Страница 120 от 223 ПърваПърва ... 70110118119120121122130170 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,786 до 1,800 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2001

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Цитат Първоначално публикувано от TescoM
    След като си поиграх имам питане за Sharp 32RD2Е и връзка с PC.

Видео: Връзвам го с DVI към D-sub преходник от видеото и оригиналния от мотитора D-sub-D-sub кабел.
    Аудио: 3.5mm стерео жак от SB-то.

Проблемите:
    1. По-силно бучене от колоните на TV-то.
    2. Трептяща картина, особено видима при гледане под ъгъл на черен фон.

TV-то го пускам 1360x768, както и 1280x768 без проблеми. Трептенето на буквите оправих с повишаване на phase clock-а от TV настройките.
    Остана загадка защо ми трепери екрана? Какво го смущава? PowerStrip ще помогне ли? Как е по-добре да го свържа с PC-то?
    DVI-HDMI или HDTV-out от видеото през 3 чинча и D-sub входа на TV-то? А звукът? Какви кабели да купя за 10m разстояние?

10x
    Изненадан съм че срещаш проблеми с настройките. Знаеш ли понякога импулсното захранване на компютъра се сбива с паразитните токове влизащи в телевизора през кабелната телевизия или ако имаш пусната камера. Изключи кабелната и виж дали пак ще трепти

А аз съм харесал този телевизор и му чакам 37 инчовия тв
    PANASONIC TX-32LE7P

2.  

3. Тук е от
    Jul 2007

n8852,
    намерих настойката в тунера, не беше в меню а има бутон на дистанционното "video" и там избирш м/у "RGB и CVBS", ама си беше на "CVBS". Пробвах и на RGB ама още по зле.Ако имаш някави други съвети ги давай да пробвам.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от noises
    Изненадан съм че срещаш проблеми с настройките. Знаеш ли понякога импулсното захранване на компютъра се сбива с паразитните токове влизащи в телевизора през кабелната телевизия или ако имаш пусната камера. Изключи кабелната и виж дали пак ще трепти

А аз съм харесал този телевизор и му чакам 37 инчовия тв
    PANASONIC TX-32LE7P
    Кога ще излезе този 37 инчов модел на Panasonic .

5. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Това би трябвало да е KDL-32V3000 (За Европа) http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...52921665116638 Добри характеристики особено 120hz . Ето и Full HD 100HZ 10Bit от Сони (Също има вграден High Definition TV тунер (H.264) и контраст 18 000:1) http://www.sony.bg/view/ShowProduct....ory=TVP+LCD+TV смятам че това е ТВ-то. Това пък ще е най-доброто което ще се предлага в БГ http://www.sony.bg/view/ShowProduct....ory=TVP+LCD+TV поне за сега.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от mano_chao
    като стана дума за Toshiba, къде в България се продават телевизори Toshiba ? Има няколко модела в Техномаркет, но доста бедничко представяне ...
    И мен ме интересува къде се предлагат повече модели, защото от ТМ си купих 32" Тошиба и сега търся 42", обаче повече от 37" няма.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

TODD, не се обиждай, но СОНИ могат само да си мечтаят за динамичен контратс от 18 000:1. По голямо изхвърляне не бях чел скоро хахахахаха. Много пъти съм обеснявал, че динамичният контаст е 5:1 на този на панела и щом имат панелен контратс 2000:1 не може да имат динамичен 18 000:1, а е 10 000:1. Така много моля, моите уважения за скъпите им модели, но не толерирам лъжите особенно рекламните. В момента единственитя панел с 15 000:1 динамичел или 3000:1 панелен контраст е HD1 серията на Шарп.
    4a4i, D серията има 3 тунера: аналогов, цифров кабелен и ефирен. Това че не го пише не означава, че го няма.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от LUDIA
    4a4i, D серията има 3 тунера: аналогов, цифров кабелен и ефирен. Това че не го пише не означава, че го няма.
    Това ме интересуваше. Мерси @LUDIA

10. Тук е от
    Jun 2007

Днес се сдобих с чисто нов Панасоник 32LX 700,с 5 % остъпка от техномаркет. На аналогова кабелна съм още,а картината е перфектна.Но цифровия пакет има повече програми,ще видя тия дни да мина на цифрова...Благодаря ви за споделените съвети,наистина вече не бих си и помислил за стария телевизор, това LCD е голяма работа.Има всякакви входове бол,предстои и с компютъра да го пробвам как е. От ДВД - то картината е също отлична.Вече се преборих с настройките,лесно се работи и с дистанционното - не намирам,че би затруднило някого,като си прочете книжката...има описание на български,има и меню на български.Правен е в Чехия и е на 2299 лв в Техномаркет.Бях доста наплашен за това,че ще маже при лош сигнал,то си беше и така в магазините...но в къщи настроените към 40 програми,в това число и българските,се виждат много добре.От 3-3.5 метра е чудесна картината,казвам го на всички,които като мен се чудят какво да правят,защото се пише какво ли не...истината е,че тв-то се държи отлично и няма място за съмнения...струва си да се вземе.Като вкусил от удоволствието да гледаш на LCD,няма вече връщане,несравнимо е просто качеството на картината му с това на стария ми кинескопен Панасоник 21 инча.Вижда се добре от всякакъв ъгъл,яркосттта и контраста са си същите като когато го гледаш,застанал пред него фронтално.Сега съм свързал ДВД-то към телевизора през компонентния,много е добра картината .Та това е засега.

11. Тук е от
    Apr 2007

Честито за придобивката.

не дразни ли гланцираното черно покритие на рамката на този телевизор? Напоследък много модели ги правят такива, аз като гледам по магазините изложени ми се струва, че ще има много отблясъци.

12. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от mano_chao
    Честито за придобивката.

не дразни ли гланцираното черно покритие на рамката на този телевизор? Напоследък много модели ги правят такива, аз като гледам по магазините изложени ми се струва, че ще има много отблясъци.

Не бих казал,че дразни.просто при силно осветяване може да е така,но моят е в хол,който не е с директна слънчева светлина.Не,определено не дразни,никой от домашните няма забележки...

13. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от LUDIA
    Много пъти съм обеснявал, че динамичният контаст е 5:1 на този на панела и щом имат панелен контратс 2000:1 не може да имат динамичен 18 000:1, а е 10 000:1.
    На сайта пише 2200:1 което ще рече че динамичния контраст е 11 000:1 по твоята формула не знам каде видя да пише 2000:1. Не се обиждам се пак марката Сони не я притежавам аз.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Това, че реалния контраст е 5 пъти по-нисък не винаги е вярно.
    Най-често е от 6 до 10 пъти по-нисък от посочения. Реален контраст от 2000:1 за ЛСД е нещо феноменално и очаквам скоро да го видя някъде наживо.

16. Тук е от
    Jun 2007

Моля ви,ако знае някой,дайте ми линк към сайт на панасоник,откъдето да може да се изтегли описание - мануал за ДВД рекордер DMR EH55 EP-S ако може на български,ако не поне на английски език.Към него дават описание на полски език в магазина и очакват гадовете да сме и полиглоти,свидят им се 2-3 лева за една книжка на български,бе....Моля за извинение ако не е точно по темата въпросът ми,не е нарочно,много разчитам на вас като по-ровещи из интернет и по-знаещи да сте ми от полза...Благодаря предварително и още веднъж ме извинете...а иначе за Панасоника ще пиша още след някой ден,или ако имате въпроси.

17. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

klapan,
    Искай си упътване на български! Ако си го взел от Техномаркет, със сигурност го имат.
    Иначе на английски - www.panasonic.co.uk - technical support - manuals.
    Очаквам да напишеш мнението си, че и на мен ми предстои купуване на DVD Recorder и се колебая между него и Sony RDR-HX750.

18. Тук е от
    Jun 2007

Благодаря на Lazarus 18 за пратения линк,но като го отворя,изписва това - Timeout accessing resource.Не виждам нищо....но благодаря за отзивчивостта,ако има нещо друго за четене,дай и него.А относно ДВД -то - просто нямам думи.Отначало го свързах с телевизора по компонентния,ама нещо ме глождеше отвътре да пробвам и със Скарт-а - в магазина консултантът се кълнеше колко е добре по компонента,че друго просто не ставало,и т.н.А и не бях почнал настройките на ДВД-то още,само настроих каналите на ТВ-то да мога да гледам.И понеже тв-ра е Viera link,а ДВД-то е съвместимо,веднага след свързването то ме попита на екрана искам ли автонастройка и - след потвърждение изсмука от телевизора настройката на всички канали и си ги запамети само,без моя намеса.Та сега съм с връзка между тв-то и ДВД-то само с едно кабелче Скарт 21 изводно,а картината спи....Пуснах му и диск с филм,чете и ави-та, и сиди-та с музика - мр3-ки,просто е добро,за съвет ако ме питаш, Gena_bs,не се колебай....има си всичко,ще си прехвърля и старите записи от видеокасетите,а вече друг тв няма да погледна,ей, то било хубаво да гледаш на голям екран,бе...Друго - да,в Техномаркет имат някакви преведени листовки,ама не е това,което трябва - описанието на английски е над 80 страници в интернет което намерих в един сайт,а преводът на български от тези мърди в техномаркета е с общи неща,съвсем недостатъчни и е непълен този превод....но аз с английския ще се оправя,напредвам по малко днес.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе