Страница 164 от 223 ПърваПърва ... 114154162163164165166174214 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,446 до 2,460 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

След като избрах "балтона" се оказва, че ми трябва съвет и за "копчето". Имам в предвид стойката за стена. Оказа се ,че имало подвижни и фиксирани. Има ли някакво значение? Имате ли някакъв опит и в тези детайли, защото мисля сам да си я монтирам.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2004

Цитат Първоначално публикувано от bgm
    42" не ти ли идва голяма от 3м. На SD като съм гледал по магазините
    ми се струва доста голяма.
    ами какво да ти кажа, в момента гледам тенис по диема и си е много добре,няма е остротата на по малката туба, но е много добре аз самия бях изненадан след като гледа ужаса в магазините, но нищо подобно, аз съм с евроком в софия и даже не мисля за цифрова за сега, даже си купих усилвател за кабелната ама той нищо не подобри та го разкарах
    зависи и от източника ама добри канали като евроспорт са ок , не бих го заменил за туба хич
    аз мислех за 37 ама сега съм доволен че нямаше та си взех 42 не ми се наложи и да свиквам на размера, даже и 50 ще ми дойде добре, за ХД не говорим въобще, като пусна от ПЦ и заспива
    при разликата в цената а и без нея въобще не се замисляй - 42" 2,80 - 3,00, пак казвам при добър аналогов кабел

4. Тук е от
    Nov 2007

blagodarya na vsucki za savetite im. opredeleno shte e sharp.

5. Тук е от
    Nov 2007

здравейте.имам едно питане във връзка с ТВ.значи важно ли е да има DVB цифров тунер.спрял съм се на SHARP LC-32RA1E И той няма такъв.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от Hot Rod
    Привет, първо от Самсунг да почнем: Серията "Bordeux+" или "В" е с резолюция 1366/768 и контраст 8000:1. Серията "Tulip Side" или "N" е с резолюция 1920/1080 и контраст 10 000:1 (динамичен разбира се), лошото или пък не, е че са само 40" и 46" Тв-тата . Серията "Tulip M86" или "М" е с резолюция 1920/1080 и контраст 15 000:1. "М" и "N" са с 3бр. HDMI входове, докато "В" е с 2бр. HDMI. 37" от М-серията е към 2500~2600лв в Техномаркет/полис непомня точно къде го гледах, но можеш да си провериш.
    Здравей ,знаеш ли този Samsung 40M87 дали е по нов модел от 40М86, не го намирам в Техномаркет.

7. Тук е от
    Nov 2007

kakvo shte kazhete za LG RZ-32LC2RR -+-prosto mi napravi vpecatlenie ce dava dosta dobra kartina a i ima hard disk. struva li si...

8.  

9. Тук е от
    Jul 2007

Здравейте!
    Вече съм горд собственик на SHARP LC-37AD5EBK
    Имам няколко въпроса, защото съм лаик в цифровите формати:

1. Знае ли някой функциите DTV дали изобщо могат да се ползват в България? Аз съм на Кейбълтел и се говори , че ще пускат съвсем скоро цифрово предване , даже и HD канали. Дали ще мога да си ползвам функциите на телевизора или ще трябва да вземам от ония грозните декодери дето ги дават от оператора?

2. DTV функциите с DVB-T тунера ли са свързани или са различни неща? Дали ще пускат DVB-T сигнал по кабеларките? Съжалявам ако звучи глупав въпроса

3. Според вас ако пусна филм с HD резолюция от компютъра през VGA входа на телевизора, дали наистина качеството ще е HD и ще има ли разлика например ако ползвам DVI към HDMI преходник? Питам защото нямам DVI изход и не знам дали си струва ъпгрейда ...

благодаря !

10. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

1. Ще трябва да си вземеш сет топ от кабелната.
    2. Да. DTV е стандарт който се използва за цифрово предаване на данни. Не.
    3. Да ще е HD. През VGA ще имаш цифрово-аналогово-цифрово преубразуване и вероятни аналогови смущения по кабела. При HDMI нямаш смущения. Но разлика може и да не хванеш или пък през VGA образа да ти хареса повече, както казваха някои собственици на Тошиба.

11. Тук е от
    Nov 2007

Така след доста търсене и четене стигнах до заключението че на пазара няма 26" модел който да има вграден и DVB-T и DVB-C циврови тунери
    Единстъвеното което намерих е някакъв модел на LOEWE чиято цена е меко казоно умопомрачителна на 26" телевизор.

Ако някой има идея по въпроса или опит да казва.
    Телевизор ми трябва за спалнята, тоест 32" ми е голям.

12. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    Здравей ,знаеш ли този Samsung 40M87 дали е по нов модел от 40М86, не го намирам в Техномаркет.
    LE-40M87B e 2007-ма година модел и доколкото знам единствената разликата с 40М86В е само външна, /тоест в дизайна/, макар че са 98% еднакви ...

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

ozonbg, U серията на СОНИ не става за нищо, Самсунга го имам на работа и е по добър от него в пъти. Не че пак го няма блъскането в червенто като на всички самсунги де ама се ядва пред онова л...о U.
    amigo75, гадно им е качествето, защото са пуснали ГАДЕН СИГНАЛ. Аналог е сигнала, разделен на многоооо и кабелите им са стари и връзките са много, как при такива условия искаш да имаш някакъв образ. То за плазмите си го знаем че дават по-добър образ като има смущение, но всичко е в определни граници. И на тях да им пуснеш от тоя "хубавият" сигнал и на тях ще се вижда отвратително.
    faris555, LC2 модела на LG е толква стар, и грозен, че не е истина. 800:1 контраст на панела, силно червено по образа и кво да ти казвам. Тоя HDD как ще му дръпнеш инфото НИКАК, PIP можеш да го ползваш малко, но като цяло и двете оскъпяват ТВ-а доста.
    mazalo, има си 26" модели ама явно не си търсил. Има со 26" Сонита и 26" Шарпове, като Шарпчетата ще бъдат след 1 седмица на промо в МЕТРО с ДВД плеър комплект на много-добра цена. ТЕ и сега са на по-добра от тази на ИСУ. По принцип в момента няма много 26" поради това, че повечето фирми са на 7-мо поколение Матрцици на 26" матрици им идват скъпи да ги правят, така ще е поне до март месец другата година гокато минат повечето на 8-мо поколение.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2007

x ludia, merci za informaziata.- v tezi neshta ne sam spez. i e hubavo da 4uesh i profesionalno mnenie. opredeleno klonya kam sharpovete...mersi na vsicki za otgovorite.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от jungleboy
    Здравейте!

3. Според вас ако пусна филм с HD резолюция от компютъра през VGA входа на телевизора, дали наистина качеството ще е HD и ще има ли разлика например ако ползвам DVI към HDMI преходник? Питам защото нямам DVI изход и не знам дали си струва ъпгрейда ...

благодаря !
    Пускал съм на Sharp 32" SA1 ХД филми през dvi-hdmi и VGA. През дви-а се виждаха по добре ХД филмите докато двд риповете се виждаха по добре през VGA-a. Това мога да кажа.

17. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от jungleboy
    Здравейте!
    Вече съм горд собственик на SHARP LC-37AD5EBK
    Имам няколко въпроса, защото съм лаик в цифровите формати:
    Dоволен ли си от Шарп-а?
    Нaпиши някакви впечатления за него?

18. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от LUDIA
    ozonbg, U серията на СОНИ не става за нищо, Самсунга го имам на работа и е по добър от него в пъти. Не че пак го няма блъскането в червенто като на всички самсунги де ама се ядва пред онова л...о U.
    Дай малко по-подробно сравнение м/у това Сони и Самсунга защото и двата ми отговарят на бюджета за 37'.Картината ли по-лоша на сонито?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе