Страница 215 от 223 ПърваПърва ... 165205213214215216217 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,211 до 3,225 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Цитат Първоначално публикувано от deader
    аз съм с 32X20E тряя и аз да я имам тази опция, как се включва
    Ако това ти е така би трябвало да ти се появи опцията. А и аз ползвам за връзка dvi->hdmi.

Гледах от Матрицата сцената в която Нео избягваше куршумите на покрива на една сграда на 24 Hz и на 50 Hz. Разлика не забелязах. Качеството на филма е 1080р. Сега ще поровя из нета за тази опция, че ми стана интересно.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

На мен са ми я показвали на ЛСД, поддържащо тази функция със сигнал, идващ от блурей плеър с такава настройка и МАЙ има разлика, но нямах много време да сравнявам. Затова ми е интересно какъв е резултата защото много се тръби по тоя повод.

4. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Трябва да е по-добре, т.е. да не се вижда ефекта от 3:2 pulldown или забързването при по-бързите сцени.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2007

Кроме того, фильмы дёргаются очень мало из-за поддержки 24p и опции "Фильм", которая эквивалентна режиму 100 Гц. Текстуры выглядят вполне достойно, на заднем фоне нет зернистости, которая присутствует на других моделях.
    Това видях в ревюто което някой беше дал на предната страница. Еми гледах сега една сцена от Underworld дето се бият. 24 hz/standart, 24hz/movie, 50hz/movie - разлика не забелязах. Филма пак беше 1080р. Не знам нека някой друг с X20 да пробва може и аз да не виждам правилно

6. Тук е от
    Oct 2007

Купих си това LCD -> PANASONIC TX-32LE7P, обаче не успях да го свържа с PCто чрез S video. Не знам къде е проблемът, има ли нещо по цпециално, ако някой знае?

7. Тук е от
    May 2007

Вчера си купих LCD Sharp 37ra1e.Супер лесно си го вързах към pc то и останах доста доволен от картината на филмите.Предимно затова съм си го взел.Но радостта ми трая по малко и от ден.Тази сутрин си пуснах един филми и изведнаж тв се изключи само.Пуснах го отново но след 20 сек пак се изключи.И на третия път вече изобщо не тръгна.Когато се мъча да го пустна от дистанционото само присветна зелената лампичка чува се едно цък без да показва картина и след 3 сек отново светва червената.Занесох го в магазина и ми казаха че и с друг телевизор се случило същото докато е работил на лаптоп.Казаха ми че уж нещо се заключил и само техника знаел как да го подкара.Интересуваме някои друг чувал ли е за тоя проблем или продавача си измисля .

8.  

9. Тук е от
    Dec 2004

40-42"... Бюджета е ограничен около 2000лв., макс.-2500лв. Източника ще е ДВД с HDMI, ...
    В бъдеще предвиждам и цифрова ТВ. ... Оглеждах SONY KDL-40U2520K, 40U2530, 40S2510. U - май са най-ниския клас? Можете ли да ме насочите в избора на конкретен модел?
    ...След като не препоръчвате U и S на Sony, а тук силно препоръчвате Sharp, коя серия(модел) на Сони и Шарп да гледам? По-назад препоръчвате xxAD5EBK?...
    Сега ходих да го видя, с идеята и да го взема, Sharp 42AD5EBK. Та влизам в "Узунов", като още вчера съм ги питал да ли го имат наличен, и ми се лепна един миришещ "консултант", и ми казва че го нямат. Обясних му и той отиде да пита. Установисе, че го имат, но е изложен 37". И се започна. Тече картина от местната смотана кабеларка. След като не можа да предложи никакъв друг източник, извадих "HDTV HQV Benchmark". Пуснахме Елита някак си, но няма дистанционно за ТВ. След време извади някакво от друг модел и се започна едно ръчкане за да превключи на 16:9. Накрая ми писна и го превключих аз. Картината беше ужасна. Елита беше вързан през композитен изход. Заподозрях кабела. Отидохме на Х20 и DVD Philips за да разбера ТВ-то ли е причината. Там нещата изглеждаха една идея по добре. Връщам се на AD5 и искам да пусне друг мой диск. И до там. Нямат дистанционно за Елита. Нямам думи за тези УЗУНОВИ !!! Имах голямото желание да взема ТВ-то, но те не си помръднаха пръста и се отказах.

Някой ще даде ли отзиви за 42AD5EBK?

След това в Т-т ми хареса Тошива 42С3000. Беше пусната на генератор. Картината ми хареса, но не можеха да го пуснат на ДВД. И пак ме отказаха.

Явно само по препоръки ще се купува ТВ. Ще очаквам отзиви

10. Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от peacemakera
    Вчера си купих LCD Sharp 37ra1e.Супер лесно си го вързах към pc то и останах доста доволен от картината на филмите.Предимно затова съм си го взел.Но радостта ми трая по малко и от ден.Тази сутрин си пуснах един филми и изведнаж тв се изключи само.Пуснах го отново но след 20 сек пак се изключи.И на третия път вече изобщо не тръгна.Когато се мъча да го пустна от дистанционото само присветна зелената лампичка чува се едно цък без да показва картина и след 3 сек отново светва червената.Занесох го в магазина и ми казаха че и с друг телевизор се случило същото докато е работил на лаптоп.Казаха ми че уж нещо се заключил и само техника знаел как да го подкара.Интересуваме някои друг чувал ли е за тоя проблем или продавача си измисля .
    Аз съм със същия само, че 32 инча и аз един път го върнах(все пак е Шарп), а за всички други, които посещават този форум мога да кажа само едно, всички лцд телевизори при ХДТВ няма почти никаква разлика в картината, така че ако имате малко повечко парички избирайте по-скъпите марки (респективно те са по-качествени). На всички пожелавам весели празници, успешни покупки и все пак това са само телевизори.

11. Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от mn_k

След това в Т-т ми хареса Тошива 42С3000. Беше пусната на генератор. Картината ми хареса, но не можеха да го пуснат на ДВД. И пак ме отказаха.

Разгледай това: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09034594
    и тук също: http://www.toshiba.de/consumer/conte...7_id3_165.aspx ,
    а тук има ревю: http://www.hdtvtest.co.uk/Toshiba-42X3030D/
    бъди по настоятелен и ще ти го вържат на каквото поискаш. Ако днес не стане иди утре пак и говори с друг консултант. Ако пак не стане извикай управителя и питай и него Трябва да си нахален. Поне аз много трудно давам пари за нещо преди да съм се убедил че наистина си струва. Успех

12. Тук е от
    Dec 2007

хора, като пусна от pc 1080p сигнал картината на тв-то ми играе, за части от секундата се появяват хоризонтални черти все едно картината се дели на две половини, ползвам Gf 8400 GS 128\64, кабел 3м HDMI и DVI конектор, от какво се получава трептене

shpeksi, каква видео карта ползваш?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от deader
    хора, като пусна от pc 1080p сигнал картината на тв-то ми играе, за части от секундата се появяват хоризонтални черти все едно картината се дели на две половини, ползвам Gf 8400 GS 128\64, кабел 3м HDMI и DVI конектор, от какво се получава трептене

shpeksi, каква видео карта ползваш?
    Nvidia 8800GT.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2007

След доста четене бях решил да си купя PHILIPS 32PFL7332 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026758, но започнах да се колебая дали не е стар модел с бавна матрица и т.н. Моля дайте съвет за LCD до 1800 лв. марката е без значение.

16. Тук е от
    Dec 2004

Ще се пробвам тези дни пак.

Цитат Първоначално публикувано от valeks
    Моля дайте съвет за LSD до 1800 лв.
    LSD?! Това май ще е голяма доза ? LCD

Весели празници на всички!

17. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от mn_k
    Сега ходих да го видя, с идеята и да го взема, Sharp 42AD5EBK. Та влизам в "Узунов", като още вчера съм ги питал да ли го имат наличен, и ми се лепна един миришещ "консултант", и ми казва че го нямат. Обясних му и той отиде да пита. Установисе, че го имат, но е изложен 37". И се започна. Тече картина от местната смотана кабеларка. След като не можа да предложи никакъв друг източник, извадих "HDTV HQV Benchmark". Пуснахме Елита някак си, но няма дистанционно за ТВ. След време извади някакво от друг модел и се започна едно ръчкане за да превключи на 16:9. Накрая ми писна и го превключих аз. Картината беше ужасна. Елита беше вързан през композитен изход. Заподозрях кабела. Отидохме на Х20 и DVD Philips за да разбера ТВ-то ли е причината. Там нещата изглеждаха една идея по добре. Връщам се на AD5 и искам да пусне друг мой диск. И до там. Нямат дистанционно за Елита. Нямам думи за тези УЗУНОВИ !!! Имах голямото желание да взема ТВ-то, но те не си помръднаха пръста и се отказах.

Някой ще даде ли отзиви за 42AD5EBK?

за магазина в Пловдив ли става дума?

18. Тук е от
    Apr 2007

Е грешка

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе