Страница 161 от 223 ПърваПърва ... 111151159160161162163171211 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,401 до 2,415 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Цитат Първоначално публикувано от stelkom2004
    Ми това е да обсъждаме дали Ролс или Бентли е по-добро.............
    Сега разбирате колко е труден избора ми

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Hot Rod
    Здравейте, форумът е много интересен и ползен - доказва верността на поне 3 шопски поговорки, от сорта на "Що си е мое си е най- ..." и тнт. от тоя сорт ... но това погледнато от друга страна говори и за липса на изявени лидери /за ТВ-тата става въпрос/. Това пък говори че при избора на Плазма/LCD субективизма е важен.
    Та в тоя дух бих бил благодарен на някое субективно мнение за Плазмите на Pioneer, по конкретно модела е: PDP-428XD и плазмите на Panasonic /в частност TH-42PY700P/.
    Благодаря предварително.
    Малко след като излезна новата серия на Pioneer ходихме в Солун с мой приятел, луд фен на марката, да му изберем плазма. Разгледахме моделите 4280, 508XD и 508D. Общо взето, там в магазините обслужването е на съвсем друго ниво. В един от магазините прекарахме над 1 час в ръчкане на 508XD, като по едно време просто ни оставиха дистанционното без да ни досаждат.
    Определено това е най-доброто, което се предлага на пазара. И то със значителна преднина пред всичко, което съм виждал. И това не е само мое мнение, но и на истинските професионалисти в областа. Досега не съм чел лошо ревю за тези модели.
    В крайна сметка моя човек си поръча 508XD въпреки че искаше да е Full HD, но този модел беше близо 5000 евро. Доста неприятно стана след като пуснаха същите модели у нас с по-ниска цена отколкото в Гърция. Но човека ги чакаше вече 2-3 месеца и изобщо не вярвахме че ще са по-евтини в БГ отколкото там.
    Обещал ми е да напише повече впечатления за този модел и аз ще ги поместя, но в този сайт има доста обстойни ревюта за 3 от моделите.
    http://www.hdtvtest.co.uk/reviews.php
    Фен съм на плазмите на Панасоник, притежавам 42PV70, но опредлено Pioneer са по-добри за момента. 42" Full HD Моделите Панасоник са атрактивни, но резолюцията не е всичко.

4. Тук е от
    Oct 2007

Наистина бих се радвал да чуя мнения на собственици, плюсове/минуси, кое ги дразни, какви са им слабите места. Сериозните производители те насочват към силните си страни, а слабостите се забелязват след седмица-две гледане.
    "Pioneer 508XD" e прекрасен и бих бил щастлив да си го гледам, но това означава основно пренареждане на хола /приятно занимание понякога/ . Спрях се на 42" като оптимум, 50" ми е много за разтоянието от което ще го гледам /малко ми трябваше да се поддам/.
    ‘KURO’ means black in Japanese

Поздрави!

5. Тук е от
    Oct 2007

Фен съм на плазмите на Панасоник, притежавам 42PV70, но опредлено Pioneer са по-добри за момента. 42" Full HD Моделите Панасоник са атрактивни, но резолюцията не е всичко.
    [/quote]

Междо другото за 42PV70 чета само добри отзиви, виждал съм го - хубав телевизор е, не случайно е "EUROPEAN HD-READY PLASMA-TV" за 2007/2008г.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

peacemakera, ами за колегите от Пловдив няма да коментирам, че там работата е мега зле, при сътрудниците. А да не говорим за окабеляването им и т.н. При мен и двата ТВ бяха един до друг доста време, такива отенъци на оранжево не съм виждал въобще в 32AD5E, Филипса е много добро тв, много добър образ, но маже. Просто не се вижда от първият път, но ще гледам да го заснема и да го пусна. Инак всичко друго си му е наред.
    bgm, и не само Х20 ами и XL2E и HD(като за тази серия само с поръчка - може би). Определно аз ще продавам XL2E, и като цена на 3699 без ДДС при мен. 10 битова матрица и сумати нови работи са му сложили, чакам да го изложат за да ида да го видя.
    Hot Rod, добре, или лошо според някой, е че няма и HITАCHI, че работа щеше да стане да слагаш и Майбах между Бентли и Ролса ;-).

7. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от Hot Rod
    Наистина бих се радвал да чуя мнения на собственици, плюсове/минуси, кое ги дразни, какви са им слабите места. Сериозните производители те насочват към силните си страни, а слабостите се забелязват след седмица-две гледане. ......
    Ако четете на Руски,има много инфо за Pioneer по техните форуми.Примерно:
    http://dom.hi-fi.ru/forum/40/51414
    http://dom.hi-fi.ru/forum/40/61311
    Дано съм ви бил полезен!

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2006

И аз се бях насочил към пайнер 508д и даже ходих да го купувам в последния момент малко преди да го опаковам му пуснахме тест и изненада изгорял пиксел.Новата партида идва сега края на месеца.През това време ходих да гледам панасоник 50PY700 но е по зле от пайнера. Преди седмица отивам в магазина по друга работа и виждам докарали самсунг 50" фулHD,поиграх си малко с него и го сложихме един до друг с панасоника на един и същи сигнал и тн.След 10 минути платих самсунга.И накрая каква стана купих телевизор от марка която не уважавам.

10. Тук е от
    Oct 2007

Някой знае ли с каква матрица е Sony KDL 32S3000?

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Bym едно приятелче живее в Дюселдорф и преди 2 седмици писа, че си е купил Шарп LC-46X20E.
    Еми, нямало втори такъв телевизор! Победител по всички показатели (а момчето си е луд маняк в тази област - сменя вече около 10 LCD-та).
    Нищо общо с досега произвежданите подобни.
    Само преповтарям мнението му от имейла. Ще почакаме, ще го видим.

P.S. - М/у другото инфо от централата на Самсунг за бъдещото им производство на OLED TV:

Samsung начнет производство телевизоров на базе технологии OLED!!!!!!!!
    Новая технология под названием OLED, созданная на базе органических светодиодов, имеет большие перспективы для развития.
    Пока OLED активно проникает на рынок мобильных устройств, однако недалек тот день, когда производители начнут использовать
    ее для создания новых моделей телевизоров.
    В роадмэпе компании Samsung на 2010 год уже появились модели 40-дюймовых телевизоров.
    В 2012 году компания начнет производство гибких OLED панелей.

12. Тук е от
    Jun 2007

Можете ли да ми кажете каква е разликата между SONY KDL-32S3010K и SONY KDL-32S3000K.
    Защото съм решил да си купя този модел но в моят град няма 3010 а само 3000, та затова питам дали има смисъл да ходя до друг град за да си го купя от там?

13. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Незнам за тебе но като чета ревютата мисля че PIONEER нямат равен.
    Най-вече се допитвам до този сайт:
    http://reviews.cnet.com/4370-6485_7-...1.html?tag=dir
    Като гледам top 10 на най-добри HDTV няма съмнение кой е лидера на пазара!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    vap_it нямат разлика Сонитата, 3000 е черен със черна стойка, 3010 е много тъмно сив,със сива стойка, но седи подчти като черен така че няма да хванеш голяма разлика
    kabel кой модел на Самсунг си взел ?
    soon скоро трябва да видиме и този модел в БГ, дано цената да му е добра че се оглеждам за нещо добро за един приятел

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2006

17. Тук е от
    Oct 2007

Hot Rod, добре, или лошо според някой, е че няма и HITАCHI, че работа щеше да стане да слагаш и Майбах между Бентли и Ролса ;-).
    [/quote]

Ха, липсата на алтернативи май е алтернатива
    А това даже много би опростило нещата ... за Майбах-а говоря.

18. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от demiro
    Ако четете на Руски,има много инфо за Pioneer по техните форуми.Примерно:
    http://dom.hi-fi.ru/forum/40/51414
    http://dom.hi-fi.ru/forum/40/61311
    Дано съм ви бил полезен!
    Да, с руския се оправям. Има интересно инфо. Мерси
    До края на Ноември съм си дал "ден за размисъл" а после ще поместя първи впечатления.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе