Страница 108 от 223 ПърваПърва ... 5898106107108109110118158 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,606 до 1,620 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

анонимен, като не си ни харесал писанията, защо си писал все пак. Човек като не харесва нещо не го ползва, при твоят случай не пишеш и толкова. Но може би и ти си някои от тези продавачи в ТМ. Самсунг наистина е боклук или поне внасяните от К&К стоки на Самсунг. Не могат да се лъжат толкова много хора и техници по сервизите и т.н. Относно ТМ и консултантите там, няма да разправям колко оплаквания съм имал от клиенти, но във всички магазини е така, но определно в ТМ е може би най-зле работата. Има и изключения, както навсякъде, но инак хората не лъжат.
    Мисля си още далли да не ти изтрия мнението защото няма общо нищо с темата. А и мисля, че сме помогнали на много хора да си изберът ТВ-и.

radinna, здравей. Честита покупка и мдам описанието което дват от ИСУ не е пълно въобще, единственият изход е за да може да разбере какво правят повечето функции на ТВ-а му да отвори книжката с английското описание и да чете. Друг е проблема, че не трябва да е така, защото не много хора знаят английски, а и да знаят не са длъжни да го четът на EN, ами трябва да си има пълно описание на Бг.
    shpeksi, какво да кажа пълна незаинтересованост от страна на собственици и работници в тоя случай. Относо 4-пикслената подсветка, най-вероятно аз съм се излъгал от снимките, които сам направих, най-вероятно си ползват само 4 дължини на вълната или както го обясни малко по-назад lazarus18. 1080p. филм само през HDMI и component входа. Аз на работа на моят 46XD1E винаги като си му дам native резолюция и си заспива на 1920х1080 и си пускам всякакви клипове, но машината слаба и сече яко в по-бързите и динамични сцени. Имам цена за 37RD2E 3118,80 за момента ми дават. Ами поръчваш през МЕТРО Шарпа и си го тестват на на воля, но пак зависи от консултатните колко разбират да ти помогнат.
    soon, какво да ти кажа за описанието на сайта на ISU за Шарпа, олигофренщина. То в ТМ съм виждал също много готино написани описания, защото не ги правят консултантите, ами някакви моми от централният офис ги пишели и така било в компютъра, кво да кажа. НА 40W2000 му бяха сложили 1366х768 резолюция и т.н. Доколкото разбрах, доста от старите кримки в магазините напускат и и дват нови хора дето не разбират пък и никой не го ебе нито ХИНОВА шефката на K&K, нито локалните шефове, нито самите консултанти.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

анонимен,
    в GRANDE заблуда си относно темата ..., но който е по-голям винаги прощава - Нека ти е простено за емоцията в коментара ти!

4. B!O
    B!O е офлайн

Тук е от
    Aug 2007

Здравейте,

Предстои ми покупката на LCD телевизор и първата стъпка е да реша колко голям ще бъде. Бихте ли ме посъветвали за какво трябва да внимавам при избора на размер - промени в качеството и т.н. До колкото знам наий-много се купуват 32'' LCD телевизори и то не само в България. Имате ли представа на какво се дължи това, при условие, че разликата в цената спрямо 37'' ми се струва не чак толкова голяма щом веднъж си решил да дадеш доста пари за такъв телевизор. Благодаря ви предварително.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2007

mano_chao: Не пробвах никой от другите телевизори. Тези които пробвах бяха 37". XD1 беше 2899, а rd2 малко над 3000.
    Gentu: Кабела ми беше HDMI - HDMI и си мислен, че трябва да го пусна TV-тo на нейтивната му 1920х.. ньли все пак е FULLHD.
    LUDIA: Не знам вече кой е с четирипикселна матрица но със сигурност няма да разчитам на тези от интермаркет да ме осветлят. Ходих и до Метро Горубляне но там беше още по зле. Обиколих цялото Метро докато се появи някой "консултант". И на простия въпрос кога ще 37"rd2 той въобще не можеше да се сети за кой модел става дума. Казах му, че е същия като изложения 32" 100Hz на Sharp но той започна да твърди че само Сони имат 100 hz телевизор и т. н. Поне го попитах дали мога да си поръчам някой модел и към кой трябва да се обърна. Но и тук ми уби ентусиазма като каза, че няма такива възможности и само каквото докарат и е изложено може да се продава. НЕ знаех вече какво да кажа и си тръгнах. Ебати и магазините дето имаме. Явно с парите и компа ми ще тръгна да си купувам телевизор и каквото има ще взема.

6. Тук е от
    Dec 2002

Цитат Първоначално публикувано от B!O
    Здравейте,

Предстои ми покупката на LCD телевизор и първата стъпка е да реша колко голям ще бъде. Бихте ли ме посъветвали за какво трябва да внимавам при избора на размер - промени в качеството и т.н. До колкото знам наий-много се купуват 32'' LCD телевизори и то не само в България. Имате ли представа на какво се дължи това, при условие, че разликата в цената спрямо 37'' ми се струва не чак толкова голяма щом веднъж си решил да дадеш доста пари за такъв телевизор. Благодаря ви предварително.
    Всички телевизори до 37" са с еднаква матрица 1366X768. От това е ясно, че най-детайлна картина ще имаш на 26", а най-пикселезирана при 37". 32" е горе долу осреднен компромисен вариант и затова най-много се купува този размер според мен. Хем имаш голям екран - хем относително добра картина. Освен това ако гледаш на 26" при 4:3 се получава, че гледаш все едно 21" обикновен телевизор - от което няма никаква полза.

7. Тук е от
    May 2007

B!O добре дошъл!Не си писал,колко ти е голям хола,но според мен,а и според Мечо Пух "Колкото повече,толкова повече".Така,че ако е малка разликата в цената вземай по-големия.Ако обичаш да гледаш филми и разстоянието е по-вече от 3-4м. вземи 37" или дори 42".
    анонимен за съжаление мисля ,че си прав за повечето от нещата.Не всички Samsung са боклуци,а и Sharp не са толкова перфектни.Не са само колсултантите от ТМ скапаняци има и такива и в Метро(без Лудиа),и в ИСУ,...Много малко от хората тук четат по световните форуми напр.:
    http://www.avforums.com/forums/forumdisplay.php?f=155
    и всеки иска наготово да му кажат кой е най-хубавия,а в същото време и най-евтин телевизор.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от B!O
    Здравейте,

Има едно просто правило, което аз спазвам. Големината на търсения екран зависи от разстоянието между зрителя и мястото на телевизора. Има си калкулатори за това (например 37" се гледа от 2,80 до 3м оптимално)
    От едновремешните CRT-та сме свикнали да да търсим място на телевизора по ъглите или плътно по стените. И ако помещението е голямо, значи и ТV-то трябва да е съответно такова. Но разликата между 32 и 40, да не говорим 50 и нагоре инча, става сериозна - двойна, че и повече.
    А какво пречи да се спести това набутване като в един голям хол се сложи телевизора по средата или просто приближен на такова разстояние до нас, че да минем вместо с 50 с 32 инчов? Ако трябва едно основно пренареждане на хола да се направи, пак си струва парите.

10. Member
    Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Напълно подкрепям lazarus18 !!!
    Точно така би направил всеки нормален човек в това число и аз гледам добре избарано LCD в очакване на по-доброто!
    Коментарите са за това, че голямото ЧАКАНЕ е вече към края си.
    Засега 4акам да видя новия Philips, 4е го продават само по електронните магазини, но тази Sed технология ми е влезнала в главата още от миналата година.

11. Banned
    Тук е от
    Dec 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от shpeksi
    Gentu: Кабела ми беше HDMI - HDMI и си мислен, че трябва да го пусна TV-тo на нейтивната му 1920х.. ньли все пак е FULLHD.
    -и какъв е този лаптоп с HDMI изход , ако не е тайна?(с каква вдео карта е и с кои дарайвери си?)

12. Тук е от
    Jul 2007

анономен, за консултантите си прав, че повечето нищо не разбират( мисля, че и МЕТРО не прави изключение - нали така LUDIA ). За К&К вярно е ,че повечето неща на samsung са боклуци, но има и доста хубави, в това число слагам и LCD-тата.

B!O ако искаш някаква универсална формула нека разстоянието между теб и телевизора да е 4-ри диагонала, но най-добре иди в някой магазин и си прецени ти на място, макар че в тея халета трудно се прави паралел с дома, но все пак е нещо. А да щях да забравя, помоли консултантите да ти пуснат и SD сигнал, не го гледай само на HD.

Gentu защо мислиш, че лаптопите нямат HDMI, ако не вярваш да ти пратя линкчета . Друг е въпроса, че най-вероятно използваният не е имал HDMI, а най много DVI

13. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2007

Лаптопа е Qosmio на Toshiba за съжаление не е мой а на шефа ми. Струва към 5к но не го знам модела, както и не знам точния модел на видеокартата. С c2duo e или както се казваха мобилните двуядрени на Интел. Няма проблеми с филми 1080p, грам не насичат. Има разбира се и hd dvd-rom.Не виждам това каква връзка има с всичко останало което казах?

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Dec 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Gentu защо мислиш, че лаптопите нямат HDMI, ако не вярваш да ти пратя линкчета Google. Друг е въпроса, че най-вероятно използваният не е имал HDMI, а най много DVI
    -а нема нужда точно на мен да ми пращаш линкчета!Аз ги знам всички възможни модели ,но проблема е че са кът все още в БГ!

Публикувана от: shpeksi
    Лаптопа е Qosmio на Toshiba
    - ами проблема е в това как си настройл изхода за втори монитор и какъв точ драйвер се ползува!
    Защото ако машината е Qosmio G30-153 , тя е с NVIDIA® GeForce™ Go 7600 256MB и за да изкара на втори монитор 1080р - се изисква малко по-така настройки на драйвера , а и не става със всеки драйвер!(на нейния си екран всичко е точ , но на външния малко по-сложно става)
    Също така зависи и от това какво точно пускаш като медия за да тестваш?

16. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Нова моделна линия плазмени Тв Pioneer от септември ,с контраст 20 000:1:
    http://www.pioneer-rus.ru/ru/campaig...uroLineup.html

17. Тук е от
    Jan 2007

Вижте тук какво пише за Шарп 32RD2
    http://zoom.cnews.ru/ru/publication/...?art_id80=2029

18. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Моделната линия на SHARP за Руският пазар в pdf формат:
    http://www.sharp.ru/catalog/sharp_lc...logue_2007.pdf

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе