Здравейте
veno ами нищо особено не е, все пак е на добра цена и работи прилично, но важното е не какво ти казват а какво ти виждаш, ако ти харесва как работи, взимай го, ако не, ами ориентирай се към нещо друго
![]()
Здравейте
veno ами нищо особено не е, все пак е на добра цена и работи прилично, но важното е не какво ти казват а какво ти виждаш, ако ти харесва как работи, взимай го, ако не, ами ориентирай се към нещо друго
![]()
Добре, а във 23-26" сегмент кой модел/марка би ми препоръчал ?Първоначално публикувано от miro_vampiro
Благодаря! А някой знае ли времето за реакция на матриците на тези телевизори (LG RZ-37LE2R и Daewoo DLP-37D1). Търсих го, но май никъде не го пише ?!?Първоначално публикувано от miro_vampiro
А добре ако трябва да сравним това LG RZ-37LE2R и TOSHIBA 37WL66Z, кой е по-добър, като смятаме че тея 1600 контраст на LG-то май е динамичен не реален. Тошибата все още не съм я виждал как се справя ама LG-то ми се стори че няма много хубаво черно.
Виж ТОШИБАТА и ще имаш моментален отговор на въпроса си!
@ceco7: Благодаря. 8ms време за реакция добре ли е?Първоначално публикувано от soon
@soon: За да си спестя гледането и аз, би ли обяснил - по-добра или по-лоша? А цената и каква е?![]()
Аууу цената на Тошибата до вчера беше 1999лв. в Техномаркет, а днеска гледам 2479лв. Какво става ма**му!
Май ще се откажа от него, че бюджета ми е макс до 2000лв.
Bobster ето това ти е машината която си заслужава купуването: http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09026337
А като ти казах ще си отговориш на въпроса имах предвид, като видиш качеството му и тоталната точна цена сам ще го избереш.
Да soon, този модел както и други доста добри има до към 1500лв, но е 32", а на мене ми се иска 37" дори да е малко по зле. Затова в момента ми се въртят тези два модела: PHILIPS 37PF3321 за 2199лв. и LG 37LE2R за 1999лв. Но наскоро разбрах, че тези монитори използват еднакви матрици. Колкото и ми се иска да избера PHILIPS-а, е малко по-скъп и няма D-SUB /не че ще го ползвам ама все пак/. Най лесното решение е да се снабдя с едно NEO и готово, ама хич не ми се иска да рискувам.
Офф утре отивам пак да гледам пък ще видим, а това че се говори съвсем скоро поевтиняване, малко ме раздвоява дали да не изчакам.
Не се коси.Първоначално публикувано от Bobster
Като гледам 4е TOSHIBA 32DL66PSG е паднал с още 50 лева, следващата седмица TOSHIBA 37WL66Z ще го свалят на 1899 лева в новата промоция за март.
В Германия TOSHIBA 37WL66Z е с цена от 860 EURO - смятай сам колко му е реалната цена.
Всички нови модели идват в Европа с по-ниски цени от предните.
Ще си купим новия модел на по-ниска цена:
37" Freeview Digital LCD TV
37WLT68
REASONS TO BUY
HD Ready for a High Definition future
3 x HDMI Sockets for High Definition Sources, such as HD DVD,HD Satellite and HD Games Consoles
Built in Freeview Digital Tuner with access to over 30 channels
100Hz High Performance Picture Quality using Activision M100
Connectivity to attach optional Sub Woofer offering rich base reproduction
http://www.gottatoshiba.com/catalog/.../regza/37WLT68
Много повече на по-ниска цена :-)![]()
37' до 2000 лв. хубав засега няма!
Първоначално публикувано от Bobster
Днес пак е с нова цена TOSHIBA 37WL66Z цена с ДДС: 2,099.00 лв.
Както вече ти казах следващия месец ще е на цена от 1899лв.
ВЕРВАЙ МИ
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09021849
И аз съм се насочил към TOSHIBA 37WL66Z .
Може ли някой да ми каже колко му е времето за реакция ???
Няколко поста по нагоре оточнихме че контраста е реален /типичен/ за милисекундите мисля че е 8. И аз видях днес че вече е на 2099 и определено към него съм се насочил, но този дето отговаря там за TV-тата каза че бил сглобяван в Турция, което незнам добре ли е или зле и дали изобщо е вярно.
Предложи ми този модел:
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09023081
разгледах го и определено има страшна картинка, черния цвят е супер има висока контрастност. По характеристики е 3000:1 това ще е динамичен, но реалния няма да е под 1200 със сигурност. Бил сглобяван в Словакия и бил доста успешен модел. Вече взех да се побърквам да ви кажа....;(