Lupus, повечето твърдения бяха за бетонирано не променяне в дългосрочен план поне до края на 2008, а то какво се оказа: върхов модел 40' в САЩ вече 810$ - до като в Европа 1780$?! Какво идва да рече това?![]()
Lupus, повечето твърдения бяха за бетонирано не променяне в дългосрочен план поне до края на 2008, а то какво се оказа: върхов модел 40' в САЩ вече 810$ - до като в Европа 1780$?! Какво идва да рече това?![]()
Както някой вече предложи да се направи някаква класация , смятам да дам начало /използвайки данни от http://www.billiger.de/show/kategori...LCD-TV/Lcd-tvs /
Top-Produkte in LCD-TV:
Samsung LE-32S71B
Samsung LE-32R71B
Toshiba 37WL66Z
Samsung LE-40S71B
Sony KDL-32U2000E
BenQ DV3750
Samsung LE-37R72B
Samsung LE-32R71W
Philips 37PF5321
Samsung LE-27S71B
Очаквам мнения за така формулираната челна 10-ка на ТОП LCD-та - съотношение цена/качество
Дай цитати кой е твърдял такова нещо? Аз поне нямам спомени, но може и да греша.... Припомни историята на спора, щом го подхващаш пак.Първоначално публикувано от soon
Може и да греша, но мисля, че още пише, включително и в тази тема.Първоначално публикувано от soon
Дълга и широка е! Следя тази тема изкъсо от 2-3 години. Имаше поне над 60 пъти коментари по въпроса и сега като сложиш черта това остава като тенденция. При поява на нова ще я споделя и коментирам с вас! Иначе успех на нетърпеливите!![]()
Който ще купува 32инча да изчака малко след 2седмици ще излезе новия модел PHILIPS 32PF7332,който е с пиксел +2 и има DNM,а цената ще е около 2000лв(+-100лв.).
Че то като е котка - РОШАВА да е!
http://www.consumer.philips.com/cons...specifications
Здравейте,
бързо се нуждая от отговор за най-добрия цена/качество 23" LCD ( може и 26") , но предпочитам 23" тъй като бюджета е около и малко над 1000 лв.
Здравейте,
Ориентирах се към този модел TOSHIBA 37WL66Z изглежда ми добре като характеристики за цената си, обаче искам да питам Toshiba как давава контраста си, денамичен или реален, защото навсякъде го намирам като 1000:1 но незнам дали е реален. Ако някой знае да каже.
Нека и ако някой има такъв или има наблюдения да си каже мнението за него и ако може да го сравним с Philips 37PF332.
Благодаря предварително!
Точно те дават истинския реален коефициент на контраст. Модела е убиец! Марката която не се хвали а действа!!!
Дайте мнение за LG RZ-26LC2R
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09025122
Здравейте всички.
Имам един въпрос към знаещите.
Реших да си купя ТФТ телевизор. Заделих 2000лв и почна голямото гледане. Спрях се на два, които ми харесаха най-много. Интресува ме кой от тях бихте ми препоръчали и защо. Единият е LG RZ-37LE2R, а другият Daewoo DLP-37D1. И двата са на абсолютно еднаква цена и с еднакъв размер - 37"
Видях ги как работят и двата и на пръч поглед качеството е сходно. Какво ще ме посъветвате ?!?
Предварително ви благодаря за отговорите !
Здравейте
ivasim определено LG то, Daewoo то е с много лоши цветове, не може да ги раздели цветовете и не си заслужава парите
![]()
miro_vampiro а какво ще кажеш за Daewoo DLP-2612 ? В техномаркет в Mall of Sofia ми го нахвалиха яко!