Страница 165 от 223 ПърваПърва ... 115155163164165166167175215 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,461 до 2,475 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Sep 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

аз също моля някои които го притежава да напише впечатления за SHARP LC-37AD5EBK колебая се за него ..благодаря предварително

2.  

3. Тук е от
    Jul 2007

Относно SHARP LC-37AD5EBK:
    Имам го все още от доста скоро за да мога да кажа някакви обективни впечатления , но:

1. Дизайна ми пасва чудесно в хола, определено са се постарали.
    2. Начина на сглобяване на стойката и изобщо самата окомплектовка е на ниво. Всичко е стабилно направено.
    3. Дразни ме, че доста бавно превключва каналите, но доколкото видях LCD-тата са така. Но е бавно!
    4. Има разнообразие от режими за показване на нормална телевизия, "панорамата" изглежда доста добре ако се абстрахира човек от разтягането по краищата.
    5. Пусках DVDта от DVD player-а ми Pioneer 490 през HDMI и качеството на образа е страхотно (за не HD)
    DivX филмите от DVD плейъра също много добре излизат, все още не съм тествал HD изображение.
    6. Учудва ме, че някои кабелни телевизии ги хваща по-зле от стария ми ТВ, нямам предвид разтягането а като шум в сигнала. Мисля си че аналоговия му тунер не е кой-знае какво. Да не говорим, че автоматичното търсене пропусна половината програми! Някои си ги добавях на ръка, добре че има да въведеш точната честота с числата на дистанционното (това е супер функция)
    7. Със Xbox (стария) се държи добре, не знам как е на 8мс, обаче дори в бързите сцени няма проблеми , изглежда че 6те мс си струват.
    8. Не ми харесва че трябва да си играя с яркостта и backlight-a когато гледам на тъмно и на светло. За малък хол образа е ужасно ярък и изморява, просто се чувстваш малко облъчен. Гледам от около 2.7 м

това е засега , за HD-то ще пиша скоро

4. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Имам едно питане (най-вече към LUDIA). Спрял съм се на 40V3000 серията на Sony, обаче гледам че от няколко дни оферта за 40T3500, която е на цена 500 лв. по-ниска. Като гледам по ТТ-данни няма голяма разлика освен контраста (1800/1500). В каталога пише, че Т-серията е реплика на S-серията. Има(ш)те ли преки наблюдения? Доколкото си спомням някъде пишеше, че Т-серията е временна, т.е. промоционална за само за определен срок (до Нова година). Освен това четох, че всички серии KDL-*3500 нагоре започват да ги правят с HD Full панели.

5. Тук е от
    Aug 2007

Здравейте,
    пиша писмо на дядо коледа! кажете кое да му кажа LC-37RD1E или LC-37XD1E
    основно за телевизия по кабел в центъра на Сф. отдавна чета и все не мога да го измисля

6. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Пиши му да ти донесе SHARP LC-37X20E - http://www.sharpbg.com/index.php?productID=245 .

7. Тук е от
    Nov 2006

Здравейте!
    Спрял съм се на един от тези двата телевизора:

Philips 42PFL7662D
    Sony KDL-40D3000

Също ме интересува мнението Ви за този, като доста по-евтин:
    SHARP LC-37AD5EBK

Или друг вариант ако може някой да предложи.

Значи 2500 - 2600 лв. грубо ми е абсолютният лимит. Търся LCD 37"-42". Ще го гледам от около 3 метра разстояние. Игри няма да се играят на него. Филипса ми харесва, защото е FullHD, Sony-то със 100-те си херца. Предполагам, за тия пари и тия размери компромис някакъв ще трябва да се направи. Кое според вас е по-важно - фулхд-то (на това разстояние - около 3 метра) или 100-те херца. За сега ще гледам на него обикновени DVD-та и кабеларката (цифрова, кейбълтел), но планирам и ноутбук за HD филми по-натам.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от jungleboy
    .
    6. Учудва ме, че някои кабелни телевизии ги хваща по-зле от стария ми ТВ, нямам предвид разтягането а като шум в сигнала. Мисля си че аналоговия му тунер не е кой-знае какво. Да не говорим, че автоматичното търсене пропусна половината програми! Някои си ги добавях на ръка, добре че има да въведеш точната честота с числата на дистанционното (това е супер функция)
    Към коя кабелна ТВ си? И ползваш ли цифров приемник към нея?

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от nikolav
    Здравейте!
    Спрял съм се на един от тези двата телевизора:

Philips 42PFL7662D
    Имам Philips 42" и то плазма и разбира се - много съм доволен. С амбилайт. Гледам че този модел няма. А е много добра функция, приятно осветява помещението или стената зад телевизора в цветовете на екрана. В меки цветове, приятна светлина. И така погледа не се изморява, не ти трябва друго осветление в стаята. Така съм свикнал с амбилайта, че ако го изключа - все едно не е същият телевизор и чак не ми се гледа така.
    Така че ти препоръчвам да си избереш модел с амбилайт. И без това е запазена марка на Philips, та ако ще е Philips - да е с амбилайт.

11. Тук е от
    Jul 2007

fatboy на cabletel съм. nikolav погледни поста ми по-горе за sharpa

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Имам Philips 42" и то плазма и разбира се - много съм доволен. С амбилайт. Гледам че този модел няма. А е много добра функция, приятно осветява помещението или стената зад телевизора в цветовете на екрана. В меки цветове, приятна светлина. И така погледа не се изморява, не ти трябва друго осветление в стаята. Така съм свикнал с амбилайта, че ако го изключа - все едно не е същият телевизор и чак не ми се гледа така.
    Така че ти препоръчвам да си избереш модел с амбилайт. И без това е запазена марка на Philips, та ако ще е Philips - да е с амбилайт.
    Една крушка с приглушена бяла светлина зад панела върши същата работа. Не казвам, че Амбилайт е нещо излишно, но моделите им с тази опция все още са доста скъпи. Ако може да си го позволи човека да действа.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Една крушка с приглушена бяла светлина зад панела върши същата работа. Не казвам, че Амбилайт е нещо излишно, но моделите им с тази опция все още са доста скъпи. Ако може да си го позволи човека да действа.
    Ако се окачва на стена - тогава ефекта амбилайт е най-силен и разбира се - никаква крушка не може да се сложи тогава
    После амбилайта е динамична система - променя си яркостта и цветността според това какво има на екрана в даден момент. И не само това, а и според това в коя част на екрана преобладава даден цвят - в нея посока излъчва съответната цветна светлина с аналогичната яркост. На практика се получава продължение на екрана с плавно преливане от светлият екран към по-тъмната стена/завеса зад телевизора. Има доста настройки по амбилайта - как и колко да свети, с каква динамика. А може даже да се ползва като осветление за стаята при изключен ТВ! Тогава се избира в какъв цвят да свети. И може доста добре да осветява между другото.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2006

Гледам, че моделите с амбилайт на Филипс са ми доста над възможностите

16. Bym
    Bym е офлайн

Тук е от
    Sep 2007

Aз бих си купил 32 или 37RD2E , сравнени с др. телевизори като напр. 37XD, 46XL, 46XD, 37/32RA , 37RD SHARP, пуснати на кабелна аналогова - Евроком, те предават сякаш най - добре. Не че ако си купя такъв ТВ ще го измъчвам с гадния аналогов сигнал. А и свързани чрез компонентен се справят по добре от останалите

Иначе за повече пари най - добре би било да се купи 32/37X20

17. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    Nikolai само да не е филипса, и аз забелязах проблема който са описали на hdtvtest.co.uk, тоест автоматичното регулиране на контраста , което НЕ може да се изключи, а това не е приятно!
    За Сонито, D серията на Сони е добра, друго, Самсунга 40N87 модела, също не е лош за цената си, пак е Full HD
    100HZ при LCD не е много добре направено, мисля че го бяхме коментирали по нагоре в темата, просто движенията специално при бързи сцени са Нереални, много забързани на моменти, не са нещо особено, то затова сега ще има и 120 херцови, после и повече! По добре е да минеш на Full HD

18. Тук е от
    Nov 2007

tova si zasluzhava da se vidi..http://www.sharp-world.com/kameyama/index.html...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе