След като избрах "балтона" се оказва, че ми трябва съвет и за "копчето". Имам в предвид стойката за стена. Оказа се ,че имало подвижни и фиксирани. Има ли някакво значение? Имате ли някакъв опит и в тези детайли, защото мисля сам да си я монтирам.
След като избрах "балтона" се оказва, че ми трябва съвет и за "копчето". Имам в предвид стойката за стена. Оказа се ,че имало подвижни и фиксирани. Има ли някакво значение? Имате ли някакъв опит и в тези детайли, защото мисля сам да си я монтирам.
ами какво да ти кажа, в момента гледам тенис по диема и си е много добре,няма е остротата на по малката туба, но е много добре аз самия бях изненадан след като гледа ужаса в магазините, но нищо подобно, аз съм с евроком в софия и даже не мисля за цифрова за сега, даже си купих усилвател за кабелната ама той нищо не подобри та го разкарахПървоначално публикувано от bgm
зависи и от източника ама добри канали като евроспорт са ок , не бих го заменил за туба хич
аз мислех за 37 ама сега съм доволен че нямаше та си взех 42 не ми се наложи и да свиквам на размера, даже и 50 ще ми дойде добре, за ХД не говорим въобще, като пусна от ПЦ и заспива
при разликата в цената а и без нея въобще не се замисляй - 42" 2,80 - 3,00, пак казвам при добър аналогов кабел
blagodarya na vsucki za savetite im. opredeleno shte e sharp.![]()
![]()
здравейте.имам едно питане във връзка с ТВ.значи важно ли е да има DVB цифров тунер.спрял съм се на SHARP LC-32RA1E И той няма такъв.
Здравей ,знаеш ли този Samsung 40M87 дали е по нов модел от 40М86, не го намирам в Техномаркет.Първоначално публикувано от Hot Rod
kakvo shte kazhete za LG RZ-32LC2RR -+-prosto mi napravi vpecatlenie ce dava dosta dobra kartina a i ima hard disk. struva li si...
![]()
Здравейте!
Вече съм горд собственик на SHARP LC-37AD5EBK
Имам няколко въпроса, защото съм лаик в цифровите формати:
1. Знае ли някой функциите DTV дали изобщо могат да се ползват в България? Аз съм на Кейбълтел и се говори , че ще пускат съвсем скоро цифрово предване , даже и HD канали. Дали ще мога да си ползвам функциите на телевизора или ще трябва да вземам от ония грозните декодери дето ги дават от оператора?
2. DTV функциите с DVB-T тунера ли са свързани или са различни неща? Дали ще пускат DVB-T сигнал по кабеларките? Съжалявам ако звучи глупав въпроса
3. Според вас ако пусна филм с HD резолюция от компютъра през VGA входа на телевизора, дали наистина качеството ще е HD и ще има ли разлика например ако ползвам DVI към HDMI преходник? Питам защото нямам DVI изход и не знам дали си струва ъпгрейда ...
благодаря !
1. Ще трябва да си вземеш сет топ от кабелната.
2. Да. DTV е стандарт който се използва за цифрово предаване на данни. Не.
3. Да ще е HD. През VGA ще имаш цифрово-аналогово-цифрово преубразуване и вероятни аналогови смущения по кабела. При HDMI нямаш смущения. Но разлика може и да не хванеш или пък през VGA образа да ти хареса повече, както казваха някои собственици на Тошиба.
Така след доста търсене и четене стигнах до заключението че на пазара няма 26" модел който да има вграден и DVB-T и DVB-C циврови тунери
Единстъвеното което намерих е някакъв модел на LOEWE чиято цена е меко казоно умопомрачителна на 26" телевизор.
Ако някой има идея по въпроса или опит да казва.
Телевизор ми трябва за спалнята, тоест 32" ми е голям.
LE-40M87B e 2007-ма година модел и доколкото знам единствената разликата с 40М86В е само външна, /тоест в дизайна/, макар че са 98% еднакви ...Първоначално публикувано от ste1
![]()
ozonbg, U серията на СОНИ не става за нищо, Самсунга го имам на работа и е по добър от него в пъти. Не че пак го няма блъскането в червенто като на всички самсунги де ама се ядва пред онова л...о U.
amigo75, гадно им е качествето, защото са пуснали ГАДЕН СИГНАЛ. Аналог е сигнала, разделен на многоооо и кабелите им са стари и връзките са много, как при такива условия искаш да имаш някакъв образ. То за плазмите си го знаем че дават по-добър образ като има смущение, но всичко е в определни граници. И на тях да им пуснеш от тоя "хубавият" сигнал и на тях ще се вижда отвратително.
faris555, LC2 модела на LG е толква стар, и грозен, че не е истина. 800:1 контраст на панела, силно червено по образа и кво да ти казвам. Тоя HDD как ще му дръпнеш инфото НИКАК, PIP можеш да го ползваш малко, но като цяло и двете оскъпяват ТВ-а доста.
mazalo, има си 26" модели ама явно не си търсил. Има со 26" Сонита и 26" Шарпове, като Шарпчетата ще бъдат след 1 седмица на промо в МЕТРО с ДВД плеър комплект на много-добра цена. ТЕ и сега са на по-добра от тази на ИСУ. По принцип в момента няма много 26" поради това, че повечето фирми са на 7-мо поколение Матрцици на 26" матрици им идват скъпи да ги правят, така ще е поне до март месец другата година гокато минат повечето на 8-мо поколение.
x ludia, merci za informaziata.- v tezi neshta ne sam spez. i e hubavo da 4uesh i profesionalno mnenie. opredeleno klonya kam sharpovete...mersi na vsicki za otgovorite.![]()
Пускал съм на Sharp 32" SA1 ХД филми през dvi-hdmi и VGA. През дви-а се виждаха по добре ХД филмите докато двд риповете се виждаха по добре през VGA-a. Това мога да кажа.Първоначално публикувано от jungleboy
Dоволен ли си от Шарп-а?Първоначално публикувано от jungleboy
Нaпиши някакви впечатления за него?
Дай малко по-подробно сравнение м/у това Сони и Самсунга защото и двата ми отговарят на бюджета за 37'.Картината ли по-лоша на сонито?Първоначално публикувано от LUDIA