Страница 29 от 223 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно
Резултати от 421 до 435 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

acho_pacho, много благодаря за линка.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    mortix избора е труден, хващаш си няколко любими филма на двд диск и почваш да обикаляш, и каквото харесаш взимай !
    Както коментираме с компетентните хора тук, добри модели в този ценови клас има на LG, Шарп, Филипс, Тошиба и тн, е айде, и самсунг да сложа накрая
    Просто посетете един два магазина, вижте дадени модели, пуснете им филмите, и преценете, истината е че всичко е достатъчно добро, е има и изключения
    joro1 при мене не карат хубави модели за сега, дано скоро докарат за да мога да дам мнение за нещо, че сега нямам филипса за който питаш !
    orlie хубаво е че имаш мнение за телевизорите, и за това кой е по добър или не
    Обаче мнението ти за сивото и лайняната картина не мога да го пренебрегна, това че ти НЕ виждаш очевидната разлика в качеството на картината когато отсъства основен цвят е добре за теб, но не и за мен.
    Че в къщи всичко предава добре си прав, но след като знам че има и по добро, и имам парите, ами ще си го взема и това е
    Също, ти пробвал ли си да гледаш плазмата си от 1.6 метра, мисля че има и по добри начини да си повредиш сериозно зрението от този ?
    Аз лично забелязвам разлика в картината между 852х480 и 1024х768 и от 3 метра, а в качеството на картината сигурно и от 10 метра, особено ако някой телевизор има черен цвят, а друг не
    Все пак важното е че си доволен от телевизора си, но моля те, не ни учи какво да казваме на клиентите, поне аз гледам да им дам най доброто за цената си, и понякога е по добре да дадеш 500 лв отгоре и да имаш нещо наистина добро

4. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от 4a4i
    Молба към @LUDIA, @miro vampiro и др.

Ако може публикувайте значението на буквите (класовете) в моделите LCD/plasma на LG. На много хора (вкл. на мен) ще им бъде от полза.
    Благодаря ви предварително!

5. Тук е от
    Feb 2007

До скоро доста хора говореха "изчкайте да дойде март ще има мартенски промоции, понеже цените падат". Та март вече свършва аз все още чакам ама намаления няма. Ще има ли изобщо скоро или да ходя да взимам нещо?

6. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Цитат Първоначално публикувано от Bobster
    До скоро доста хора говореха "изчкайте да дойде март ще има мартенски промоции, понеже цените падат". Та март вече свършва аз все още чакам ама намаления няма. Ще има ли изобщо скоро или да ходя да взимам нещо?
    преди доста години един познат ме пита колко струват двупроцесорните компютри, естествено тогава (някъде 1994) цената им беше космическа
    а той отговори, че ще чака да падне цената колкото еднопроцесорните

7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от Bobster
    Конкретен модел ли чакаш да падне или по принцип искаш цените да се сринат :-)))

Когато няма реална конкуренция в България - как ще стане това цените да паднат и да се изравнят с тези от други страни от Европейския съюз ?

Добавено
    Цитат Първоначално публикувано от LUDIA
    НАЙ-ДОБРАТА 37" LCD на пазара ни е(без да съм видял ФИЛИПСА) е лично за мен SHARP 37XD1E, с цена под 3600 или тази. Ако ше се дават над 5000, то 46" XD1E ена цена 5518, значи 42" е под 5000 със сигърност. За тея ЛУДИ мангизи дето му искат на PHILIPS 37PF9731D в електрон.бг си вземаш веднага 46XD1E без да се замисляш. ХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕ. Филипс са ми адски любима фирма, но на тея цени дето ги продават тука, незнам кой ще ги купи при положение, че има доста по евтините ШАРП, макар да нямат амбилайт и слотове за карти, но си е пак full HD и са си япоснки и качетсвени, като не забравяме и че матриците им са едно поколение над всички други, но само за XD моделите.
    Какво ще кажете за тази 37-а :

http://www.p4c.philips.com/files/3/3...10_pss_bul.pdf

Philips 37PF7641D на цена от 1358,--EURO - около 1000 лв. по-ниска от SHARP 37XD1E

http://geizhals.at/deutschland/a235221.html

Истински HD с най-новата LCD технология с дисплей 1920x1080p + Интегриран цифров DVB-T тунер + Готовност за HD + Pixel Plus 2 HD + Четецът на цифрови носители по USB ви дава пълен достъп до мултимедийно съдържание + Динамичен подобрител на контраста за богата детайлност на черното

//mod edit Lupus
    Не пускай последователни постове. Ползвай бутона "Редактирай"

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Първо, тоя Philips никой не го продава в БГ и второ разликата в цената между него и Шарпа в този сайт, който си дал не е толкова голяма /200 евро/.
    Факт е, че в БГ Филипс се продават значително по-скъпо отколкото в Германия/Австрия например.
    За справка в тоя сайт 32PF9731 започва от 2800 лв, а тук е 3600.
    Докато на Шарп цените са доста близко до "реалните".

10. Тук е от
    Mar 2007

здравейте,аз май си го набутах много яко.Преди 4дни си купих DAEWOO DLP-32C3 от техномаркет Варна за 1399лв а сега гледам е на 1199лв да бях изчакал няколко дни а ама де да знам че са чакали да го купя и тогава да му свалят цената.Някои има ли наблюдения за този модел много ли е кофти?

ееххххх ко да се прави май трябваше да си взема TOSHIBA 32DL66PSG двоомях се няколко минути в техномаркета ама жена ми тъпата пача каза daewoo ще е по хубав бил пък и имал pip някой ще ми каже ли дали съм се прекарал?

дайте мнение моля!

//mod edit Lupus
    Не пускай последователни постове. Ползвай бутона "Редактирай"

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Жалко! Наистина трябваше Тошибата да вземете!!!!!!!

12. Тук е от
    Mar 2007

бляяя шъ са гръмна,отивам да го връщам

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2007

Спрял съм се на тези два модела, http://www.pixmania.com/fr/fr/458361...d-37le2r.html#, http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/2613...6z-lcd-tv.html, ако някой има впечатления моля да ги сподели. Благодаря на всички предварително.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2007

И аз съм се спрял точно на тези два модела, но според LUDIA, LG-то не го бивало много, така че май ще взимам Toshiba-та. А и има 2 HDMI входа, което специално за мене е предимсто, понеже е много вероятно да включа две устройсва на такъв интерфейс и не ми се сменя постоянно кабела.

16. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2007

Като че ли аз се ориентирам към Toshiba все пак е произведена в Англия,а дали да не почакаме още малко за това http://www.intermarket.bg/product_de...roduct_id=8071

17. Тук е от
    Mar 2007

ей tochiba в техномаркет не са от Англия напротив моето daewoo е от там нали и за това го взех

18. Тук е от
    Mar 2007

каква е разликата между тези два модела на LG ? 37LE2R и 37LC2R .........разликата е в една буква и 300 лева помежду им.....а по характеристикте на Техномаркет няма никаква ????

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 29 от 223 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе