колкото повече чета, толкова повече се обърквам.Първоначално публикувано от kanchev
Има ли някой със цифров приемник през Евроком?
колкото повече чета, толкова повече се обърквам.Първоначално публикувано от kanchev
Има ли някой със цифров приемник през Евроком?
До 2к моделите,които на мене ми харесват са: SAMSUNG 40М71(стар модел,но с качества), JVC 37G80,37P80(2-рият е 100Hz),PHILIPS 37PFL5322.Има и други добри попадения ,но отиват вече 2500-2600лв.
fatboy,ако не държиш много на DVB-tuner -взимай 100Hz JVC и няма да съжаляваш!!!
Благодаря lazarus18 и Hot Rod за отговорите! Решението е ясно TH 42 PV70P. Имам само още един въпрос. Имате ли впечатления, дали по Коледа може да се очакват някакви намаления от една страна заради празниците и от друга ,заради може би влизането на по-нови модели.
Вчера специално ходих да гледам Технополис JVC-та и едно от момчетата (горе-долу в час) препоръча Philips и Sony, но за JVC не се изказа много ласкававо. Моделът на Philips беше с pixel plus матрица и даваше добър образ, но дизайна беше малко дървен.Първоначално публикувано от centurionX
Към JVC имам слабост. Сегашното CRT, на което гледам е от тази марка и почти 9 години служи вярно.
Ще се разходя още веднъж до Технополис да видя това 100Hz, koето е 2300 или 2400. лв.
Занимавам се с търговия на компютри (преносими) и съм стигнал до убеждението, марката не трябва да бъде определяща при покупка, както и сухите факти нахвърляни като опции в описанието. Има много дртуги неща, които остават скрити.
Благодаря за отговора miro_vampiro, макар въпроса ми да беше малко глупавПървоначално публикувано от miro_vampiro
Просто не искам да сажалявам за избора си на LCD след време :P
Гледах го на ДВД източник.Първоначално публикувано от vesko70
Няма добра градация на цветовете. Примерно: част от лицето е с еднакъв цвят, към следващата част няма плавен преход а нюанса на цвета се сменя рязко. Образа стои на кръпки.
Или както го наричат още маже.
Други забележки нямам.
Отвреме на време квадратираше при бързите сцени, но според мен беше от източника.
Добър ТВ, но за тези пари за мен не е добра сделка.
Квадрати на бързите сцени забелязах при 4 самсунга (не погледнах моделите), които сравнявах вчера с Тошибата 37c3003p в ТМ-варна. Гледах и Шарповете. Всички ТВ вървяха на HBO после превключиха на БТВ.
Момчета всички ЛСД-та мажеха като за световно и насичаха при движение на камерата, което изключително много ме подразни. Единствения телевизор който предаваше перфектно на гадния сигнал беше панасоник 42P7V(но не искам палзма). За това реших че ще чакам да излезе нещо по добро (SED,OLED)
Нещо по-добро ще излиза винаги, защото прогреса не спира, а дали ние можем да сме на гребена на последните технологични чудесии - съмнявам се! Затова вземай каквото ти харесва сега, че няма да живеем 1000 години!Първоначално публикувано от amigo75
Там е работата че нищо не ми харесва. Ще се поогледам още малко, но най вероятно си оставам на доброто старо ЦРТ
pпич и аз бях като теб, гледах на 29" 100 хз филипс, добър, като гледах по магазините плазмите и ЛЦД на аналогов сигнал ми се повръщаше, но купих пана 42пв70 и хем съм на кабел аналог (Евроком ама нищо общо с със сигналите по магазините) и пак ме кефи, даже ми викаха от 3 м да вземам 37 ама сега и 42 мми изглежда малък, мислех че няма да гледам ХД ама вече имам 20 филма ХД на пц и като остане време да гледам е съвсем друга работа, лошото е че в магазина няма начин да го видиш на сигнала ти в къщи, просто размера създава съвсем друго преживяванеПървоначално публикувано от amigo75
42" не ти ли идва голяма от 3м. На SD като съм гледал по магазините
ми се струва доста голяма.
Привет, първо от Самсунг да почнем: Серията "Bordeux+" или "В" е с резолюция 1366/768 и контраст 8000:1. Серията "Tulip Side" или "N" е с резолюция 1920/1080 и контраст 10 000:1 (динамичен разбира се), лошото или пък не, е че са само 40" и 46" Тв-татаПървоначално публикувано от faris555
. Серията "Tulip M86" или "М" е с резолюция 1920/1080 и контраст 15 000:1. "М" и "N" са с 3бр. HDMI входове, докато "В" е с 2бр. HDMI. 37" от М-серията е към 2500~2600лв в Техномаркет/полис непомня точно къде го гледах, но можеш да си провериш.
SHARP (респект към тях доста са по-напред в LCD-тата, но екрана на лаптопа ми Sharp Actius оцелява единствено поради т'ва че съм що годе сдържан човек... пък може и да не е на Sharp, щом Samsung не вгражда Samsung
... предишният ми Toshiba Portege беше с по-добър екран. ). Та ... мисля че SHARP LC-37AD5EBK (ето тук може да си го погледнеш: http://lcdtvsharpbg.com/index.php?productID=218 ) e по-доброто предложение от LC-32SA1E. Отиди, погледни и прецени сам. Аз бих оставил Шарп-а за накрая на огледа, просто за да не се връщаш два пъти
.
Поздрави и надявам се да съм ти бил полезен.
Здравейте, доста ходих и разглеждах из техномаркетите, но избора е труден,
дайте ми съвет кой тв да да взема между сони и самсунг на сходни цени и възможност за използване като компютърен дисплей:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033374
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027244
Благодаря много!
Никой не може да каже за този конкретно модел (42 PV70P), единствено сигурно е че не се очаква повишениеПървоначално публикувано от Rossen S.
макар че аз бих изчакал новогодишните прИмоции ... модела е успешен, има награда от EISA за 2007/2008 ... аз не бих го намалил, но затова и не съм Дядо Мраз
. А сега сериозно - поздравления за избора!
![]()