Сега разбирате колко е труден избора миПървоначално публикувано от stelkom2004
Сега разбирате колко е труден избора миПървоначално публикувано от stelkom2004
Малко след като излезна новата серия на Pioneer ходихме в Солун с мой приятел, луд фен на марката, да му изберем плазма. Разгледахме моделите 4280, 508XD и 508D. Общо взето, там в магазините обслужването е на съвсем друго ниво. В един от магазините прекарахме над 1 час в ръчкане на 508XD, като по едно време просто ни оставиха дистанционното без да ни досаждат.Първоначално публикувано от Hot Rod
Определено това е най-доброто, което се предлага на пазара. И то със значителна преднина пред всичко, което съм виждал. И това не е само мое мнение, но и на истинските професионалисти в областа. Досега не съм чел лошо ревю за тези модели.
В крайна сметка моя човек си поръча 508XD въпреки че искаше да е Full HD, но този модел беше близо 5000 евро. Доста неприятно стана след като пуснаха същите модели у нас с по-ниска цена отколкото в Гърция. Но човека ги чакаше вече 2-3 месеца и изобщо не вярвахме че ще са по-евтини в БГ отколкото там.
Обещал ми е да напише повече впечатления за този модел и аз ще ги поместя, но в този сайт има доста обстойни ревюта за 3 от моделите.
http://www.hdtvtest.co.uk/reviews.php
Фен съм на плазмите на Панасоник, притежавам 42PV70, но опредлено Pioneer са по-добри за момента. 42" Full HD Моделите Панасоник са атрактивни, но резолюцията не е всичко.
Наистина бих се радвал да чуя мнения на собственици, плюсове/минуси, кое ги дразни, какви са им слабите места. Сериозните производители те насочват към силните си страни, а слабостите се забелязват след седмица-две гледане.
"Pioneer 508XD" e прекрасен и бих бил щастлив да си го гледам, но това означава основно пренареждане на хола /приятно занимание понякога/. Спрях се на 42" като оптимум, 50" ми е много за разтоянието от което ще го гледам /малко ми трябваше да се поддам/.
‘KURO’ means black in Japanese
Поздрави!
Фен съм на плазмите на Панасоник, притежавам 42PV70, но опредлено Pioneer са по-добри за момента. 42" Full HD Моделите Панасоник са атрактивни, но резолюцията не е всичко.
[/quote]
Междо другото за 42PV70 чета само добри отзиви, виждал съм го - хубав телевизор е, не случайно е "EUROPEAN HD-READY PLASMA-TV" за 2007/2008г.
peacemakera, ами за колегите от Пловдив няма да коментирам, че там работата е мега зле, при сътрудниците. А да не говорим за окабеляването им и т.н. При мен и двата ТВ бяха един до друг доста време, такива отенъци на оранжево не съм виждал въобще в 32AD5E, Филипса е много добро тв, много добър образ, но маже. Просто не се вижда от първият път, но ще гледам да го заснема и да го пусна. Инак всичко друго си му е наред.
bgm, и не само Х20 ами и XL2E и HD(като за тази серия само с поръчка - може би). Определно аз ще продавам XL2E, и като цена на 3699 без ДДС при мен. 10 битова матрица и сумати нови работи са му сложили, чакам да го изложат за да ида да го видя.
Hot Rod, добре, или лошо според някой, е че няма и HITАCHI, че работа щеше да стане да слагаш и Майбах между Бентли и Ролса ;-).
Ако четете на Руски,има много инфо за Pioneer по техните форуми.Примерно:Първоначално публикувано от Hot Rod
http://dom.hi-fi.ru/forum/40/51414
http://dom.hi-fi.ru/forum/40/61311
Дано съм ви бил полезен!
И аз се бях насочил към пайнер 508д и даже ходих да го купувам в последния момент малко преди да го опаковам му пуснахме тест и изненада изгорял пиксел.Новата партида идва сега края на месеца.През това време ходих да гледам панасоник 50PY700 но е по зле от пайнера. Преди седмица отивам в магазина по друга работа и виждам докарали самсунг 50" фулHD,поиграх си малко с него и го сложихме един до друг с панасоника на един и същи сигнал и тн.След 10 минути платих самсунга.И накрая каква стана купих телевизор от марка която не уважавам.
Някой знае ли с каква матрица е Sony KDL 32S3000?
Bym едно приятелче живее в Дюселдорф и преди 2 седмици писа, че си е купил Шарп LC-46X20E.
Еми, нямало втори такъв телевизор! Победител по всички показатели (а момчето си е луд маняк в тази област - сменя вече около 10 LCD-та).
Нищо общо с досега произвежданите подобни.
Само преповтарям мнението му от имейла. Ще почакаме, ще го видим.
P.S. - М/у другото инфо от централата на Самсунг за бъдещото им производство на OLED TV:
Samsung начнет производство телевизоров на базе технологии OLED!!!!!!!!
Новая технология под названием OLED, созданная на базе органических светодиодов, имеет большие перспективы для развития.
Пока OLED активно проникает на рынок мобильных устройств, однако недалек тот день, когда производители начнут использовать
ее для создания новых моделей телевизоров.
В роадмэпе компании Samsung на 2010 год уже появились модели 40-дюймовых телевизоров.
В 2012 году компания начнет производство гибких OLED панелей.
Можете ли да ми кажете каква е разликата между SONY KDL-32S3010K и SONY KDL-32S3000K.
Защото съм решил да си купя този модел но в моят град няма 3010 а само 3000, та затова питам дали има смисъл да ходя до друг град за да си го купя от там?
Незнам за тебе но като чета ревютата мисля че PIONEER нямат равен.Първоначално публикувано от lazarus18
Най-вече се допитвам до този сайт:
http://reviews.cnet.com/4370-6485_7-...1.html?tag=dir
Като гледам top 10 на най-добри HDTV няма съмнение кой е лидера на пазара!
Здравейте
vap_it нямат разлика Сонитата, 3000 е черен със черна стойка, 3010 е много тъмно сив,със сива стойка, но седи подчти като черен така че няма да хванеш голяма разлика
kabel кой модел на Самсунг си взел ?
soon скоро трябва да видиме и този модел в БГ, дано цената да му е добра че се оглеждам за нещо добро за един приятел
SAMSUNG PS-50P96FD http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033012
Hot Rod, добре, или лошо според някой, е че няма и HITАCHI, че работа щеше да стане да слагаш и Майбах между Бентли и Ролса ;-).
[/quote]
Ха, липсата на алтернативи май е алтернатива
А това даже много би опростило нещата... за Майбах-а говоря.
Да, с руския се оправям. Има интересно инфо. МерсиПървоначално публикувано от demiro
До края на Ноември съм си дал "ден за размисъл" а после ще поместя първи впечатления.