&К стоки на Самсунг. Не могат да се лъжат толкова много хора и техници по сервизите и т.н. Относно ТМ и консултантите там, няма да разправям колко оплаквания съм имал от клиенти, но във всички магазини е така, но определно в ТМ е може би най-зле работата. Има и изключения, както навсякъде, но инак хората не лъжат.
Мисля си още далли да не ти изтрия мнението защото няма общо нищо с темата. А и мисля, че сме помогнали на много хора да си изберът ТВ-и.
radinna, здравей. Честита покупка и мдам описанието което дват от ИСУ не е пълно въобще, единственият изход е за да може да разбере какво правят повечето функции на ТВ-а му да отвори книжката с английското описание и да чете. Друг е проблема, че не трябва да е така, защото не много хора знаят английски, а и да знаят не са длъжни да го четът на EN, ами трябва да си има пълно описание на Бг.
shpeksi, какво да кажа пълна незаинтересованост от страна на собственици и работници в тоя случай. Относо 4-пикслената подсветка, най-вероятно аз съм се излъгал от снимките, които сам направих, най-вероятно си ползват само 4 дължини на вълната или както го обясни малко по-назад lazarus18. 1080p. филм само през HDMI и component входа. Аз на работа на моят 46XD1E винаги като си му дам native резолюция и си заспива на 1920х1080 и си пускам всякакви клипове, но машината слаба и сече яко в по-бързите и динамични сцени. Имам цена за 37RD2E 3118,80 за момента ми дават. Ами поръчваш през МЕТРО Шарпа и си го тестват на на воля, но пак зависи от консултатните колко разбират да ти помогнат.
soon, какво да ти кажа за описанието на сайта на ISU за Шарпа, олигофренщина. То в ТМ съм виждал също много готино написани описания, защото не ги правят консултантите, ами някакви моми от централният офис ги пишели и така било в компютъра, кво да кажа. НА 40W2000 му бяха сложили 1366х768 резолюция и т.н. Доколкото разбрах, доста от старите кримки в магазините напускат и и дват нови хора дето не разбират пък и никой не го ебе нито ХИНОВА шефката на K&K, нито локалните шефове, нито самите консултанти.