Извинявам се ако темата не е за тук, но все пак е свързана с LCD телевизорите. От къде в София може да се намери читав HDMI-DVI кабел на добра цена. Мерси предварително.
Извинявам се ако темата не е за тук, но все пак е свързана с LCD телевизорите. От къде в София може да се намери читав HDMI-DVI кабел на добра цена. Мерси предварително.
Sharp LC-37XD1E e моят избор и изобщо не съжалявам . Ако смъкнат още цената ще е добре , но сигурно едва след Нова Година
Днес си купих 32" LCD(Samsung LE32N73BD), знам че тук не е много харесвана марка но толкова ми бяха възможностите
Може ли някой да ми каже какъв кабел да си взема за най-добра и качествена връзка между телевизора и компютъра ми, който има 2xDVI, S-Video изходи...И откъде мога да си закупя такъв кабел?
Как няма да се възхищават в магазина хората и продавчите, като всичко друго има ужасен сигнал. И тази цена "само" за 40" ХАХАХАХАХХАХАХА тея от сони хептен са полудели. При положение, че XL1 и XL2 са на цена 4599 в ИСУ и то за 46" модели къде отиват. Но може и да са си оправили бъкиите. Но докато не се сложат 2-та ТВ един до друг няма как да се каже кой е по-добър. Инак отново СОни ми паднаха още в очите, онзи ден получих 26P модела им, ами какво да кажа, май е правен с TN + film матрица ХАХАХАХАХХАА. Такова ебаване с клиентите досега не бях виждал. Както всички знаем при тези матрици като се провени вертикалният ъгъл на виждане става мега зле и все едно гледам от първите LCD монитори. Та въпросният модел при мен е сложен малко по-нависоко от очите и така тъмнее и гъби контраст, че не се трае. То дори U2000 няма такива проблеми, показва еднако и срещу очите и отдолу погледнат. Кво да кажа, ПЕДЕРАСКА ИСТОРИЯ.
kotaraci, забрави за промо на тея двата модела, и двата са за изчистване от магазните, от SA1Е знам, че има по 1 бройка във всеки магазин, т.е. мострите, ако са останали досега де. Същата работа е с Ханнсприто, само дето от него има и по-някоя друга бройка. Опредлено от двата Шарпа е по-добрият избор.
hiryrga, от многото изброени модели, ще ти кажа кое не става: LG-то е толкова старо като модел, че имам 1-2 бройки при мен ама никой не го поглежда. Освен това е малък контраст 600:1 и като цветове блъска в червеното. Какво да ти кажа, само и само да го продадът са го наблъскали със сумати и възможности и с ниска цена да се лъжат хората.
vessonik, изчакай Х20 да се види на ква цена ще дойде. И ако те удволедотворява - взимай.
valyo, при мен си е на 1798 лв. и очаквам да го намалят още малко. Инак в ИСУ-то на 1750 беше на промоция.
vap_it, DVI към HDMI.
LUDIA,
Има ли вече Sharp XL2 в България?
Някой има ли идея от къде мога да намеря настроиките за
SONY 46 X 3500
САМОСТОЯТЕЛНО ЩЕ МИ Е ТРУДНО
Лудия, от скоро имам САМСУНГ- LE40R7, интересува ме как работи PIP- функцията???........Като работи с компа едновреминно следя и ТВ, обясни ми как става ТВ и ТВ.
благодарности предварително.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/...3500-settings/Първоначално публикувано от sesese
или в avforums
Здравейте
U211 няма как да стане тв тв на твоя телевизор, просто нямаш два тунера за тази работа, следователно може да гледаш телевизия и комп/двд с HDMI , това е !
vap_it телевизора си е чудесен, за кабел, виж по компютърните фирми, мост и тн, имаш два варианта за връзване, D-Sub - D-sub 15 pin, аналогов, или DVI-HDMI кабел, като второто е малко по добро особено при по големи дължини на кабела и тн.
![]()
Здравейте,
мисля по Коледа да си напрвя подарък - PANASONIC-TH-42PY70.
Моля за мнение относно този модел.
Благодаря Ви предварително.
LUDIA ,благодаря за инфото , но не ми помагаш, просто ми отговори ако ти имаше 1500 лева кой от тези модели би си купил ??
1. PHILIPS 32PFL5522
2.SAMSUNG LE-32S81
3. SAMSUNG LE-32R81BX
4. SHARP LC-32AD5EBK ,
защото може би 32х20Е няма да ми е по джоба, а и не знам дали Узунови ще ми го доставят
n8852, или тази седмциа или другата, май ги чакат от ИСУ.
hiryrga, аз Самсун от БГ никога няма да си взема. Или Шарпа или Филипса!!!
Аз май последно се спрях на някои от следните модели:
Най-вероятен: Philips 42PFL7662D/12 за около 2600 лв.
Или един от тези двата, които са към 3000 лв. и са ми над лимита, но според вас ако си струва може и да се напъна.:
Sony KDL-40T3500 - тук специално ме кефи DVB-C тунера, но само заради него не бих дал 400 лв. отгоре.
SHARP LC-42XD1E.
Едно от основните ми питания за тия е някой има ли впечатление как се държат с телевизия със стандартна резолюция. Цифрова.
Благодаря за съветаПървоначално публикувано от miro_vampiro
Значи купих си кабел DVI-HDMI и направих връзката между PC-TV, но имам един проблем-незнам защо но картината на телевизора не се показва цялата а е изрязана малко от всички страни(явно се дължи на някаква синхронизация), сменях разделителната и пак не се оправя проблема! Какво да направя?
LUDIA,Първоначално публикувано от LUDIA
имам малък проблем след като свързах PC-TV картината на телевизора от всички страни е скрита и не се вижда целия екран. Смених и разделителната но нямаше ефект! На какво може да се дължи това?
Mod. еdit: LUDIA. Ще те помоля да не пускаш две еднакви мнения за един и същи въпрос, то затова си имаш бутона редактиране.